12-04-2010, 07:05 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| İstanbul Caz Festivali Michael Bolton Konseri
Yayın Tarihi:
2007-07-14
İstanbul Caz Festivali Michael Bolton Konseri
İSTANBUL CAZ FESTİVALİ MICHAEL BOLTON KONSERİ
Bugün 21.45 14. Uluslararası İstanbul Caz Festivali'nin unutulmaz konserleri NTV'de ekrana geliyor. Michael Bolton'ın 3 Temmuz akşamı Sepetçiler Kasrı'nda verdiği konser bu akşam NTV'de yayınlanacak... İstanbul Caz Festivali'nin yıldız isimlerinden biri de pop müziğin kült ismi, 53 Milyona yaklaşan albüm satış rakamı, Grammyler'in de dahil olduğu sayısız müzik ödülü, Pavarotti'den Bob Dylan'a kadar uzanan ortak çalışmalarla Hollywood'un ünlü Walk Of Fame'inden bir yıldız Michael Bolton'du.MICHAEL BOLTON İLE FRANK SINATRA GECESİ NTV'de
Bolton, Frank Sinatra klasiklerini seslendirdiği projesi "Michael Bolton Swings Sinatra" ile Sepetçiler Kasrı'nda hayranlarıyla buluştu. 80'li yılların romantik popunun en büyük isimleri arasında yer alan yıldız, en büyük hayranlarından biri olduğu efsanevi şarkıcı Frank Sinatra'nın şarkılarını yorumladı ve eleştirmenlerden büyük beğeni topladı. Michael Bolton, İstanbul'da verdiği festivalin en renkli konserinde Frank Sinatra'nın "New York, New York", "Night and Day", "My Funny Valentine" ve "Fly Me to the Moon" gibi unutulmaz hitlerini seslendirdi. NİŞANLISI üNLü OYUNCU SHERIDAN'DA KONSERİ İZLEDİ
Ayrıca Michael Bolton'ı İstanbul konserinde yanlız bırakmayan bir kişi vardı. Magazin dünyasınında yakından izlediği konser sırasında sahne arkasından onu izleyen gizemli sarışın kadın ise nişanlısı ve CNBC-e'de yayınlanan "Desperate Houseviwes" (Umutsuz Evkadınları) dizisinin yıldızı Nicolette Sheridan'dan başkası değildi.Michael Bolton konseri saat 21:45'ten itibaren NTV'de... MICHAEL BOLTON'UN NTV'YE VERDİĞİ öZEL RöPORTAJDAN İstanbul'da basın toplantısı yapmayan ve kameralardan özellikle uzak duran Michael Bolton ile NTV konuşma fırsatı yakaladı. NTV'den Emrah Kolukısa'nın yaptığı özel röportajda, "Bolton Swings Sinatra" adlı son albümünde Frank sınatra şarkılarını seslendiren Michael Bolton'a Sinatra'nın üzerinde ne gibi bir etkisi olduğunu sordu. Michael Bolton
"Aslında şunu sormalıyız: Sinatra'nın hepimiz üzerindeki etkisi nedir? Büyük bir caz orkestrasıyla, hareketli, tempolu bir albüm kaydetmek istiyordum ve bunun için de bir araştırma yaptım. Avrupa'da turneydim o sırada ve İngiltere'de, Danimarka'da büyük müzik marketlerine ya da köşebaşındaki küçük plakçılara girip toplama albümleri inceliyordum. Billie Holliday, Nat King Cole, Louis Armstrong, Frank Sinatra, Tony Bennet albümlerini taradım ve tabii o şarkıların modern versiyonlarını da. Bütün bunları dinleyip ayırmaya başladım. Sesime daha uygun gelenleri ya da sözlerini çok sevdiklerimi bir araya topladım. Sonra farkettim ki bu şarkıların hepsinin ortak noktası en iyi versiyonlarını Sinatra'nın söylemiş olması. Şu anda biz konuşurken, Arjantin'de, çin'de Hong Kong'da ya da dünyanın herhangi bir köşesinde bu şarkıların Frank Sinatra versiyonu çalıyordur. Etkisi bu kadar önemli işte."Bolton, Sinatra'nın belki de en ünlü şarkısı olan My Way'i ise albüme almamış. Bunun Bolton için özel bir sebebi var.Michael Bolton
"Sanırım benim My Way'i söylemem için daha vakit var. Elvis Presley de hayatının sonlarına doğru söylemişti biliyorsunuz. Problem şu ki şarkının sözlerinde 'son perde' lafı geçiyor. My Way sona biraz fazla yakın. Ben son perdeye varmış değilim. En az 25, hadi bilemediniz 20 yılım daha var diye düşünüyorum. Müzik piyasası hakkında bir sürü şey söylenir. Müziğin sizi içine çektiği bir hayat tarzı vardır ve bu hayat tarzı da sanatçıyı öldürür. Bunun benim başıma gelmesini istemiyorum. Şarkı söylemek, farklı dönemlerin müziklerini araştırmak, deneyler yapmak istiyorum. Bir blues albümü kaydedeceğim örneğin ama bunu için de sesime ihtiyacım var. My Way'i söylememe nedenim bu."ünlü şarkıcıdan albümde, CNBC-e ekranlarından Türkiye'de de tiryakilik yaratan "Desperate Houseviwes" dizisinin yıldızı ve nişanlısı Nicolette Sheridan ile birlikte yaptığı düetten bahbetmesini istiyoruz. Konser sırasında sahne arkasından Michael Bolton'ı izleyen Sheridan'ın en büyük korkusunun mikrofon önüne gelip şarkı söylemek olduğunu öğreniyoruz bu arada.Michael Bolton
"Nicolette aslında korkusuzdur. Beraber dalış yaparken, bir köpekbalığı görürsek ben geri dönmek isterim. çünkü hala yapmak istediğim şeyler vardır hayatta, bir albüm daha kaydetmek gibi örneğin ama Nicolette köpekbalığına daha yakından bakmak ister. Motorsiklet kullanır, araba yarışlarına katılır ama iş şarkı söylemeye gelince sadece kimsenin onu dinlemediğini bildiğinde söyler. Sonunda ona şunu önerdim. Şarkıyı kaydedelim ve eğer beğenmezsen bir düğmeye basarak hepsini sileriz. Kayıt yapacağımız gece onu Capitol Stüdyolarına götürdüm. Duvarda Nat King Cole, Frank Sinatra, Judy Garlan gibi ikonların fotoğrafları vardı ve Nicolette "Aman tanrım, neden buraya getirdin beni, daha küçük bir yerde yapamaz mıydık" dedi. Hayır dedim, burada yapacağız. Sonra mikrofına geçti, rahatladı ve şarkıyı birkaç kez söyledikten sonra iyice havasına girdi. çok da iyi bir iş çıktı ortaya."
Kaynak: yayinakisi.com Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |