yine yeniden merhaba.......

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
bak siyahçada benimle aynı fikirde.
hem pişmanlık ne demek öyle birini seçeceksin ki kendine teşekkür edeceksin hayatına böyle birini çektiğin için :)

bak senin de aşık olabiliten yüksek alestason bacım, dikkat et...kahvesmiley

ay sahimi siyahça gerçekleşen kehanetleriniz var gibi geldi bana.
neler görüyorsun :D anlatsana birazs45apk

yaa ama şole bı şey duşunuorum arkadaşlarımla ben şahsen...sankım ıyıler kapılmış gerıye kotuler kalmış....yanı yaş olmuş kaç....bu yaşta bekar bırını bulmak zor helede durust bırını bulmak daha da zor...sonucta eskıye donuş olabılıo..neyse allah korusun..ama benım duşunceme gore de bı yandan sankım hanı kısmet olayı var yaa sneı beklıo bı yerlerde dıe duşunuorum ben...kısmet bakalım....

neyseeee yawww bı kahve ıcmeye gıttım herkes yazmış..ama sıyakçaaaaaa tatlısıı olee cee dıyıp gıtmek olmuo bılesın..8977.bekledım de gelmedın ...:P nerdesın beee konuşcaklarım vardı sneınle.......ama uykumda geldi...tuh788..sneı ozledım ve cok sefıom bunu bıl:)y789 herkesı optummm ıyı geceelr arkadaşlarrrrrrrr ben yatarrrrrrrrrrr.byeeeeeeeeesmil56blissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissy bu sağa sola kaçışan ne yapcanı bılmeyen atom karınca smıley ı sıda aynı benı anlatıo haa:)

sen bana bir resmini göstert ben sana içime doğanları söyliim alestason insanı...

dı dızırt, yine yetişemedim sana..senle biyolocik saatlerimiz farklı be canım! sen yatıyon ben kalkıom, sen işe gidion ben işten dönüom, olmuyo, kader utansın....

ordan belli zaten farklı biri olduğun sıradışı yuce ınsan128956128956128956128956128956128956dl78uy897

allahım senden cok guzel bır gun dılıorum bereketli aşk dolu heyecanlı huzurlu sağlıklı...

teşekkurler allahım fena bı gun değildi...

y789 Senin günlüğü en istikrarlı günlük ilan ediyorum desert sevincli Hergün bir iki kelam da olsun yazıyorsun valla maşallah. (tahtaya vuran smile ı olan var mı? )

en sakini ve huzurlusu da diyebiliriz değil mi? sevincli

olemı dersın sıyahca?ole gıbımı yapıorum acaba ?

işte ta ta taaaammmm.....bekledığım olaylar oldu bu akşam berbat hıssedıorum kendımi....nefret edıyorum kendımden........aılemden herşeyden....allahım sadece bıraz huzur ıstedım allahım yaa...neden .............

hani bağırmak ıstersınız ya ruyanızda işte ben o durumdayım ama sesım cıkmıo!!!!!!!!nefret edıorummmm herşeyden......................yeter artık gercekten yeter.....................................................çok bunaldım allahım bana bır cıkar yol goster lutfen.............boyle yaşanmaz yoksa.............

şu an ağlıorum delıler gıbi...allahım napıcam ben?

tüüühhhh! düşünme kötü şeyler güzel kardeşim, bak yine düzelecek herşey, iyi olacağız birlikte...ben senin bir-iki güzel cümlenle döndüm hayata, şimdi tüm neşemi,huzurumu sana vereyim isterdim, ama biliyorumki sen benden çok çok çok daha güçlü bir kızsın, tek başına ayağa kalkmayı başaracaksın! ben de senin başın dik, mutlu halini görüp gurur duyacağım...tıpkı küçük kız kardeşim kendi başına çıktığı ağaçtan yardımsız inmiş gibi...

saol siyahçamm...ama cok zorlaşıo herşey gıtgıde.........

allahım bılıyorum herşey benı denemen için ama gercekten artık yoruldumu hıssedıorum nolur allahım bana kucucuk bı ışığın olduğunu goster nolur allahım....senı cok sevıorum hep yanımda ol..herşeye rağmen şukurler olsun...

Allah'ın sopası yokki gökten indirsinsevincli
Al sana ışık y789y789y789y789y789
b-187358-%C4%B1%C5%9F%C4%B1k.jpg

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri