Merhaba arkadaşlar, toplam mesajım 4’ken pat diye günlük açtım ama yaklaşık 5 aydır mp3leri dinliyorum ve hevesimden duramıyorum sizinle yaşadıklarımı paylaşmam lazım
istiyorum ki bu mp3lerle yeni tanışanlar forumdaki bu kadar çok bilgiye rağmen hala şüpheli ve çekingenlerse değişimlerimizi izleyip hemen başlasınlar, gerçekten denemeye değer!
Ben temmuz ayında henüz burayla karşılaşmadığım için başka bir yerden ücret ödeyerek kendine güven mp3’ü temin etmiştim. Ekim ayına kadar onu dinledim, kasım ayından itibaren ise Atakan bey’in hazırlamış olduğu mp3leri dinliyorum. 2, hatta 3 hafta ego ve suçluluk mp3lerini dinledim, şimdiyse listemde kendine güven ve zinde uyanma mp3leri var. İhtiyacıma göre daha ekleyeceğim.
Öncelikle –ki burada defalarca yazılmış- yolda yürürken karşımdan gelen biri gözünü dikmiş bana bakıyorsa adımları karışan, kafasını başka yere çeviren, metroda kafasını gözünü nereye çevireceğini bilemeyen çareyi kafasını eğip önüne bakmakta bulan, müzik dinliyorsam yanımdakiler duyacak garipseyecekler diye düşünen sesi kısan bu sefer de çok kıstığım için müziği duyamayan eli başı ter içinde kalan
biriydim. Kendine güven mp3ünün yardımıyla, tanımadığım insanlara gözümü dikip bakmayı sevmeyen biri olduğum halde, uzun süreli olmayan bir bakışımda karşıdan gelenler adımlarını karıştırmaya başladı
kafam dik, etrafıma daha dikkatli bakıyorum, senelerdir aynı caddede oturmama rağmen yürürken rahat olamadığım için fark etmediğim bir sürü yer varmış
Sürekli görüştüğüm çocukluk arkadaşlarım, sende bir değişiklik var ne yaptırdın diyorlar
okulda birçok kez “çok değişmişsin, sende bir değişiklik var, daha mutlu, daha olgun görünüyorsun” sözleriyle karşılaştım. Komplimanlar artmaya başladı. Ben de insanlara sevgimi gösterebilmeye başladım. Üniversite öğrencisiyim, şimdiye kadar dikkate alınmadığımı düşünüyordum, çevremi etrafımdaki birkaç insanla sınırlıyordum, hele de onlar karamsar insanlarsa vay halime.
Ben temmuz ayında henüz burayla karşılaşmadığım için başka bir yerden ücret ödeyerek kendine güven mp3’ü temin etmiştim. Ekim ayına kadar onu dinledim, kasım ayından itibaren ise Atakan bey’in hazırlamış olduğu mp3leri dinliyorum. 2, hatta 3 hafta ego ve suçluluk mp3lerini dinledim, şimdiyse listemde kendine güven ve zinde uyanma mp3leri var. İhtiyacıma göre daha ekleyeceğim.
Öncelikle –ki burada defalarca yazılmış- yolda yürürken karşımdan gelen biri gözünü dikmiş bana bakıyorsa adımları karışan, kafasını başka yere çeviren, metroda kafasını gözünü nereye çevireceğini bilemeyen çareyi kafasını eğip önüne bakmakta bulan, müzik dinliyorsam yanımdakiler duyacak garipseyecekler diye düşünen sesi kısan bu sefer de çok kıstığım için müziği duyamayan eli başı ter içinde kalan
Sürekli görüştüğüm çocukluk arkadaşlarım, sende bir değişiklik var ne yaptırdın diyorlar