YENİ GELEN ARKADAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: YENİ GELEN ARKADAŞLAR

merhaba izmyrna aramıza hoşgeldin vien1 değişim haberlerini bekliyor olacağız. kendine iyi bak hismiley

ben yeni değilim ama uzun zamandan beri girmediğimi söyleyen bi mail aldım :) ve tekrar girdim...
ama kendimi yeni gelmiş gibi hissediyorum
bu durumda yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum ve hoşgeldiniz diyenlere teşekkür ediyorum...

nuradaki müzikleri belki bu site kurulmadan önce bile ( en azından benzerlerini) dinliyordum...
bu yüzden baya bi tecrüben ve arşivim oldu... yararlanmak isteyenlere yardımcı olurum( birkaç üyenize oluyorum da )...
emeği geçen herkese teşekkürler...

Çok teşekkür ederim caribbean smiliyface Umarım değişimler kendini sitedeki diğer üyelerde olduğu kadar kısa sürede gösterir ttli3 Değişimleri sizlerle paylaşmak benim için büyük bir zevk olacak...Sizin gibi deneyimli üyelerin desteğiyle tabi neseli56

Merhaba ben de yeni katıldım. Çevirilerle de bu siteye destek olmaya çalışacağım. Sevgiler, saygılar.

merhabalar.. actionsmile
rhy
th_welcome.gif

izmyrna
th_W.gif

mysterious.84
th_Welcome.gif

scalikoglu
th_Welcome-1.gif

yanımıza hoşgeldiniz..
6723880e28b47626183c648e8463ab1a.gif

Çok teşekkürler **shamanic** ve hoşgeldin rhy super

rhy hoşa geldin.... vien1

çevirmen olarak siteye katkıların çok olacaktır.....başarılar dilerim

selammm bende yeni üyeyimm site gercekten güzel (:

kardelen* ' Alıntı:
selammm bende yeni üyeyimm site gercekten güzel (:

Hoşgeldiniz... sapkal89

kardelen* ' Alıntı:
sLmmm bnde yeni üyeimm site qercktn qsL (:

kardelencim... vien1 hoşgeldin... tender45 bakalım beni tanıyacakmısın... sevincli

animat123kt5nuke0.gif
blissy blissy

herkese selam,sitenizi tesadüfen keşfettim.REİKİ ile ilgili nette gezinirken ;akabinde biraz inceleyince aradığımın bu tip şeyler olduğunu ve mutlaka işe yaracağını ve denemem gerektiğini düşünüp telkinler mp3 lerini indirdim.Açıkcası 2 gündür zaman buldukça dinliyorum ama farkı ben dahil çevremdeki herkes görüyor.tüm kannallarım-çakralarımın daha da açıldığını9 hissediyorum .Sizlerin tavsiye ettiklerine ben birde koruma kalkanını ekledim .daha önce yoğun hissettiğim negatiflikleri ve onların olumsuz etkilerini bugün hiç hissetmedim.siteyi hazırlayan ,emek ve katkı sağlayan herkese selam olsun...emeklerinze sağlık... alk78

reversi ' Alıntı:
herkese selam,sitenizi tesadüfen keşfettim.REİKİ ile ilgili nette gezinirken ;akabinde biraz inceleyince aradığımın bu tip şeyler olduğunu ve mutlaka işe yaracağını ve denemem gerektiğini düşünüp telkinler mp3 lerini indirdim.Açıkcası 2 gündür zaman buldukça dinliyorum ama farkı ben dahil çevremdeki herkes görüyor.tüm kannallarım-çakralarımın daha da açıldığını9 hissediyorum .Sizlerin tavsiye ettiklerine ben birde koruma kalkanını ekledim .daha önce yoğun hissettiğim negatiflikleri ve onların olumsuz etkilerini bugün hiç hissetmedim.siteyi hazırlayan ,emek ve katkı sağlayan herkese selam olsun...emeklerinze sağlık... alk78
tebrikler reversi
telkinlerin faydalarının çabuk etki etmesi sevindirici..

reversi
th_welcome.gif

ve
kardelen*
th_Welcome.gif

merhabalar.. s456

yanımıza hoşgeldiniz..

s305rf4.gif

Paylaşımların bol olduğu bu sitede, herkese Merhaba.

merhabalar Dartanyan ..
th_35-2.gif

yanımıza hoşgeldin..

telkinleri dinlerken değişim aşamalarını bizlerle paylaşırsan seviniriz..
güzel haberlerini kısa sürede yazman dileklerimle...

sevgiler..

merhabalar hoşgeldiniz.... vien1 blissy

güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz...sevgiler... actionsmile

Aramıza hoşgeldin Dartanyan...

WelcomRose.gif

merhaba

ben yeni sayılır mıyım bilmem..nerdeyse iki haftadır fırsat buldukça online oluyorum, ama paylaşımları okumaktan bir merhaba deme inceliği bile gösterememiştim sad456..
burada hemen tüm yazılanlar ilgimi çekiyor..belki mesleğimden dolayı (psikolog).. ama sanırım daha çok bir arayış içinde olmamdan kaynaklı şaşkın..
bu game, over olmadan nasıl bir sonraki level'a atlayabilirim dusun..yani nasıl tekamül edebilirim ve bu konuda bana danışanlara nasıl yardımcı olabilirim dusun..
bu site bana yeni açılımlar sağlayacak..ve dilerim ben de bu yönde anlamlı katkı sağlayabilirim..

tekrar merhaba ve herkese sevgiler

Hoşgeldiniz actionsmile
Hep birlikte birbirimizden yeni şeyler öğreniyoruz.
Sizin de paylaşımlarınızı bekliyoruz...
super

Merhabalar Dartanyan ve hecateisis; s456

Yanımıza hoşgeldiniz... vien1

Geliştiren paylaşımlar diliyorum...

Sevgiler... actionsmile

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri