Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Lost Dizisi Black Smoke

Serbest Kürsü ve Tv Lost Dizisi Black Smoke Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Black Smoke adanın merkezindeki bir gizem. Çevrede dolaşıyor , istediğini öldürüyor , istediğinin resmini çekiyor. Geri planda duyduğumuz seslerde cabası. Eko ile karşılaşmalarına baktıktan sonra , black smoke da geçmişe dair anıların kendisine kaydedildiği ( nasıl oluyorsa) sonra onları kendisini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi

Lost Dizisi Black Smoke

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-04-2010, 12:57 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Lost Dizisi Black Smoke





Black Smoke adanın merkezindeki bir gizem. Çevrede dolaşıyor , istediğini öldürüyor , istediğinin resmini çekiyor. Geri planda duyduğumuz seslerde cabası. Eko ile karşılaşmalarına baktıktan sonra , black smoke da geçmişe dair anıların kendisine kaydedildiği ( nasıl oluyorsa) sonra onları kendisini izleyenlere (Şuana kadar Locke ve Eko bakabildi) bu hatıraları izletebildiğini biliyoruz.



İsterseniz önce Black Smoke u gördüğümüz sahneleri kısaca hatırlayalım.

Pilot (Part 1)



Black Monster ın ilk kurbanı Oceanic Havayollarına ait 815 sefer sayılı uçağın pilotu oldu. Daha kazanın ilk gecesinde , tüm kazazedeleri dehşete düşüren bir görüntü ortaya çıktı. Ormanın içerisindeki ağaçları büyük bir gürültü ile teker teker yıkan ve bunu yaparken çıkardığı sesin nerede ise mekanik olduğu belli olan bir yaratık , bir canavar, onları tedirgin etti.Rose a göre bu ses nedense tanıdık gelmişti.



Ertesi gün ilk ışıkla beraber Charlie , Jack ve Kate , uçağın kara kutusunu bulmak ve bulabilirlerse uçağın vericisine ulaşabilmek ümidiyle uçağın kokpitine ulaşmak için ormanın derinliklerine doğru yürümeye karar verdiler.



Uçağın kokpitine ulaştıklarında o bölümdeki herkes ölüydü ama pilot canlıydı.Pilot uçağın normal rotası üzerinde ilerlemediğini anlattığı sırada Black Monster ın sesi duyuldu. Kabin içerisinden sesin nereden geldiğini anlamaya çalışırken , pilot birden dışarı doğru çekildi. Kabinin camına pilotun kanları döküldüğünde Kate ve Jack dehşete kapıldılar. Charlie yi de alıp oradan uzaklaştılar. Daha sonra pilotun kanlı cesedini bir ağacın tepesinde buldular.

Walkabout



Walkabout adlı bölümde Locke ile black monster karşılaşıyorlar. Hatta bu bölümde tamamen dehşete kapıldığımızı söyleyebiliriz. İkili arasındaki bakışmadan sonra , black monster Locke˜u öldürmüyor. Hatta hatırlayacaksınız 1.sezonun 5.bölümünde (White Rabbit) Jack babası ile ilgili hayaller gördüğünde Locke ile karşılaşmış , aralarındaki konuşmada Locke , adanın gözlerinin içine baktığını ve bunun çok güzel olduğunu , söylemişti.



Daha sonraları aynı konu ile ilgili olarak Mr.Eko ile konuşmalarında , black smoke ile karşılaşmalarında yine aynı benzetmeleri yapmış , Eko bunun üstüne , benim gördüklerim bunlar değildi , demişti.

Hearts And Minds



Bu bölümde Black Smoke , Locke un hazırlayıp Boone un başına sürdüğü ilaç yüzünden Boone ˜a görünmüştü. İlacın neden olduğu halüsülasyonda Black Smoke , Boone ve kardeşi Shannon u kovalıyordu.



İlk kovalamacadan bir şekilde kurtulan iki kardeş , kamp yerine doğru dönerken bir daha saldırıya uğruyorlar , bu saldırı neticesinde black smoke Shannon u yakalıyor ve O nu öldürüyor.



Boone , Shannon un bulduğunda , ölmüş bedeninin kanla kaplandığı görüyor. Bunlara sebep olan kişinin Locke olduğunu düşünüp , Shannon'un ölümünün verdiği hırs ile hızlıca kampa gidiyor. Orada Shannon u sağ görünce tüm olanların Locke un ilacından kaynaklanan halüsülasyonlardan ibaret olduğunu anlıyor.







Exodus (Part 1)



Exodus bölümünde Daniella , Jack , Locke , Kate , Hugo ve Arzt , Daniella nın Karanlık Bölge diye tarif ettiği yere dinamit almak için giderlerken Black smoke tarafından kovalandılar. Büyük bir ağacın ardına Danielle in onlara güvende olduklarını söyleyene kadar saklandılar. Jack , Daniella ya ne tarafından kovalandıklarını sorduğunda , Daniella , bunun herhangi birşeyin koruması için yapılan bir güvenlik sistemi olduğunu söyledi. Kate bu cevabın üzerine , peki neyi koruyor diye sorduğunda , Daniella dan adayı cevabını alıyor.

Exodus (Part 2)



Dinamitleri (Kapağı patlatmak için) aldıktan sonra geri döndükleri sırada aynı grup Black Smoke tarafından yeniden kovalandı. Dizide Canavar ı ilk gördüğümüz sahne buydu. İlk önce Kate ve Jack in hemen yanından geçen küçük bir parça göründü. Jack ve Kate dumanı gördüklerine dair birbirleri ile teyitleşirken , yine tanıdık sesler ile ağaçları kökünden sökerek ve yerdeki patlamalar ile beraber kendini gösteriyordu black smoke.



Locke , Black Smoke daha önce ona zarar vermediği için , ondan kaçmak yerine ona yaklaşmayı tercih ediyor. Ancak bu defa Locke un düşündüğü gibi olmuyor Locke dehşet içinde ona bakıp kaçmaya başlıyor ama artık çok geçtir. Black Smoke O nu yakalıyor ve yerde sürüklemeye başlıyor.



Tam bu sırada Jack , Locke u kollarından yakalayarak onu kurtarmaya çalışıyor. Bu üçlü ( Black Smoke , Locke ve Jack) bir kuyunun üzerinde buluşuyorlar. Black Smoke , Locke u içeriye çekmeye çalışırken , Jack de Locke un aşağıya düşmemesi için elinden geleni yapıyor.



Locke bu noktada Jack e kendisini bırakmasını , herşeyin yolunda gideceğini ve kendisinin iyi olacağını söylüyor. Ancak Jack in yapısı bu tarz tekliflere olumlu yanıt vermesini mümkün kılmamaktadır. Bu teklifi reddeder ve Kate e çantasındaki dinamitleri getirmesini söyler. (Bu arada Kate dinamitlerin kendi çantasında oldugunu sanmaktadır ama This is Jack). Kate dinamiti kuyunun dibine atar , büyük bir patlama olur ve Locke u bırakan Black Smoke süratle oradan uzaklaşır..

The 23rd Psalm



Bu bölümde Charlie ve Mr.Eko Canavar (Black Smoke) ile karşılaşıyorlar. Eko Önce Black Smoke un küçük bir parçasını kısa bir süre görüyor. Daha sonra Charlie , Nijerya dan gelip adaya düşen uçağın yerini bulmak için ağaca çıktığı sırada tanıdık sesler duyuluyor.



Eko ve Black Monster , yüzyüze , burun buruna duruyorlar ve adeta birbirlerine bakıyolar.Kanımızn donduğu bu sahnede Black Smoke un içerisinde flashback görüntülerde Eko nun geçmişindeki resimleri görüyoruz.Bu sırada Charlie nin Eko ya kaçması için verdiği uyarılar nafiledir.



Eko adeta taş kesilmiş , dumanın gözlerine bakmaktadır. Daha sonra Black smoke kıvrılarak oradan uzaklaşır. Sadece Eko ve Charlie değil ekran başında bizler de buz kesilmişsizdir.

The Cost Of Living



Bu bölümde Black Smoke , Yemi gibi gözükmüştü ki daha önce bunu birkaç kere yapmıştı ve Eko ya yargılanma vaktinin geldiğini söylemişti.



Eko nun yaptıkları için af dilemesi gerektiğini söylemişti. Kutup ayısının verdiği yaralardan dolayı zaten zor ayakta durabilen Eko , Yemi nin (Black Smoke) peşinden gitmeye gayret etmişti.



Nihayetinde Yemi ye yaptıklarından dolayı af dilemeyeceğini , yaşadığı hayatı kendisinin seçmediğini , bu hayatın kendisine verildiğini söyleyip , bu şartlar altında yapabileceğim en iyisini yaptım , her ne yaptıysam senin ve benim hayatta kalabilmemiz içindi , dedi. Yemi nin O na cevaben , Benimle kardeşinmişim gibi konuşuyorsun demesi , kanımızı dondurmuştu gerçekten.. Bölümün sonuna doğru Black Smoke kendi sülieti ile Eko nun karşısına çıkıyor.



Neredeyse 20-25 metre yükseldiğini görüyoruz bu sahnede. Kiminin iddiasına göre , Eko yu istavroz çıkartır gibi sağa sola ve yukarı aşağıya sallayarak Eko yu yere bırakıyor. Eko , son nefesini vermeden önce Locke un kulağına sıranın kendilerinde olduğunu fısıldıyor ve son nefesini veriyor.







Left Behind



Left Behind bölümünde Kate ve Juliet birbirlerine kelepçeli bir halde iken önce görünüyor önce. Hatırlarsanız Kate in tam Juliet in omuzunu çıkardığı zaman Black Smoke onlara yaklaşmıştı. Black Smoke un gelişi nedeniyle ikisi birden bir ağacın içine saklanmışlardı.Tam bu sırada Jüliet in gözlerine patlayan 4 adet flash yakaladık.



Burada enteresan olan şey , Juliet in Canavar hakkında hiçbir bilgisi olmamasıydı. Gerçi Juliet şu zamana kadar çizdiği karakterle , bilgi sahibi olduğu her konu hakkında aynı ifadeyi kullanıyor.

Ertesi gün karşılaştıklarında ise Black Smoke un sanki 3 kafası varmış bir görüntü içerisinde (yazımızın sonuna doğru bunun ne manaya geldiğini açıklayacağız) gözüktü. Bu sahnede Juliet in canavardan kaçmadan önce , cebinden kelepçelerin anahtarını çıkardığını ve Kate in ve kendi ellerine bağlı olan kelepçeyi çözdüğü gördük.(ki zaten O na güvenmiyorduk).



Daha sonra güvenlik duvarının arkasına kaçıp sistemini tekrar aktif hale getirdiler. Black Smoke bu görünmez duvara bodoslama çarptıktan sonra geriye döndü. Belki de kaçmasının sebebi bu duvarın ona acı vermesiydi , bunun cevabını henüz veremiyoruz.

Peki Black Smoke nedir?

Şuan için Lost teorilerinin içerisinde en çok tutanı ya da Lost Fanları tarafından gerçeğe en uygun bulunanı Black Smoke , Cerberus'dan başkası değil.

Farkındayız , burada 2 soru karşımıza çıkıyor.







1.Black Smoke neden Cerberus?

2.Cerberus nedir?

Önce Cerberus'un tanımını yapalım , sonra Black smoke'un neden Cerberus olabileceğini ispatlayalım o halde.



Cerberus, Typhoeus ve Echidna'nın çocuklarından biridir. Üç kafalı, yılan kuyruğu olan bir köpektir. Yeraltı dünyasının kapı bekçisidir. Ölülerin girmesine izin verir ve asla dışarı çıkmalarına göz yummaz. Kapıdan geçebilen birkaç kişiden biri olan Orpheus, karısı Eurydike'i ölümden kurtarmak için, onu şarkılarından biriyle uyutmuş ve içeri girmeyi başarmıştır. Hercules'in son işi de, Cerberus'u yeraltı dünyasından kaptığı gibi Kral Eurystheus'a sergilemektir.



Peki bu Cerberus birden nerden ortaya atıldı? Aslında bu kelimeyi çok uzaklarda aramaya gerek yok. Swan İstasyonunda Locke'un ayaklarının üstüne düşen kapıda görünen nam-ı değer Blast Door Map de aslında bu kelime ile karşılıyoruz. Dikkatinizden kaçabileceğini düşünerek resmi sizin için biraz büyütüp cerberus kelimesinin nerede gözüktüğünü işaretledik.



Bu teoriye göre black rock'ın elektromanyetik gücünün yanısıra bir takım farklı güçleri daha vardır. Daha darklı bir ifade ile , black rock bünyesine sadece metalleri değil , hatıraları , düşünceleri de çekebilmektedir. Alvar Hanso ve Dharma'nın kuruluşuna kadar ki hikayeyi teoride bulabilirsiniz, konuyu fazla uzatmamak adına cerberus konusuna gelelim.

Jacob yıllar önce adaya getirilen telepatik güçleri olan bi çocuk. Yani ufak nesneleri oynatabiliyor falan böyle zihniyle. İşte adada black smoke denilen bir doğal manyetik element var. Bu element insanların anılarını , yaşadıklarını vb. içinde hapsediyor.(Nasıl ki yanardağ patladığında lavlar içlerinde doğayı hapsediyorsa bu elementte aynı şekilde insanın anılarını vb. hapsediyor) Bu şekilde kaderi izleyebileceklerini düşünüyorlar(en temel amaç bu insanlığın kaderini kurtarmak) İşte madem böyle birşey var diyorlar bunun kontrolünü insana aktarabilir miyiz diye düşünüyor bilim adamları. O yüzden bi deneyle kayanın gücünün bi kısmını Jacoba aktarmak istiyorlar. Ama deney tam anlamıyla başarılı olmuyor büyük bi patlama oluyor(kaza diye bahsettikleri bu) . Ama Jacob ölmüyor , kayanın bir kısmıyla bütünleşiyor artık .

Kayanın parçaları ile farklı bir şekilde var oluyor. Yani kara bulut oluşuyor. Adada kaya sayesinde oluşan manyetik alan yüzünden de rahatça hareket edebilmeye başlıyor. Daha sonra insan şekline bürünebildiğini , insanların zihinlerini okuyabildiğini farkediyor. Bu deneyin başarısızlığı sonucu Alvar Hanso ve eşi adaya geliyor ve bir mağarada kara bulutun kendilerini öldürmesi için bekliyorlar. Bu sırada Alvar Hanso nun cebinde siyah ve beyaz birer taş var. İnanıyolar ki öldükten sonra bu taşların içine varlık olarak geçebilirlerse Jacob yani Kara bulut onları absorbe edebilir ve böylece adada black rock olduğu sürece ölümsüz yaşayabilirler. Bu gerçekleşiyor ve Cerberus u oluşturuyorlar.

Peki bunu nereden çıkartıyoruz? Lütfen aşağıdaki resime bir bakar mısınız?



Açıkçası bu resimde 3 baş ve yılan kuyruğu görülebiliyor.

Bakalım dizinin sonunda bu iddia doğru olucak mı?

Özgüröz e yazısı için çok teşekkürler..





Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Lost Dizisi 5-15 Follow The Leader Promo | Lost Dizisi 5-14 The Variable Sneak Peek #1#2#3 »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Lost Dizisi Black Smoke

Serbest Kürsü ve Tv Lost Dizisi Black Smoke Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Black Smoke adanın merkezindeki bir gizem. Çevrede dolaşıyor , istediğini öldürüyor , istediğinin resmini çekiyor. Geri planda duyduğumuz seslerde cabası. Eko ile karşılaşmalarına baktıktan sonra , black smoke da geçmişe dair anıların kendisine kaydedildiği ( nasıl oluyorsa) sonra onları kendisini ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.