Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tv

Uyarılar

Bellizano Galatasaray Maçı Yayın Tarihi: 2008-09-18

Serbest Kürsü ve Tv Bellizano Galatasaray Maçı Yayın Tarihi: 2008-09-18 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bellizano Galatasaray Maçı Canlı Yayın Bellizano Galatasaray Maçı Bellizona- Galatasaray maçı Show TV de Canlı Yayın UEFA Kupası nda final oynamayı hedefleyen Galatasaray ın bu sezon UEFA da oynayacağı ilk maç Show TV de ekrana geliyor. İsviçre nin Basel kentinde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi

Bellizano Galatasaray Maçı Yayın Tarihi: 2008-09-18

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2010, 01:58 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Bellizano Galatasaray Maçı Yayın Tarihi: 2008-09-18

Bellizano Galatasaray Maçı Canlı Yayın





Bellizano Galatasaray Maçı

Bellizona- Galatasaray maçı Show TV de Canlı Yayın



UEFA Kupası nda final oynamayı hedefleyen Galatasaray ın bu sezon UEFA da oynayacağı ilk maç Show TV de ekrana geliyor. İsviçre nin Basel kentinde oynanacak Bellizona- Galatasaray maçından önce yaşanan gelişmeler, 20.30 da başlayacak "Maç özel"de olacak. 21.00 de başlayacak Bellizona- Galatasaray maçı ise Melih Gümüşbıçak ın anlatımı ve Bülent Tulun un yorumlarıyla futbolseverlerle buluşacak.



G.Saray, UEFA da 44. kez



Bugün UEFA Kupası 1. tur ilk maçında İsviçre nin Bellinzona takımına konuk olacak Galatasaray, UEFA Kupası ndaki 44. maçını yapacak.







Şampiyonlar Ligi ne eleme turunda veda etmek zorunda kalan Galatasaray, tarihindeki en önemli başarılardan birini kazandığı UEFA Kupası nda yeniden sahneye çıkıyor.



İsviçre nin Bellinzona ekibiyle 1. tur ilk maçını deplasmanda yapacak olan sarı-kırmızılı ekip, UEFA Kupası ndaki 44. maçını oynayacak.Bellizano Galatasaray Maçı maç özetleri, Bellizano Galatasaray Maçı golleri, Bellizano Galatasaray Maçı yorumları.



UEFA Kupası ndaki ilk karşılaşmasını, 1975-76 sezonunda Avusturya nın Rapid Wien takımıyla 1. turda eşleşerek yapan Galatasaray, tarihinde toplam 43 kez bu kupada sahaya çıkarken, bu karşılaşmalarda 14 galibiyet, 13 beraberlik ve 16 da yenilgi aldı.





Bellizano Galatasaray Maçı Canlı Yayın

GEçMİŞİNDEN UZAK

Kulüpler düzeyinde Türk futbol tarihindeki en önemli başarıyı 1999-2000 sezonunda UEFA Kupası nı kazanarak elde eden Galatasaray, son yıllarda ise geçmişinden uzak bir performans sergiledi.



Bu sezon Şampiyonlar Ligi ne katılma şansını 3. ön eleme turunda Steaua Bükreş e elenerek yitiren ve taraftarında büyük bir hayal kırıklığı yaratan Galatasaray, yeniden döndüğü UEFA Kupası nda son yıllarda aldığı başarısız sonuçlarla dikkat çekti.



Sarı-kırmızılı takım, 2003-04 sezonunda Şampiyonlar Ligi gruplarından geldiği UEFA Kupası nda 3. turda Villarreal e elenirken, 2005-2006 sezonunda ise daha 1. turda Tromsö faciasını yaşamaktan kurtulamadı.



Geçen sezon da UEFA Kupası nda mücadele eden Galatasaray, sergilediği futbolla eleştirilerin hedefi olmasına karşın gruplardan çıkmayı başarmış, ancak teknik direktör Michael Skibbe nin o zaman başında olduğu Bayer Leverkusen e 0-0 ve 5-1 lik sonuçlarla elenmekten kurtulamamıştı.



Bu sezon yaptığı önemli transferlerle Avrupa kupalarında yeniden iddialı bir kadro oluşturmaya çalışan Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı nda yapılacak olan UEFA Kupası Finali nde yer alınacağı hedefini koyarak, sarı-kırmızılı taraftarlarda önemli bir beklenti yarattı.







Gözler UEFA ya çevrildi



UEFA Kupası ndaki temsilcilermiz Galatasaray, Beşiktaş ve Kayserispor bugün birinci tur ilk maçlarına çıkacaklar.







BELLINZONA-GALATASARAY maçı



Geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu Galatasaray da, Şampiyonlar Ligi nde gruplara kalamamasının ardından yoluna UEFA Kupası nda devam edecek.

Bellinzona kadro : Sarı-kırmızılıların, 1. turdaki rakibi ise İsviçre nin Bellinzona takımı olacak. Bellinzona ile Galatasaray arasındaki 1.tur ilk maçı Basel in St. Jakob Park Stadı nda oynanacak. Saat 21.00 de başlayacak ve Rumen hakem Sorin Corpodean ın yöneteceği maçı Show TV naklen yayınlayacak.

Galatasaray Kadro : İsviçre ye bir çok sakat oyuncusundan yoksun giden temsilcimizde, Hasan Şaş da kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Teknik direktör Michael Skibbe nin sahaya şu muhtemel 11 i sürmesi bekleniyor De Sanctis, Serkan Kurtuluş, Meira, Servet, Volkan, Aydın, Ayhan, Lincoln, Kewell, Baros, Nonda.



Bellizano Galatasaray Maçı canlı izle

BEŞİKTAŞ-METALİST KHARKİV maçı



UEFA Kupası nda ilk heyecan İstanbul Beşiktaş İnönü Stadı nda başlayacak.

Kupa 2 ye ikinci ön eleme turundan başlayan ve bu turda Bosna Hersek in Siroki Brijeg takımını eleyen Beşiktaş, 1. tur ilk maçında Ukrayna nın Metalist Kharkiv takımını konuk edecek.

Saat 20.30 da başlayacak ve D-Smart tan naklen yayınlanacak karşılaşmayı İsveçli hakem Martin Ingvarsson yönetecek. Ingvarsson un yardımcılıklarını Peter Ekström ve Peter Martinsson yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Ake Andreasson... Beşiktaş Metalist Kharkiv maçı canlı izle

Mücadeleye tam kadro olarak hazırlanan temsilcimizin sahaya, Rüştü, Serdar Kurtuluş, Sivok, Zapatocny, Seric, Uğur İnceman, Cisse, Holosko, Tello, Delgado ve Bobo 11 iyle çıkması bekleniyor.

Ukrayna Ligi nde 7 maçta topladığı 12 puanla 4. sırada bulunan Metalist in beklenen muhtemel 11 i ise şöyle: Goriainov, Maidana, Papa Gueye, Obradovic, Konyushenko, Sliusar, Valyayev, Edmar, Rykun, Devic.

KAYSERİSPOR-PARIS SAINT GERMAIN maçı



Geçtiğimiz sezonun Fortis Türkiye Kupası şampiyonu olan ve UEFA Kupası na 1. turdan itibaren katılmaya hak kazanan Kayserispor ise, ilk maçta Fransa nın Paris Saint-Germain takımını ağırlayacak.

Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı nda saat 21.00 de başlayacak maçı, Hollandalı hakem Bernei Raymond Blom yönetecek. D-Spor dan yayınlanacak mücadelede Raymond Blom un yardımcılıklarını Wilco Lobbert ve Sander Van Roekel yapacak. 4. hakem olarak da Hollandalı Tom Van Sichem görev alacak. Kayserispor Paris Saint-Germain maçı canlı izle

Tarihinde 2. kez UEFA Kupası nda mücadele edecek temsilcimizde sakatlıkları süren Koray, Ragıp, Aydın, Puroviç ve Cangele zorlu maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Tolunay Kafkas ın muhtemel 11 i şöyle Souleymanou, Durmuş, Ali Turan, Eren Güngör, Toledo, Mehmet Topuz, Abdullah, Saidou, Olembe (Tevfik), Aghahowa, Mehmet Eren.

Kayseri ye cezalı Mulumbu ile sakatlıkları süren Chantome ve Ngoyi den yoksun gelen ünlü Fransız ekibinde ise teknik direktör Paul Le Guen in sahaya Landreau, Armand, Camara, Traore, Ceara, Rotten, Sessegnon, Clement, Giuly, Kezman ve Hoarau dan muhtemel 11 ini sürmesi bekleniyor.



Kaynak: yayinakisi.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bellizano Galatasaray Maçı Yayın Tarihi: 2008-09-18

Serbest Kürsü ve Tv Bellizano Galatasaray Maçı Yayın Tarihi: 2008-09-18 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bellizano Galatasaray Maçı Canlı Yayın Bellizano Galatasaray Maçı Bellizona- Galatasaray maçı Show TV de Canlı Yayın UEFA Kupası nda final oynamayı hedefleyen Galatasaray ın bu sezon UEFA da oynayacağı ilk maç Show TV de ekrana geliyor. İsviçre nin Basel kentinde ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.