Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin???

Ynt: Üstteki Kullanıcının Nesini Beğendin???

gizemli... saygılı... derin düşünen... derin yazan... çok yakın zamanda ünlüler kervanında farklılığı ve farkındalığıyla yol alacak olan yönleri super

en çok ferasetini basiretini kıvrak zekasını ve beni gaza getiren ve çalışmamı körükleyen sözlerini seviyorum super

saygın,nazik ve şiirsever super

saglam bir anlatimi var.zoru seven, gayretli ,inancli,arastirmaci,dusunceli,duygusal.
ttli3 seviyorum.

duygusal,açık yürekli, ve yeri geldiğinde isteklerinin gerçekleşmesi için her şeyi göze alabilen cesaretini beğendim.. alk78 kiss3

kim olursa olsun yardımına koşan,hayatla her zorluğa rağmen mücadele edebilen,açık sözlü,dobra,çıkarsız sevmesini bilen,maneviyata değer veren,sevgiyi özünde taşıyabilen, enderlerden biri... hayatımda abla dediğim 3.kişi(gerçekte ne ablam nede kardeşim var) kiss3

cesaret, cesaret, cesaret..bu kelimenin tüm anlamıyla sorumluluğunu üstlenerek hayata bakışını..ve hayatını değiştirmek adına cesurca adım atmasına, beğenmenin ötesinde hayranlık duydum.

hülyaa ' Alıntı:
kim olursa olsun yardımına koşan,hayatla her zorluğa rağmen mücadele edebilen,açık sözlü,dobra,çıkarsız sevmesini bilen,maneviyata değer veren,sevgiyi özünde taşıyabilen, enderlerden biri... hayatımda abla dediğim 3.kişi(gerçekte ne ablam nede kardeşim var) kiss3
cennetten dünyaya gorev için geri gönderilmiş meleklerden biri olduğunu düşünüyorum. mlk34 ttli3

bir meleğe iltifat eden başka bir melek olduğunu düşünüyorum hismiley

turgay0101 ' Alıntı:
bir meleğe iltifat eden başka bir meleğin, melek olduğunu düşünen başka bir melek aa34 girlhaha

Zeka abidesi... hismiley

25emel ' Alıntı:
turgay0101 ' Alıntı:
bir meleğe iltifat eden başka bir meleğin, melek olduğunu düşünen başka bir melek aa34 girlhaha
işte meleklerin komiklerinden, eglencelisinden ,enerjilisinden geldi....sanki hayata ayrica baharat olsun tat versin diye gönderilmiş. girlhaha

üsteki arkadaşın kıdemli olması gzüel alk78 alk78

avatarıyla sürekli sevgisini yolluyor olmasına bayıldım.. 956k

kelebeklere bayılırım avartarı güzel 25889 25889

dostluğunu seviyorum .iyiliğini,yakınlığını,her fırsatta ilgili ve manevi olarak yanında olduğunu hissettiren tatlılar tatlısı bir dost tıpkı adı gibi :)

(ay editleyip bu notu düşmeden edemedim.şimdi yalaka falan sanmayın .tesadüf giridm dostcum çıktı karşıma ben napim!Alla ın işi işte smiliyface )

sevicem onu :)

ben seni seversem görürsün! :)

silviya ' Alıntı:
ben seni seversem görürsün! :)

ahahah aa34

sev beni aa34

bari ben ikinizi seveyim khkh56 khkh56 khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri