- Reaksiyon puanı
- 10
Günlüğüme içimi dökerken sizden yardım istemem gerektiğinin farkına vardım...
"Başka bir başlık açmalıydım belki de. Yardım edin bana diye. Çünkü yardımınıza gerçekten ihtiyacım var sanırım
" dedim ve bu yardımı istemeye karar verdim. Kendi başıma aşamıyorum çünkü. Ve ne olur kendine güven, kendini sevmekle başla filan demeyin zira meselenin özü o zaten... :/
Sorun şu ki,
Dua etmekten korkuyorum. Bir şeyi yaparım demekten korkuyorum. Bir şeyi yapmam demekten korkuyorum. Çünkü o şeyin hayatıma dahil olması için zikretmem hatta aklımdan bile geçirmem yetiyor artık. Ne güzel işte dediğinizi duyar gibiyim ama iş öyle değil. Çekim yasasındaki işleyişte arızam var
Ettiğim duanın tersi oluyor. Zikrettiklerim iyi şeylerse olmuyor, kötü şeylerse derhal yerine geliyor. Ve şimdi bunu buraya yazarak tasdik altına aldığımı da biliyorum. Ama yazmadan ya da konuşmadan bu problemi nasıl aşacağımı bilmiyorum açıkçası...
Ben ne anlarım bundan, bilenler cevaplasın demeyin. İçinizden geleni yazın lütfen. Kimbilir, bilmediğinizi sandığınız bu konuda söyleyeceğiniz bir kelime hayatımı değiştirir belki de...
Şimdiden teşekkür ederim.
"Başka bir başlık açmalıydım belki de. Yardım edin bana diye. Çünkü yardımınıza gerçekten ihtiyacım var sanırım
Sorun şu ki,
Dua etmekten korkuyorum. Bir şeyi yaparım demekten korkuyorum. Bir şeyi yapmam demekten korkuyorum. Çünkü o şeyin hayatıma dahil olması için zikretmem hatta aklımdan bile geçirmem yetiyor artık. Ne güzel işte dediğinizi duyar gibiyim ama iş öyle değil. Çekim yasasındaki işleyişte arızam var
Ben ne anlarım bundan, bilenler cevaplasın demeyin. İçinizden geleni yazın lütfen. Kimbilir, bilmediğinizi sandığınız bu konuda söyleyeceğiniz bir kelime hayatımı değiştirir belki de...
Şimdiden teşekkür ederim.