yardım...

B u r c u

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben subliminal müziklerden ego ve güven güçlendirici klasik müziği dinlemeye başladım ancak sıkılıyorum üstelikte dinlerken başım ağrıyor sizce bu normal mi ? ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler hoşçakalınactionsmile

Merhaba Burcu,
Bence ego ve suçluluğu birlikte dinle.Rehber bölümünde öneriliyor.
Birde başının ağrımasının nedeni telkinlerin etkisinden bilinçaltın direnç gösteriyor.
Bence olumlu bir sonuç vericektir.Sabırla dinlemeye devam et.Eğer sıkılıyorsan doğa seslerini dinleyebilirsin.
Sürekli değilde aralıklı dinle ve günlük işlerini de yapabilirsin.Daha ayrıntılı bilgi istersen rehber bölümünü incelemeni tavsiye ederim;)

Teşekkür edrim Edward tavsiyelerini dikkate alıcam art56art56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri