uyurken dinlemek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lezgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fatoş bende sürekli kulaklıkla dinliyorum ama sağlıklımı değilmi bilmiyorum

bence kulağı rahatsız etmediği sürece ben zararlı olduğunu düşünmüyorum yani çok yüksek sesle dinleyince zararlı olduğunu düşünüyorum sadece

Benim bi arkadaşım vardı her gece uykuya dalmak için mi bilmiyorum müzik dinlerdi , kulaklıklar da kulağında tabi, sonra yanılmıyosam (sol mu sağ mı hatırlayamadım şimdi neyse) sol kulağı duymamaya başlamıştı. Şikayet ediyodu duymuyorum diye.

yüksek sesle dinlememeye özen gösterin hangi müzik olursa olsun
Konu telkin ise zaten yüksek sese gerek yok değil mi ?
Yatarken , ney dinlemek ne güzel uyuturdu beni ama sabit yatamadığım için kulağımdan çıkıyor :D

kulaklığı yakınlarda bi yere koyun yastığın yanına,altına gibi..zaten ses geliyo bi şekilde çok fazla olmasına bile gerek yok..çok rahat oluyor öyle :)

Onu denedim ama gün içinde dinlemek için şarjı az kalıyor mp3çaların :)

Ben de gun icinde cok fazla dinleyemiyorum o yuzden geceleri dinliyorum. Kulaklik ister istemez cikacaktir kulagindan o yuzden en guzeli kucuk bir speaker almak.

bende uyurken dinlemeyi 3 gün denedim ama uyandıqım için bıraktım şimdi bu yüsden dinleyemiorum aslında dinlemeyi istiyorum ama :( klasik müzikle dinledim ondan mı oldu ki?

Merhaba; ben teknik bir soru soracagim kusura bakmayin.. Uyurken tum gece dinlemek icin cd calarda 8-9 dakikalik telkini nasil sabaha kadar kesintisiz hale getirebilirim? Kayit cd'leri zaten en fazla 1-5 saatlik. Kulakliktan dinleyerek saga sola donemem, uyuyamam. Cd calar alcak sesle sabaha kadar eslik edebilir. Tabi kesintisiz olmasini saglarsam.. Yardim edebilir misiniz? Tesekkurler.

ben dün gece kulaklıkla dinleyim dedim, sabah annem uyandırdığında boğuluyorum sanmış hahah:D dönüp durduğumdan kulaklıklar boğazıma dolanmış allahtan boğulmamışım :D

tüm sayfaları okuyamadım ama kulaklıklar kulağından çıkıyor diye koli bandı yapıştıran arkadaşlarım :))))
Bandana, başörtüsü gibi bir şey bağlamaya ne dersiniz?
Yda tam boy kulaklık almaya?

sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri