M
Müşfik
Guest
arkadaşlar hani en güzel profili seçme yarışması yapalım demiştim kimsenin sesi çıkmadı yapalım ya nolur eğleceli olur herkes boyasın profilini hade bakam:
En renkli en güzel profil benim, hiç heveslenmeyin cicim sevincliarkadaşlar hani en güzel profili seçme yarışması yapalım demiştim kimsenin sesi çıkmadı yapalım ya nolur eğleceli olur herkes boyasın profilini hade bakam:![]()
Hodri meydansevincligörücez cicim :![]()
Sen ve benden başka kimse yok. Birinciyi açıklıyorum: sen! En güzel profiller özel ödülünü sana takdim edicem, profiline git kupayla geliyorum...y789hade katılanlar katılıyorum desin![]()
Özlemim, tatlım, cimcimem, güzel kızım, katılımcı yok ablam. Bak, kimse çıkıpta hadi yapalım demiyor. Hem ben senin profilini çok beğendim, kupanı bile verdim daha ne istiyorsun oscar mı?hayır nie susayım yapalım bu yarışmayı nolur yani![]()
Katılacaklarını sanmıyorum ama sen yine de ümidini kesme tatlım. Sevgilerimle...actionsmilebelki olur bi umut katılın lütfen yaaa ağlıcam şimdi haaaneden katılmıyor kimse eğlence olur işte..
niye öle diosunuz genelde doru çıkıo bencee var böle bişi siz ister inanın ister inanmayın ben istediğimi paylaşırım bunada kimse karışamaz kusura bakmayındaister aristo söylesin kim ne derse desin. ama insanın yüzünün şekli değil kalbinin nasıl olduğu onun kişiliğiyle alakalıdır. yüzü geniş insan tembelse benim bir çok üniversite de ki hocalarım tembel mi şimdi. bu bir kafatasçılıktan başka bir şeyu değil arkadaşlar inanıyor ve paylaşıyorsunuz ama her duyduğunuz doğruy anlamına gelmez.
Böyle bir paylaşımda bulunma demedi ki, sadece bu düşünce yapısına katılmadığını belirtti, daha sakin ol Özlem'cim...actionsmileniye öle diosunuz genelde doru çıkıo bencee var böle bişi siz ister inanın ister inanmayın ben istediğimi paylaşırım bunada kimse karışamaz kusura bakmayında
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.