17-09-2008, 12:58 AM
|
#22 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Topluluk Karşısında Konuşma Telkini Ney Versiyonu Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Dün benim için oldukça heyecanlı bir gündü.Ama heyecanımı bugün paylaşabildim günlüğümle..
200 kişiyi aşkın bir topluluğa sunum yaptım. Hem de hiçbir hazırlığım olmadan... Daha doğrusu bu sunumu yapacak bir arkadaş vardı. Ama yol hali, yetişemeyince iş başa düştü..Üstadımın ricası üzerine..Benim için de güzel bir tecrübe oldu. İlk anlarda kalbim yerinden fırlayacak gibi hissettim.Daha önce de 5-10 kişilik gruplara yapmış olsam da böyle büyük bir kalabalığa ilk defa.."Topluluk karşısında konuşma" telkinini bir süredir dinliyorum. Bunda çok etkisi var .İlk birkaç dakikalık heyecandan sonra herşey çok doğal geldi, kelimeler ağzımdan dökülüverdi.. Arada boğazımın kuruduğunu hissettim, Ramazan'an dolayıdır o da.. "Her olayı sakin ve kendinden emin bir tavır ile içindeki güce inanarak karşılıyorsun.
Neyin yapılacağını ve hangi şekilde yapılacağını bilen içindeki güçlü bilge ile iletişim kuruyorsun.
Neyi söylersen söyle, neyi yaparsan yap, tam bir rahatlık ve kendine güven ile söylüyor ya da yapıyorsun.
Adımların güçlü ve başın dik.
.
.
Üstesinden kendine güvenerek ve sakince gelebileceğin durumlar karşına çıkıyor hep.
Neyi, nasıl yapacağını bilmekle beraber güç ve bilgelikle temasın her zaman var.
Özgüven ile bütün söylediklerin ve yaptıkların gerçeğe dönüşüyor..."
Harika... Teşekkürler Atakan Sönmez ve hayatımdeğişti ailesi... | |
| |