Yarın Ne Olacak?

Işıldayan Safir

Administrators, Zerynthia
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
76
Bir söz vardır: "Söz uçar, yaz kalır."

Hadi o zaman yarın ne olmasını istiyorsak buraya yazalım... İhtimaller değil, kesin cümleler kuralım. Ve gün bitiminde, istediğiniz şeyin ne kadarı oldu,ne kadarı olmadı bunun üzerinde tartışalım.

(Başkaları ve onların dilekleri, istekleri hakkında yorum yaparken, lütfen pozitif düşüncenin hakim olduğu bir alanda bulunduğunuzu unutmayın.)

Sevgiler. actionsmile

yarın mutlu olacağım sevincli

düzenleme: yarın, bir sonraki gün için maddi hedefler koymayı planlamalıyım :D

Yarın izin günüm:) İşimle ilgili verilen tüm ödevleri bitirmiş; maillerimi göndermiş olacağım...Güzellik maskelerimi ve bakımlarımı yapacağım:) Yarım kalan kitabımı bitireceğim...

yarını düşünme sen anda yaşa ki zaten gereğini yaparsın ve yarını düşünmek zorundada kalmazsın

Yarın, sağlıksız beslenme tarzıma son vereceğim actionsmile

Hayat yolunda yürümeye devam ediyorum. Ben bugün yola çıktım yarın biraz daha ilerleyeceğim. Başarılı bir ressam olma yolunda önemli adımlar atmaya devam. Kararlıyım bu defa, yola devam 25889O0

Ünlü, başarılı, faydalı ve çoooooooook kazanan bir ressamy789alk78

Yarin izinliyiz escagazimla birlikte...

Ceren ile Celal`i izler biraz guleriz...

hımm.. evet yarın" umarım kendim için ideal olan budur" diyerekten yeni kursuma başlayacağım.yeni bi mesleğe adım atmaya çalışıyorum hadi bakalım :D

Yarın her şey çok daha yaşanabilir olacak.

Yarın, '' Ya inanmıyorum bunu yaşadığım için çok mutluyum bu zamana kadar bunu nasıl farketmedim?'' dediğim birgün olsun :)

yarın tüm sınavları bitirmiş olacağım ve yarı yıl tatili için gün sayacağım :)

Yarın...
BUGÜN olacak

Her şey mükemmel olacak, herkes çok mutlu olacak, moralim hiç bozuk olmayacak :))

Yarin bugunu de hayriyla icinde barindiran bir kubbe olacak....

Yarın mı her şey daha da güzel olacak :)

Ne yapçaksınız şu yarını nerden biliyorsunuz yarın ne olacağını boş verin geçmişi geleceği sadece yaşadığınız ana bakın .

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri