Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
merhabalar ..
benzer bir etki yaşayan arkadaşımız daha olmuştu..
yorumları aşağıda vereceğim linkten okuyabilirsin..
nefes egzersizini yapman yardımcı olacaktır..
sevgiler.. actionsmile
http://www.hayatimdegisti.com/forum/kesfettiginiz-diger-etkiler/9265-kalp-nefes-daralmasi.html
Merhabalar neşesu,
Telkinlerin dalgalanma sürecini yaşamaya başlamışsın bile.. Bu aslında çok sevindirici bir durum.Güzel değişimlerin başlangıcı..Yakında istediğin sonuçları alacaksın..Yeter ki sürekli olmaya devam et..
Yakında olumlu sonuçlarını da paylaşacağını umuyorum..
Sevgiler..actionsmile
Sevgili neşesu bende başladım, hemen hemen 1 aya yaklaşıyor dinliyorum ve inan çok etkisini gördüm iç sesim olumluya döndü gözle görülür şekilde hemde
Umarım herşey yolunda gider senin içinde sevgiler...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.