YESHAPPY'nin güncesi

Telkinleri yavaş yavaş bırakmaya başladım. Artık meditasyon ve olumlamalarla devam etmeyi, ara ara telkin dinlemeyi düşünüyorum.
Duruşum daha karizmatik oh :) Yola devammmm :)

Kendimi çok güzel hissediyorummmmm :)
Az önce Can Dündar'ın evlilik üzerine bir yazısını okudum. Seviyorum bu adamı. Hava güzel, kafam güzel, ben güzel ooh y789

Telkinleri aklıma gelirse dinliyorum artık, sanırım 2 yılın sonunda sağlamlaştı durumum :)

Şimdi meditasyon, hipnoz ve olumlamaları sıkça uygulama zamanı benim için.
Hipnoz olmaya gidiyorum şimdi. Görüşürüz günlük.
tender45

Ezeli Nuuuuuuuuuuuur SEVİYORUM SENİ
Benden daha kısa sürede bırakacağına eminim ben, biliyorum seni;)

Canım süpersin ,telkin konusunda sağlamlaşmana sevindim. Darısı herkesin başınas456
Ben daha hipnoza el atmadım. O konuya girince, szilerden yardım alırım artık.
Sevgiyle kal..

Tabiki yardım ederim:) Teşekkürler.

Ya bu arada telkin dinledikçe mi bu oldu, yoksa önceden vardı da telkinlerin buna etkisi olmadı mı bu kısmı çözemedim.
Uzun zamandır bende mevcut bu durum. Birisine birşey soruyorum, cümlesinin sonuna az kala başka bir şeyden bahsetmek istiyorum.
Çook önemli değil benim için hiçbir konu. Eğer benim yaşadıklarımdan birşeyse önceden, dikkatle dinliyorum;ama hayatımda yoksa anlatılan şey sorsamda dinlemenin sonunu zor getiriyorum.
Herkese yapmıyorum bunu, önem derecesine göre sanırım. Hoş birşey değil ama yaaaa.
Başkalarının düşüncelerini önemsememe yapmış olabilir diye düşünüyorum. Kesin yaptı demiyorum ama yanlış olmasın:)
Bu telkinlerin faydası çok oldu bana çünkü.

BUGÜN ÇOK GÜZELLL BİR GÜNNNN:)
NİYE? ERKEN KALKTIM ÇÜNKÜ:) (imkansız normalde )
kuş seslerini duyuyorum, güzel ohhhh! :)

Yahu dün gece nasıl bir geceydi. Ayyy bir sıkıldım bir daraldım :)
Şu dolunayın etkisi kesinlikle var, inanıyorum.
Bugün de devam etti, dengesizdim biraz :) Evde oturdum dışarı çıkmak istemedim, dışarı çıkmış bulundum ay eve girmek istemedim.
Ah dolunay aaaaaah! :)

Bugünkü ruh halimi bir şarkı ile ifşa ediyorum :)
Nakarata dikkat, zira en sevdiğim kısımdır kendisi :)

Senin başın dara düşmüyor mu?
Doğru dünyasının lideri misin?
Harbi mevzuyu ben büyütüyorum yani

Aklımdan zorum mu var?
Herkes normal bende mi hasar?
Kaçtıkça kıymık hep sakınana mı batar?

Pardon gel gitlerden kafam bi ton
Bir daha yapmam bu son
En kazık sorular cennetinde
Bir tane de sen yöneltince
Sabrım taştı nihayetinde

İki çift lafım var söyleyemedim
Benim işim yok mu sanki yine gidemedim
Geldim ayağına fener alayıyla
E insaf artık teslim olma

Tut tut tut tut
Aklıma mukayyet ol
Baştan savmayım
Bi de bunda ustayım
Ama metin ol
Don Juan ilan etme beni sakın
Bu konuda çok hassasım
Emin ol

Tut tut tut tut
Aklıma mukayyet ol

Nerelerdesin ????

Canım Ezeli Nur, sağolasın sorduğun için ;)

Girmiyorm artık nete. Onun için yokum. Çok özel bir nedeni yok. Birazcık da dışarılarda gezip tozuyorum işte... :)

Geçen hafta yaydım kendimi yeşilliğe mesela, yaptım meditasyonumu da ooh y789

Keyifler yerindedir umarım senin de ;)

Bir bakalım...

4500 adım yaklaşık 500cal y789 bisiklet

Spor yapmayı seviyorummmmmm
:)

Bugün vurdum kendimi cevo yollarına :) Malum telkinleri dinlemeyi bırakmıştım. Son üç gündür falan araya başka şeyler de karıştırarak suçluluk ve egoyu dinliyorum.

Acaba gözlerimi sokaktaki kötülükleri görmeye mi kapadım yıllar önce , onun için mi görme sorunum var? Bunu düşündüm bugün. Mümkündür.

Bugünkü ruh halim:
İyimser, güleç, dikkatle dinleyen

Görüntüm:
Biraz salaş :) Kahküller: Zaptedilemez halde :)

Kitabımı da aldım oh! :)

İyi ki seviyorum şu mübarek cuma günümüzü. Hayırlı Cumalar herkeseO0

Güne bu şarkıyla başlayın :)

"SILA_ALAIN DELON"
Bi numaralar Allah Allah :):)

Hayırlı günlerrrrr:)

♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫

Boşvermişim, boşvermişim, boşvermişim dünyaya. Lal lal lal la Lal lal lal la Lal lal lal la lal lal laaaaa bisikletmusic45 Sende boşver dünyaya

♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫ ♥♫

Boşverelim hepbirlikdeee lalalala :D:D

Boşverelim hepbirlikdeee lalalala :D:D

Evvey hep birlikte y789 Devammm, hız kesmek yok :)

Bana göre çok eğlenceli olan bir meditasyon ekleyeceğim boş vaktimde. Herkesin de seveceğini düşünüyorumm. Çünkü; dağ, bulut, çimen, patika, okyanus, şelale,ışıltılar, güneş, yağmur, balo... ne ararsanız var :)

Evvey hep birlikte y789 Devammm, hız kesmek yok :)

Bana göre çok eğlenceli olan bir meditasyon ekleyeceğim boş vaktimde. Herkesin de seveceğini düşünüyorumm. Çünkü; dağ, bulut, çimen, patika, okyanus, şelale,ışıltılar, güneş, yağmur, balo... ne ararsanız var :)

Eklediğinde haber veeeeeeerr merak ettimm :D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri