11-04-2010, 01:18 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Lost Dizisi
Doug Hutchison'ın Lost Macerası
Aktör Doug Hutchison, karakteri Horace Goodspeed in 5. sezonda 4 bölüm için Lost ta olacağını açıkladı. Horace Goodspeed öldürüldüğünü geçen sezon öğrendiğimiz bir Dharma Girişim üyesiydi.
Hiçbir zaman Lost a tam manasıyla dahil olmadım. Lost un ne hakkında olduğunu bilmiyorum ve anlamıyorum. Bildiğim tek şey Lost un hayranları tarafından inanılmaz bir şekilde sevildiği. Ama ajansım arayıp Lost ta belirli bir rol için seninle ciddi şekilde ilgileniyorlar dedi. Rolün ne olduğunu hatırlamıyorum bile, flashback olduğunu biliyorum ama bu kadar. O bölümdeki bir flashbackti sadece ve bende rolümü oynadım bitti. Lost ne kadar popüler olursa olsun sadece flashbackte oynamak istemiyordum. Öbür yandan bu çok büyük bir şov olduğu için audition a katılmamı istiyorlardı. Audition* a karşı biri değilimdir. Tv de, sinemada, her nerde olursa olsun gerçekten istediğim bir rol olursa bu rol için savaşırım ama bunun savaşmaya değecek bir şey olması lazım. Bu yüzden bu rolü kabul etmedim. Ajansım memnun olmadı tabii, ˜Anlamıyorsun, bu Lost! der gibi bir halleri vardı.
Sonuçta yapımcılar audition ihtiyacını göz ardı edip daha sade bir teklif yaptılar. Hawai de on gün geçirme fikri cazip geldi ve Hutchison un rahat hippi portresi hemen kendini gösterdi. Dharma Girişim in bir parçasıydı ve 60 lı yıllardan kalma esrar çeken dertsiz tasasız tiplerin izini taşıyordu. 90 lı yıllar boyunca 60 lar ve 70 lerden anılar taşıyan bir adam ve şov açısından Ben karakterinin ve onun nasıl bu işe başladığının ayrılmaz bir parçasıydı, çünkü Ben i çocukluğundan beri tanıyordu.
Goodspeed diziye tek bir bölümde dahil oldu ve aynı bölümde öldü. Bu yüzden geçtiğimiz sezondan sonra ajansımdan arayıp Seni tekrar Lost ta istiyorlar dediklerinde ne kadar şaşırdığımı bir düşünün. Bir dakika, gene mi flashback dedim, Hayır, bu sefer güncel. dediler. Ama öldüm! dediğimdeyse cevapları Evet ama, Lost bu. oldu.
Senaryoyu okudum ve eminimki Horace Goodspeed¦bilmiyorum. Neler olduğunu bilmiyorum. Hiç kimse adada neler olduğunu bilmiyor, fakat ben ya bir hayalet ya da bir hatırayım. Birinin hayal gücünün bir ürünü ya da adanın bir parçası. Ada tarafından ortaya çıkarılmış olabilirim. Çekimleri bir günde tamamladık ve yaklaşık bir ay önce ajansımdan Lost bu sezon seninle en azından dört bölüm çalışmak istiyor, uygun olup olmadığını öğrenmek istiyorlar. diyen bir telefon aldım. Köleleriyle gene yapacaklar bilmiyorum, Lost oldum!
Hutchison un gerçekten tek bildiği Horace ın bir şekilde tekrar vücut bulacağı.
*Audition: Tam Türkçe karşılığı olmayan bu kelime seçmeler ya da prova anlamında kullanılmaktadır.
Darkufo, Ekşisözlük
Çeviren: ginsberg
Ayrıntılı bilgi için www.lostfan.net ziyaret ediniz Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |