Telkinle bu sorunu aşabilir miyim?

ironmaiden

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar. Benim bir sorunum var; burnum biraz büyük ve kemerli. Yaşım tutmadığı için de ameliyat olma şansım yok. Telkinle, zihin gücü yada bilinç altı gibi tekniklerle bu sorunu ortadan kaldırabilir miyim? Mesela burnumun küçüldüğünü, kemerin yok olduğuna odaklansam? Bahsettiğim tekniklerle bi hastalığın yenilebildiğini ya da boy uzatılabildiğini düşününce kendime neden olmasın sorusunu sorma ihtiyacı hissettim. Şimdide size soruyorum.
Teşekkürler şimdiden :)

yorum yok... atakan beye sor

Forumda yeni olduğum için kimseyi tanımıyorum. Nicki nedir Atakan beyin? Adminmidir kendileri?

seni yanlış yönlendirmek istemem ama kendini olduğun gibi kabul edip sevdiğin taktirde zaten görmeyeceksin burnunla ilgili durumu ve bence senin gördüğün kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.anladığım kadarıyla yaşını tutmadığını söylüyorsun muhtemelen onsekiz yaşından küçüksün ve bu yaşlarda insanın kendini beğenmemesi gayet normal. kendini sevmekle başla kısa bir zaman sona burnunu görmeyeceksin bile ve sonra eğer hala istiyorsan yaşın tutacağı zaman ameliyat olursun yine. sevgiler.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Söylediğiniz gibi yaşım 18 yaşından küçük. Söylediklerinizi de doğru buluyorum. Ama böyle birşey mümkünse eğer denemekte fayda var diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.

tabikide olabilir dediğin gibi insanlar boylarını uzatıyorlar 10 cm 15 cm,göz renklerini değiştiriyorlar bunlar gerçekleşebiliyorsa bunuda yapabilirsin diye düşünüyorum.
sonuçta herşey beynimizde bitmiyor mu? inanırsan olabilir bence
ama içinin rahat etmesi için bencede bi atakan beyle görüş derim.

Cevabınız için teşekkürler inanmak konusunda sıkıntım yok. Tüm kalbimle ve beynimle inanıyorum. :) Rice etsem biri bana Atakan Bey ile nasıl iletişim kurabileceğimi söyleyebilir mi?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri