11-04-2010, 12:35 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Lost Dizisi
Jacob' un Sırları
Jacob ,önceleri ˜ o olarak biliniyordu, Diğerlerinin açık lideridir ve Ben emirleri ondan alır. Ben˜ den başka kimse onun nerede olduğunu bilmez ve kimse Ben dışında onunla görüşmemiştir. Ormanın derinlerinde harap görünen bir kulübede yaşamaktadır. Bulunduğu yer tozla kaplıdır.Jacob ile ilgili birçok detay bugünlerde hala bilinmemektedir.
Ben e göre ,Jacob ˜ One of us (Bizden biri) ndeki gibi kanseri tedavi edebilirmiş.
3-20, The Man Behind The Curtain bölümünde ben' in locke' u jacob' un yanına götürdüğünde sandalyede oturan birisi görüldüğüne göre jacob un görünmezliğini nasıl açıklayabiliriz. Bir diğer önemli nokta ise jakop' un evini çevreleyen toz bize göre barut, dizide charlie' nin yaralandığı bölümde sayid' in başına dökmüş olduğu barut resmi ve john' un jacob' un evine giderken evi çevreleyen tozun görüntülerini aldık benzerliği sizde fark ediceksiniz. Burda şu sorular aklımıza geliyor ben yada bir başkası jacob' u kontrol altındamı tutmak istiyor(jacob' un john' dan yardım istemesinin sebebi olabilir mi)Gelin birde jacob' un ibranice karşılığına bakalım tarihte neler olmuş..
İbranicede Jacob
İbranicede Jacob harfi harfine çevrildiğinde ˜topuğu tutan ve kelimelerle oynandığında ise ˜dolandırıcı ya da ˜hilekar anlamına gelmektedir.Annesi Rebekah ona bu adı vermiştir çünkü ikiz kardeşi Esau ilk doğarken Jacob anne rahminde topuğu asılı kalmıştır.
___Esau babaları Isaac ˜ın favorisidir ama Jacobta annelerinin favorisidir.
___Jacob un 12 oğlu olmuştur ve en küçüğünün adı Benjamin dir
___Jacob 12 oğlu yoluyla bir ulusun babası haline gelmiştir.Ve onun verimliliği ile Alvar HANSO Vakfının adadaki doğurganlık üzerine yaptığı çalışmalarla bağlantı kurabiliriz.
___Jacob, Aaron via Levi,Kohath ve Armam ˜ın büyük büyük büyük babalarıdır.
___Laban ın kızı Rachel ˜a aşık olmuştur.
___Rachel görünürde kısırdır.Yıllarca hamile kalamamasına rağmen şaşılacak bir durum oldu ve Joseph ve Benjamin ˜i dünyaya getirdi.Benjamin in doğumu sırasında öldü.
___Benjamin ˜in 11 erkek kardeşi olmasına rağmen sadece bir tanesi(Joseph)babasının favorisiydi.
___Musevi tarihine göre ;Benjamin in boyundaki tüm kadınlar ve çocuklar öldürülmüştür.Ve arda kalanlar uzun süre üreyememişlerdir.Tarihsel çözüm onların başka bir kabilenin içine ulaşıp erkekleri öldürüp kadınları ve çocukları almaları şeklinde olmuştur.
Kadınlar doğum zamanını adada taşıyamayacak durumdadırlar ve Diğerleri de Flight 815 ten olan kadın ve çocukları kaçırırlar¦
Cevaplanmamış sorular:
1_Neden Jacob önceki yüzyıldan kalmış gömleği giymiş gibi görünüyor?
2_Rachel ˜ın kanserini nasıl iyileştirdi?
3_23 üncü yerdeki Onun Jacob u sevdiği gibi Tanrı seni sever ne anlama gelmektedir?
4_Jacob neden görülmezdir?
5_Neden Jacob görülür hale gelmiştir?
6_Locke Jacob a anlık bakabilmiş midir?
7_Jacob un doğalı tam nedir?
8_Jacob gerçek midir yoksa Ben Locke ˜a şov mu yaratıyor?
9_Jacob , Locke a neden ˜Yardım et.. demiştir?
10Â******Â******_Ben in Locke a ˜ Jacob sana ne söyledi? diye sormasındaki önem nedir?,Locke kulübedeki konuşmanın ilk bölümünü neden duymamış olabilir?,Jacob ile iletişim kurmadaki doğallık ne olabilir?
11_Jacob un kulübesinin etrafının daire içine küle benzer maddenin bırakılmış olmasındaki gariplik ne olabilir?
12Â******_Jacob un kulübesindeki köpek resminin önemi ne olabilir?
13Â******_Jacob un kulübesindeki sıvı kavanozlarının önemi ne olabilir?
14_Jacob teknolojiden neden hoşlanmıyor olabilir?
15_Nesneleri nasıl hareket ettirebiliyor?
16_Eğer diğerleri(Others) onu daha önce hiç görmediler ya da konuşmadılarsa neden Jacob a karşı gerçekten saygıyla karışık korku duyuyorlar?
17_Onu sözüm ona görebilmiş tek kişi Beb iken Jacob onu nasıl çağırtabiliyor?
Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |