zeynep günlük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeynoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zeynoo

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
selam ben aranıza yeni katıldım hepinizi dost yüreğime beklerim art56art56

Ynt: zeynep günlük

zeynep ' Alıntı:
selam ben aranıza yeni katıldım hepinizi dost yüreğime beklerim art56art56
ilahi zeynep şu davet olayını tanışma bölümüne yazsaydın ne olurdu... sevincli seni lalenin günlüğünden alıp tanışma bölümüne yerleştireyim derken laleyi kaybediyordum az kalsın... yrl78 neyse ki ucuz atlattık sende havadan günlük sahibi olmuş oldun hadi yine iyisin 44 yüreklerimize hoşgeldin e sana da bir çay içemeye geldik bile... 44 paylaşımlarını merakla bekliyor. üzürümüde diliyorum sapkal89

çok teşekkür ederim zahmetler verdim. Artık cahilliğime verin nereye ne yazacağımı bilemedim kafadan yazmışım bir yere n9598
çaylarınız hazır tüm yüreği güzel insanları bekliyorum alk78

hoşgeldin zeynepçim actionsmile

Hoşgeldin canım. bende yeni sayılırım.. güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle... smiliyface

arkadaşlar hoşbulduk kendimi yeniden keşfetmeye başladığım şu günlerde sizlerle güzel paylaşımlarda bulunacağımı umuyorum iyki varsınız 956k 956k 956k

iyi bir pazar sabahından benden de hoşgeldin olsun ama değil mi 8977

hepinize yeniden selam olsun sır kitabını ve bu siteyi yeni keşfettim desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler thumbsanim

Destekleriz tabi ki ama önce sorunlarını bilelim yaşadığın değişimleri bilelim 44

Kitaba bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım.Okudukça inandım ve içimde bir huzur hissettim.Daha önce sıkıntılar yaşıyordum ve bu yaşadığım sıkıntılar dahada büyük sıkıntıları çekmeme sebep oluyordu.ASLINDA BİR DEPRESYONUN İÇİNDE OLDUĞUMU ÇOK İYİ BİLİYORUM AMA DEPRESYON DÜNDE KALDI DİYEBİLİYORUM ŞİMDİ GÜLÜMSEYEREK thumbsanim.ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR DİYORUM VE GEÇMİŞE BİR SÜNGER ÇEKİP GELECEĞE GÜLÜMSEYEREK BAKMAK İSTİYORUM.Bunu başaracağım inşallah. f678h

yüreğini dostluklara açarsında biz gelmezmiyiz. hoşgeldin.

Hoşbulduk gerçek dostlukların bulunduğu doğru sitede olmaktan mutluyum.inşallah dostlarımla bundan sonra hep beraber olacağım çünkü buna çok ihtiyacım var.ZAMAN ZAMAN İSTEMEDİĞİM HALDE ÇOK BUNALIYORUM.BUNUDA AŞICAM İNŞALLAH.

Aşarsın tabi bunları başarmak için yıllarını verenler var biz çok şanslıyız ki burada bir bütünlük yarattık wave

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
Aşarsın tabi bunları başarmak için yıllarını verenler var biz çok şanslıyız ki burada bir bütünlük yarattık wave
bu konuda sana kesinlikle katılıyorum 44 12 yılda basarabilmiş bir arkadasım var ona bakınca ben çok sanslıyım sevincli

Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız.yine bugün bunalım takılıyorum ama ne yapayım. 88a

sendemı yanlızsın benım gıbı ..sabahtan berı sarkı dınleyıp avutuyorum kendımı..hadı aglama sole bakalım ne ıstersın senın ıcınde calayım t678

VALLAHİ DOSTUM NE ÇALARSAN ÇAL AMA İÇİNDE SEVGİ OLSUN

aslında sana Fikret Kızıloktan "İki parça can " çalmak istedim ama bulamadım. Netten indirip dinlemeni tavsiye ederim, sevecegini düşünüyorum.

Neyse buda güzel sevdigim bı parcadır.

[youtube=425,350]X6bBtAmLWGE&mode=related&search=[/youtube] hismiley

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri