unutamadığımız diziler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: unutamadığımız diziler

Dün buarada gezinirken en sevdiğimiz diziler aklımdan geçip gitti.O günlere geri gittim sanki bu bölüm çok iyi olmuş ellerinize sağlık. alk78

Ynt: unutamadığımız diziler

bir dizi vardi galiba 'bizim ev'di adı... çok eğlenceliydi...

marimar, rosalinda, luz clarita, vahşi güzel... bunun gibi diziler vardı.. vahşi güzel döneminde telefon konuşmalarımı bile onunsaatine göre ayarlardım... :)...

trt 2 de yeniden başladı o dizi hafta içi her akşam var.

ben CNBC de yayınlanan Ally McBeal i cok severdim. yayınlanacağı günleri iple cekerdim müziği hala kulaklarımda music45

IMP6704A.jpg

url

Bu diziyi hatırlayananız var mı? Varsa yaşı ortaya çıkacak :) Birkaç yıl önce TRT'de tekrarı çıktı. Allah'ım zamanında nasıl izlemişiz yaa??!! :))

lostu unutamadım.
çünkü daha geçen akşam izledim :)

süper baba ve ikinci bahar izlediğim en güzel en seviyeli dizilerdi.

Benim için de yıllar geçmesine rağmen unutamadığım dizi, TRT1 'de güçlü kadrosu ve güçlü kurgusuyla hafızama kazınan Yeditepe İstanbul dizisidir.

Zuhal Olcay, Uğur Polat, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Emre Kınay, Güven Kıraç, Meral Okay, Ruhi Sarı, İlhan Şeşen, Yeşim Ceren Bozoğlu..........

YouTube - Yeditepe İstanbul - Diziden kesitler...

Gerçekten unutamadığım bir diziydi...

url

Bu diziyi hatırlayananız var mı? Varsa yaşı ortaya çıkacak :) Birkaç yıl önce TRT'de tekrarı çıktı. Allah'ım zamanında nasıl izlemişiz yaa??!! :))

bilmem mi :)

---
ay ışığında saklıdır.
dizi değil ama...

Çocukluğumdaki dizileri unutmadım, marimar mesela...Canım yaaa.
Ya da hayat ağacı.5 5 lik diziydi.
Ya da zenginler de ağlar
köle izavra ki çok severdim,5 yaşındaydım.

Yenilerden:
Ally Mcbeal dizisine bayılırdım ama sonra o dizi de biraz saçmalamaya başladı...
Ya da cesaretin var mı aşka güzeldi.
ya da "senden başka" isimli yaz dizisi inanılmaz güzeldi
yenilerden de melekler korusun u biraz izliyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri