- Reaksiyon puanı
- 1
Neden olduğunu anlayamadığım bir durumdur bu. Çocukluğumdan bugüne değin, yılana dair herhangi bir anım dahi yoktur.Fakat, ne zaman bir fimde veyahut belgeselde yılan görsem,tüylerin diken diken oluveriyor.Tv de zap yaparken, es kaza yılan gördüğümde kaşınmaya başlıyorum. Bu korkumu yenmek için birkaç kez national geography de yılan belgeseli izlemeye çalıştım. Kendimce yılan fobimle yüzleşmeye çalıştım fakat çok zor oldu.Şu an bile yazarken içim bir tuhaf oluyor,ürperiyorum.Yılanı düşündüğüm an -ki düşünmemeye çalışırım-,içimde bir şeyler kıpırdanıyor, her tarafım geriliyor. Öyle her şeyden korkan birisi değilimdir.Buna rağmen yılan konuları beni çok etkiliyor.Eskiden,bazen yatağımın altından yılan çıkacakmış gibi gelirdi..Bir keresinde ,mezarlıkta halamın bacağına yılanın sıçradığını anlatmışlardı.Bir de ölünce, toprağa verildikten sonra, mezarımızı yılanların basacağı hikayesi vardır ya, beni benden alır..!!Hatta buna istinaden bazen, acaba yılanı ölümle mi bağdaştırıyorum da, ölümden mi korkuyorum aslında, diye düşündüğüm de olmuştur..ayyyyy..siz bir de bu yazıyı nasıl yazdığımı düşünün.Ürpere ürpere...