üyelerin resimleri .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: üyelerin resimleri .

Haddimizi bilip bundan sonra "abi" mi diyelim ttli3

Lier22 ' Alıntı:
alın size bu da Lier22
baktıkça beni hatırlayın :-)

Haddimizi bilip bundan sonra "abi" mi diyelim
yok be ooo67 o kadar yaşlı mı görünüyorum...

URL=http://www.resimekle.gen.tr/#071e4318cda9240238f54f469e77d42d.jpg]
071e4318cda9240238f54f469e77d42d.jpg
[/URL]
bende bir resmimi ekleyeyim dedim oldumu acaba bi bakayım

nick yanılttı beni; hani 22 falan görünce girlhaha kızma kızma yaşlı demedim benim sana abi demem için bi 35-40 olman lazım zaten

Lier22 ' Alıntı:
Haddimizi bilip bundan sonra "abi" mi diyelim
yok be ooo67 o kadar yaşlı mı görünüyorum...

oldu galiba buda ikinci fotoğrafım olsun kiss3

Bu arada üyelerin resimleri deyince anlatım bozukluğu yapmış oluyoruz
resim bildiğiniz üzere çizilir
o yüzden üyelerin fotoğrafları deseymişiz daha doğru olurmuş
türkçemize dikkat etmek lazım
değil mi ??

keops ' Alıntı:
URL=http://www.resimekle.gen.tr/#071e4318cda9240238f54f469e77d42d.jpg]
071e4318cda9240238f54f469e77d42d.jpg
[/URL]
bende bir resmimi ekleyeyim dedim oldumu acaba bi bakayım

keops ' Alıntı:
oldu galiba buda ikinci fotoğrafım olsun kiss3

helal olsun. iki dakkada traş olmuşsun. super

[/quote]

helal olsun. iki dakkada traş olmuşsun. super
[/quote]
sevgili mümin.okan onlar 1 gün arayla çekildi.... yani bir gün iki dakika :)

keops ' Alıntı:

farkındayım keops takılmak istedim, tişört renk ve modelleride farklı
super ark5 smiliyface

tişört renk ve modelleride farklı dedi ; bu nasıl bir dikkat yaaa girlhaha korkulur sizden djj

Mumin.Okan ' Alıntı:
keops ' Alıntı:

farkındayım keops takılmak istedim, tişört renk ve modelleride farklı
super ark5 smiliyface

Agresif biz burada herşeye dikkat ederiz.Gözlerimiz ferfecir okur.Değil tişörtün rengi modeli yüzde kaç pamuklu o bile belli olur. smiliyface
Bende kusur kalmıyım bari.

ben heyecanla bu fotodan çıkacak analizleri bekliyorum şimdi girlhaha bakalım nasıl detaylar bulunacak ttli3

redflowers ' Alıntı:
Agresif biz burada herşeye dikkat ederiz.Gözlerimiz ferfecir okur.Değil tişörtün rengi modeli yüzde kaç pamuklu o bile belli olur. smiliyface

gözüm bir an için ilişmişti ve yazmak istedim. sanıldığı kadar ferfecdir değilimdir. utananadam

agresif ' Alıntı:
ben heyecanla bu fotodan çıkacak analizleri bekliyorum şimdi girlhaha bakalım nasıl detaylar bulunacak ttli3

redflowers ' Alıntı:

madem öyle ikinci resmi koy khkh56

ahahah aa34 , sadece çok dikkatlisiniz ben ona dikkat çekmek istemiştim clapping yanlış anlamayınız nolur b456

Mumin.Okan ' Alıntı:
gözüm bir an için ilişmişti ve yazmak istedim. sanıldığı kadar ferfecdir değilimdir. utananadam

agresif ' Alıntı:
ahahah aa34 , sadece çok dikkatlisiniz ben ona dikkat çekmek istemiştim clapping yanlış anlamayınız nolur b456

Mumin.Okan ' Alıntı:

teşekkürler fakat özel bi çaba sarfetmiyorum. yanlış anlaşılabilecek bir durum olduğunu görmüyorum. cilgin897

ben ilk resmin nick teki olduğu varsayımından hareketle...
ikinci resimde saçlar arkadan bağlı - laf aramızda çok dikkatliyimdir saçları hemen fark ettim - 44 yüzde mona lisa ifadesi bir tebessüm 44 ve harika bir güzellik diyorum. super

Mumin.Okan ' Alıntı:
O zaman ben abartmışım seni gözümde üzgünüm mümin.okan.(gerçi ben seni kastetmemiştim ama üstüne alınmışsın diye yazıyorum) y789
Ferfecirlik yoksa ikinci resmi koymayada gerek yok.Bir tanesi yeter de artar bile.Analizler artık resimden yapılıyorsa vay halimize. smiliyface

mücevher ' Alıntı:
ben ilk resmin nick teki olduğu varsayımından hareketle...
ikinci resimde saçlar arkadan bağlı - laf aramızda çok dikkatliyimdir saçları hemen fark ettim - 44 yüzde mona lisa ifadesi bir tebessüm 44 ve harika bir güzellik diyorum. super

Canımcım o senin temiz yüreğinin güzelliği insan gönlü gibi görür herşeyi.Daha öncede demiştim ya sana adın gibi kalbin var diye,yanılmadığımı anlıyorum.Güzel bakan yüreğine,gözlerine sağlık. kiss3

eskiden lemanda vardı,vesikalık resim yollanıyordu,resimden karakter tahlili yapıyordu biri ama şimdi adını hatırlayamadım.oldukça komikti.lakin bildigim kadarıyla ki çok sayılmaz.insan bilinçaltının yansımasıymış ve tipimizi dogmadan önce şeçiyormuşuz,ailemizi oldugu gibi.tabi bunlar karma ve reenkarnosyona baglı.üstelik güzelligin enerjiyle alakası tartışılmaz.kendini güzel ve yakışıklı hisseden herkes öyledir.hissettigimiz kadar güzeliz.ve burda ki herkesin çok güzel oldugunu düsünüyorum kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri