Tepkileriniz Daha Net mi Anketi

Tepkileriniz Eskiye Göre Daha mı Net?

• Kullanılan toplam oy
    199
merhaba

ben daha yeni olduğum için ve daha telkinleri dinlemeye yeni başladığım tepkimi dile getiremiyorum ama tam da merak ettiğim konu sorulmuş burda.

Genelde insanlar hep telkinlerden sonra değiştiklerini söylüyorlar ama herkes sonuçtan o kadar da memnun değil gibi (yani dinleyenlerin yüzde 30 gibi bi kesim )

Ya eğer ben bu telkinleri dinledikten sonra yeni ' Ben ' i beğenmessem
yani insanlar değiştikçe çevresinde güvenecek insanları ya da arkadaşım dedikleri insanlar bir bir terkedip gidiyor.
Sanki tek başlarına kalıyorlar ve daha çok yalnızlık, daha çok mutsuz olmuyorlar mı?

aynı şey bende de olursa diye korkuyorum. Zaten anlaşabildiğim arkadaşlarım 2 yada 3 tane onlarda giderse bu daha da kötü olmaz mı ?

Kişisel gelişimimi bende çok istiyorum ama sonuçta tek başına yapayalnızda kalmak istemiyorum.... :(

merhaba bence hiç öyle düşünme yani sen kendını geliştirdıkce daha iyi bi insan olucaksın mesela daha konuşkan yada nebilim daha sempatık dış dünyaya açtığın zaman kendıni halıyle çevrende genişler bunda korkulacak bişey yok bence, ama yınede son söz senın bu senın hayatın(: saygılar.

Cevap: Ynt: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi

yu89 çevremde herzaman birileri vardı bizi birarada tutan onların benden alacak birşeyleri olması ve aynı şekilde benimde onlardan birşeyler alabilmemdi. telkinleri dinlemeye başladığımdan beri kendimi çevremden daha bağımsız hissetmeye başladım sanki kendi kendime yetiyor gibiyim bakalım bu his ne kadar sürecek böyle giderse benimde terkedilmelerim yakın gözüküyor. blook
herzaman için çevremize verecek birşeylerimiz vardır. yeterki isteyelim şu anda yeni benle biraz vakit geçirmek istiyorum. kendime alışınca çevremle paylaşıma geçerim herhalde cat56

Benim de tepkilerim hemen hemen aynı...Önceden kendimi dışlanmış hissediyordum, şimdi ise ben kendimi tamamen bağımsız hissediyorum... Benimle iletişim kurmak istemeyen insanları ise hiç umursamıyorum... Dışa dönüğüm içe kapanmadım ancak yine de kendi kendime bağımsızım...Bu normal mi sizce??? Yoksa bir yerlerde eksik kalan bir şeyler mi var?

Cevap: Ynt: Tepkileriniz Daha Net mi Anketi

Kesinle evet artık daha netim,suçsuz haldeyken bile kendimi suçlu hissediyordum eskiden,durduk yere vicdan azapları başlardı kimseye tepki veremezdim içimde geveleyip dururdum ama şimdi herkese gerektiği yerde gerektiği cevabı tepkiyi gösteriyorum korkusuzca s45apk
Sanıyorum eskiden başkalarının düşüncelerinde daha fazla dikkat ediyordun ve koruma kalkanların bazı sözleri söylemene engel oluyordu. Şimdi bunlardan arınmaya başladıkça kendin olmaya başlıyorsun...

Merhaba.

Üyeliğimin bugün 7. günü. Telkinleri dinlemeye başladığımın 5.günü. Sadece mesai saatleri içinde ve iş arkadaşlarımın söylenmelerinden dolayı oldukça kısık sesle dinlememe rağmen ben de bendeki değişimleri paylaşmak istiyorum.

İlk gün başımda şiddetli bir ağırlık oluştu. Sonraki gün bir şey olmadı. Ertesi gün midemde bulantı ve başımda yine bir ağırlık oluştu. Dünden beri farkettiğim bir şey var, o da duruşumun herhangi bir zorlama yapmaksızın düzeldiği oldu. Ayrıca göz temasım biraz olsun ilerledi ve yolda tek başıma yürürken kaşlarım çatılmıyor. Eskiden evden çıkmadan önce bir yerde gördüğüm yüz egzersizlerini uygulardım ki suratım gevşesin, işte gergin bir ifade takınmayayım diye. Ama bir süredir bunu uygulamıyorum ve artık gerek de duymuyorum.

Son bir şey daha eklemek istiyorum. Sitede dağınıklıkla ilgili bir konu onu şiddetle tavsiye ediyorum. Erteleme olayını minimum düzeye indiriyor.

Sevgiler, teşekkürler.:)

Ben yaklaşık 1,5 aydır dinliyorum telkinleri Bugünlerde bir şey daha farkettim arkadaşlar. Daha doğrusu ben değil iş arkadaşlarım farketti.

Eskiden en gerekli çok üzüldüğüm/incindiğim zaman bile karşımdakileri üzmemek veya kırmamak adına konuşamaz, tepki gösteremez içime atardım. Zamanla bu kendini koruyamamaya döndü. Daha sonraları bu gerekli zamanlarda kendimi savunmak için atak yapmaya, fevri davranmaya dönüştü. Bu da benim haklıyken haksız konumuna düşmeme, en haklı olduğum konularda bile haksız muamelesi görmeme yol açmıştı.

Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra tepkilerimi gerekli zamanlarda, yeteri kadar göstermeye başladığım için gereksiz öfkelenmelerim de kalmadı. Bir nevi öfke kontrolü sağladı bilinçaltım. Ben bu durumdan çok memnun kaldım açıkçası...

Öncelikle selamlar sevgiler arkadaşlar.
3. haftamdayım .... bu üç haftada 31 yaşına kadar farkına varamadığım beni; yaşamaya ve uygulamaya başladım.
Hayatımı istediğim gibi yönlendirmeye, olumlu düşünmeye, kahrolduğum olay ve kişilere daha dik ve net olamaya başladım. Planlamam inanılmaz gelişti. Kendimi farkettikçe ve gücümü gördükçe çok daha fazla mutlu olmaya başladım..Korkularımın üzerine gidebiliyorum . ( onlar benim üstüme değil, ben onların üstüne :-) gidiyorum. )
2. haftamın başlarında biraz telaşe kapıldım çok fazla uyumak, farkına varamadığım huzursuzluklar yaşadım 4 gün kadar sonra nasıl oluysa daha da güçlendim...
allah razı olsun emeği geçen herkesten. Hiç birşey tesadüf değil onu farkettim...

ATAKAN BEY... kim olduğunuzu bilmiyorum... Neler yaşayıp, aşıp, planlayıp programlayıp ve uygulamaya geçtiniz bilemiyorum.... ama ... ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER...
Telkinler ve elinizde ne kadar done varsa istiyorum.. yönlendirirseniz memnun olurum...

Nefesiniz ve ışığınız bol olsun....

Sevgiler saygılar

Berraksu

Ben yaklaşık 1,5 aydır dinliyorum telkinleri Bugünlerde bir şey daha farkettim arkadaşlar. Daha doğrusu ben değil iş arkadaşlarım farketti.

Eskiden en gerekli çok üzüldüğüm/incindiğim zaman bile karşımdakileri üzmemek veya kırmamak adına konuşamaz, tepki gösteremez içime atardım. Zamanla bu kendini koruyamamaya döndü. Daha sonraları bu gerekli zamanlarda kendimi savunmak için atak yapmaya, fevri davranmaya dönüştü. Bu da benim haklıyken haksız konumuna düşmeme, en haklı olduğum konularda bile haksız muamelesi görmeme yol açmıştı.

Telkinleri dinlemeye başladıktan sonra tepkilerimi gerekli zamanlarda, yeteri kadar göstermeye başladığım için gereksiz öfkelenmelerim de kalmadı. Bir nevi öfke kontrolü sağladı bilinçaltım. Ben bu durumdan çok memnun kaldım açıkçası...
Telkinler hem tepkileri daha net hale getirir hemde öfke yönetimini sağlar.
Yani tepkileri biriktirmediğiniz için öfke patlamalarına gerek kalmaz.
Öncelikle selamlar sevgiler arkadaşlar.
3. haftamdayım .... bu üç haftada 31 yaşına kadar farkına varamadığım beni; yaşamaya ve uygulamaya başladım.
Hayatımı istediğim gibi yönlendirmeye, olumlu düşünmeye, kahrolduğum olay ve kişilere daha dik ve net olamaya başladım. Planlamam inanılmaz gelişti. Kendimi farkettikçe ve gücümü gördükçe çok daha fazla mutlu olmaya başladım..Korkularımın üzerine gidebiliyorum . ( onlar benim üstüme değil, ben onların üstüne :-) gidiyorum. )
2. haftamın başlarında biraz telaşe kapıldım çok fazla uyumak, farkına varamadığım huzursuzluklar yaşadım 4 gün kadar sonra nasıl oluysa daha da güçlendim...
allah razı olsun emeği geçen herkesten. Hiç birşey tesadüf değil onu farkettim...

ATAKAN BEY... kim olduğunuzu bilmiyorum... Neler yaşayıp, aşıp, planlayıp programlayıp ve uygulamaya geçtiniz bilemiyorum.... ama ... ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER...
Telkinler ve elinizde ne kadar done varsa istiyorum.. yönlendirirseniz memnun olurum...

Nefesiniz ve ışığınız bol olsun....

Sevgiler saygılar

Berraksu

Ben teşekkür ediyorum değerli geri bildirimleriniz için..
Yazılan her mesaj daha fazla kişinin dinlemek için motivasyonunu artirmakta.
Bu nedenle daha fazla sessiz üyemizin katilimlarini bekliyorum.

Yakında Subliminal Workshop eğitimlerimiz olacak İstanbul'da..
Bu eğitimlerimize de bekleriz.
actionsmile

Atakan Bey;

Mesajlarımıza geri dönüp bizlere cevap verme inceliğini gösterdiğiniz için çok teşekür ederim sizlere.

Telkinler ile ilgili kafasında soru işareti olan arkadaşlara benim söyleyeceğim şu olabilir, forumun bu başlığındaki benim yazdıklarımı bile takip ederseniz, 2 ay gibi bir sürede nasıl olumlu değişiklikler gösterdiğimi görebilirsiniz.

Bu foruma ilk üye olduğumda çok zor bir dönemi atlatmanın vermiş olduğu travma psikolojisi ile ben de sizin gibi yeterince inanmıyordum.Ama ya doğruysa denemekten zarar gelmez düşüncesi ile dinlemeye başladım ve sonuçtan çok memnunum...

Yakında Subliminal Workshop eğitimlerimiz olacak İstanbul'da..
Bu eğitimlerimize de bekleriz.
actionsmile

Bu eğitimlere ben de talibim bu arada. Umarım bizlerin de bilgisi olur.
music45music45music45music45music45music45

ben hepsini bir arada dinlemeye başladım.acaba bir zararıolur mu? bu ikincigünüm.Burada anlatılanları okuyunca beni bayağı ürküttü.Çünkü ben uysal ve uyumlu bir kişiydim.İçimde bir otokontrolüm fazladır.Şimdi bunlar değişirse acaba daha mı kötü olacak benim için diye endişeleniyorum.

ben hepsini bir arada dinlemeye başladım.acaba bir zararıolur mu? bu ikincigünüm.Burada anlatılanları okuyunca beni bayağı ürküttü.Çünkü ben uysal ve uyumlu bir kişiydim.İçimde bir otokontrolüm fazladır.Şimdi bunlar değişirse acaba daha mı kötü olacak benim için diye endişeleniyorum.

öncelikle ego ve suçluluk ikilisi ile 80 saatin tamamlanması öneriliyor. ondan sonra ekleyebilirsiniz.

Telkinlerin hepsinde pek istikrarlı değilim.Ama mutluluk telkinini hiç bırakmadım.İlk başta tekrarlanan kuş sesi beni rahatsız etmişti.Birşey hissedemiyordum.Şimdi her yürüyüşe çıktığımda doğa sesleri eşliğinde,sıra mutluluk telkinine geldiğinde resmen bir freshlik geliyor, rahatlıyorum.İçim şenleniyor..Artık engellere takılmadan faydasını gördüğümü düşünüyorum..Hazırlayanların ellerine sağlık diyorum...

telkinleri dinlemeye başlayalı 2 hafta oldu bugünle birlikte . 1 haftadan beri ağlıyorum kendimi yanlız hissediyorum sanki etrafımda kimse yokmuş gibi geliyo agl34.sizce bu normal mi ?

arkadaşlar dinlediğim telkinler ego , kendine güven ve suçluluk

Telkinlere ilk basta sucluluk duygusu ve ego guclendiriciyle basladim daha sonra ozel telkinlerden dinlemeye basladim ( takintilardan kurtul)
2 3 senedir ilk basta hastalik takintisi olmak uzere bir cok takintili dusunceye sahiptim. Takintilarim tamamen gecti mi hayir bazi gunler kendimi cok daha iyi hissediyorum bazen de eskiden kalma beni uzen seyler gozumde canlaniyor ama telkinleri her gun dinlemeye devam edicem cunku degisimi farkindayimmusic45

Insanlarla konusurken, fikirlerimi soylerken belirgin bir fark var. Daha onceden hareketlerim ve tepkilerim insanlarin dusunceleriyle sekil alirdi onlar ne dusunur diye hareketlerimi ve soyleyeceklerimi planlardim

Ama smdi boyle degil icimden gecenleri ozellikle profesyonel ortamlarda ( is toplantilari) hic cekinmeden ve ustunde dusunmeden soyluyorum :zpzp:

Insanlarin dusundukleri de belli bir seviyeden sonra beni ilgilendirmiyor

Bu harika bi sey ozellikle takintilari olan biri icin :)
y789

Sizin adınıza çok sevindim Timetoflyhigh. ttli3

Gelişimleriniz ve böyle pozitif değişimleriniz daimi olsun.

Sevgiler. actionsmile

BU SİTEYİ TANIDIĞIM GÜN HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI....23/04/2010 TELKİNLERİ DİNLEMEYE BAŞLADIĞIM GÜN HİÇ UNUTAMAM....İLK ZAMANLAR YAN ETKİLERİ VAR ANCAK İNANIN HEPSİ GEÇİCİ AMA HEPSİ BİR SÜRE SONRA ASLAAA NEGATİF OLAMIYOSUNUZ....
ASLA OLUMSUZ DÜŞÜNEMİYORUM
TEPKİLERİM NET ÖFKEMİ KONTROL EDEBİLİYORUM AYRICA ÖFKELENMİYORUM :)
AYAKLARI YERE BASAN KENDİNE ÖZ GÜVEN DUYAN KENDİNE DEĞER VEREN BİR BİREY OLDUM
KENDİ GÜCÜMÜN FARKINDAYIM
GECE KABUSLARIMDAN KURTULDUM
KIRMAMAK ADINA ALTTAN ALMAYI BIRAKTIM
YILLARDIR SÖYLEYEMEDİĞİM HERŞEYİ SÖYLÜYORUM
AFFETMEYİ ÖĞRENDİM
MUTLULUĞUN KENDİ SEÇİMİM OLDUĞUNU ÖĞRENDİM
ÖZEL TELKİNLERLE KABUSUM OLAN TERLEMEYİ %90 ORANINDA AZALDI BİTMEK ÜZERE....
TOPLULUK KARŞISINDA O KADAR RAHATIM Kİ ANLATAMAM ESKİDEN GERGİN ENDİŞELİ TERLEYEN BİR KİŞİYDİM
YILLARCA NE KADAR YÜK TAŞIMIŞIM SIRTIMDAagl34İ
BANA KATTIKLARI SAYFALAR DOLUSU.....KELİMELERLE İFADE EDİLEMEZhappy6

SAYIN ATAKAN BEYE VE EMEĞİ GEÇEN ADINI BİLMEDİĞİM TÜM KİŞİLERE SONSUZ ŞÜKRAN DUYUYORUM
DİLERİM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri