Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gnr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cilgin897Yarın Karne Günü Çok heycanlıyımderty
Eminim süper notlarla dolu bir karne olacaktır...u859Bu heyecanın tadını çıkar.(Aklıma geldide ben bu heyecanı en son 12 sene önce yaşamışım^-^)

ben unutmuştum bile y789
bende unutmuştum lakin burs verecekleri tarih aynı olunca birden aklıma düştügirlhaha

Eminim süper notlarla dolu bir karne olacaktır...u859Bu heyecanın tadını çıkar.(Aklıma geldide ben bu heyecanı en son 12 sene önce yaşamışım^-^)
Aslında karne bahane sevincli
2buçuk ay gitmediğim okuluma gideceğime seviniyorum ve heyecanlanıyorummcilgin897
12 yıl önce demek ha!!::)

Buda benim sırrım:)
Söylerim ama kimsye sölemicen:)
Ben bişey yapmadım
müdürümüz çok iyi bizi okuldan kovdu:)

girlhahaee sınava nasıl gircensevincli

Kovdu derken..
yanlış anladın beni ağla2

YAni gidin gelmeyin dedi herkese
ders çalışın maksadıylacilgin897
onun için müdürümüz iyi diyorum zatenactionsmile

hıı ben iyi derken başka bişi anladım gerçekten kovdu sandım:)gerçekten ne kadar iyiymiş yaa bizim kide öyle olsa keşkeağla2

Buda benim sırrım:)
Söylerim ama kimsye sölemicen:)
Ben bişey yapmadım
müdürümüz çok iyi bizi okuldan kovdu:)
bizim müdürle sizin müdürün kardeş olma olasılığı varmı??dusun2

ah ah benımde mudurum zamanında olee olsaydıı ne olurduu :) cok kıskandımm sımdııı ....son karne alma heyecanınızz tadını cıkartınnn

Karneede heyecan kalmadı e okul dan baktım:)

ama tabiki arkadaşlardan ayrılmakk en kötüsü:(

Belki aynı okuldayızdır nedersinn??
eğer öyleyse yarın karne aldığında görüşeli:)y789
yok ya şaka yapmıştımsen Van'dasın galiba ben biraz daha güneyde...

hakkaten zor oldu ayrılmaksad456
kaç yıllık arkadaşlar....

Ben aldım:)
TAktir+onur belgesi ayıptır sölemesii:)
Bakalım yarın ne belgeyle dönecez...

Bol bol fotoğraf çekinseydiniz bari catsle
ayıp ediyosun çekinmezmiyiz bayaa çektik bide taktirlerin arkasına notlar yazdırdık benim fikrimdi.güzel oldu bi hatıra olur

ya ben bişey soracam hiç sayısalcı yok mu burda??rt67

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri