Will Smith Virüslülere Karşı!

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Will-Smith-Viruslulere-Karsi.jpg
Komedi ve aksiyon filmlerinde izlemeye alışık olduğumuz Amerikalı aktör Will Smith'i baştan sona gerilim dolu bir maceranın başrolünde izlemeye hazır olun.

25 Ocak 2008'te gösterime girmesi beklenen 'Ben Bir Efsaneyim (I am Legend)'; son yıllarda benzerlerine sıkça rastladığımız 'insanlığın sonunu getiren virüs saldırıları' konusunda yapılan yeni yapımlardan biri. Başrolde izleyeceğimiz Will Smith; insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüsün etkilemeyi başaramadığı bilim adamı Robert Neville rolünde. Çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olan virüs salgını sonrasında, New York'ta hayatta kalan tek insan olmayı başaran Robert Neville'in heyecan ve gerilim dolu hikayesini kaçırmayın.

Devami...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri