Hemen bunu yapmaya başlıyorum ağla2 ağla2 ağla2
eline ,yüreğine sağlık canıımm girlhaha
Evet senin bu çalışmayı düzenli olarak yapman lazım. Uzunca bir süre...
Sevgiyle kal tatlım. actionsmile
Hemen bunu yapmaya başlıyorum ağla2 ağla2 ağla2
eline ,yüreğine sağlık canıımm girlhaha
Sevgili yeni bir hayat,
Verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkür ederim.
EFT ile yeni ilgilenmeye başladım ama onun bu tür olumlamalar için de kullanıldığını sizden öğrendim.
Aslında öğrenmem gereken çok ama çok şey var.Zamanla,istekle ve sizlerin yardımlarınız destekleriniz ilesanırım halledeceğim.
Tekrar teşekkür ediyorum.
"Aslında öğrenmem gereken çok ama çok şey var" derken bilgi denizine çok fazla açılmanın doğru olmadığını söylemek isterim sevgili karavan..
Bir konu hakkında bilgi edinip onu hayatımızda tecrübe edinmeden farklı bir bilgiyi öğrenmeye çalışmak,bilgi kirliliği oluşturuyor sadece...Sonuç alarak o bilgiyi çoğaltmak lazım...Yoksa maymuniştahlılık oluyor bu..Tecrübeyle sabit yani sevincli
çöp tenekesine attıklarım bana çok farklı müthiş güzel şekillerde geliyor, benım çoook işime yaradı keyıflıyım uzun süredir yaşamadığım şeyleri yaşamaya başladım, geçen gün aylardır gülmediğim kadar çok güldüm hayatım boyunca ılk on yapıcak olursam bu konuya, 1. sıradan listeye girdi. ben çok işleyişini mantığını anlamaya çalışmıyorum çünkü daha önce çekimyasasını sadece secrettan bılırken hayatıma bilinçli bir şeyler çekebiliyodum daha çok şey öğrenmek istedim ve onlarca kitap okudum, detayları öğrendikten sonrada uygulayamamaya başladım:/
merhaba... sevincli..
benim torbamm mor renklii şaka degil gerçekk
ole birşey varki ama atmak istedıgımmm ..atmasamm uzuluorumm yıpranıorumm..atsamdaa onsuz yapamam gıbıı gelioo..cöpe attıktan sonra donusu olmadıgı ıcınnn kararsızz kalıorummm ..offff
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.