Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tv

Uyarılar

İki Aile Yayın Tarihi: 2006-12-25

Serbest Kürsü ve Tv İki Aile Yayın Tarihi: 2006-12-25 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Emre Kýnay, Ãclal Aydýn,Öner Erkan,Hakan Vanlý, Bahar Yanýlmaz, Ece Çeþmioðlu, Doðaç Yýldýz, Zeynep Özkaya, Akçahan Akça, Ãenay Kösem ve Asu Maralman, ve Halit Akçatepe,veTekin Akmansoy. İki Aile İki Aile 25 Aralık Pazartesi 20:00 / yeni bölüm Eda, eniştesi ve ablasının ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi

İki Aile Yayın Tarihi: 2006-12-25

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2010, 09:51 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart İki Aile Yayın Tarihi: 2006-12-25

Emre Kýnay, Ãclal Aydýn,Öner Erkan,Hakan Vanlý, Bahar Yanýlmaz, Ece Çeþmioðlu, Doðaç Yýldýz, Zeynep Özkaya, Akçahan Akça, Ãenay Kösem ve Asu Maralman, ve Halit Akçatepe,veTekin Akmansoy.





İki Aile

İki Aile



25 Aralık Pazartesi 20:00 / yeni bölüm



Eda, eniştesi ve ablasının habersiz ziyaretinden rahatsız olur.Edirne'ye dönme lafı açılınca Eda ile enişte arasında büyük gerginlik yaşanır.Oğuz ise enişteyi kafalamaya çalışır,ancak bu kolay değildir.Enişte bir türlü Eda'nın tanımadığı insanlarla aynı çatıda yaşamasına anlam veremez ve her iki evin çocukları birbirleri ile o kadar kaynaşmışlarıdır ki bu duruma da şaşırır kalır.Bir de Ferit vardır,Onun evin dolandırıcısı olarak tanımazlar ve Oğuz yalan söyler.Ferit Oğuz'un uzak doğudan mal ghetiren yeni bir işe atılan yeğenidir.Enişte Ferit'ten çok yaptığı işle ilgilenir .Bu durum Oğuz'un dikkatinden kaçmaz onu yumaştmaya iş ilişkisinden başlar.Enişteyi Ferit'in ofisine götürürler.Köşkte Safiye'nin kına gecesi hazırlığı vardır.Hep beraber alış verişe çıkarlar.Kızların aldıklarını Eda ödemeye kalkınca Damal çok sert tepki gösterir.Ayrıca babasının Eda Hanım'ın eniştesi ile bu kadar ilgilenmesi de Damla'nın canını sıkar.Oğuz'un tatlı dili enişteyi yumuşatmakla kalmaz kısa sürede kanka olurlar.Efe'nin basket maçına birlikte giderler hatta köşkte akşam beraber rakı keyfi bile yaparlar.Bu durum Eda'nın çok hoşuna gider.Eda'nın ablası da Oğuz'la aralarında bir şey olduğunu anlamıştır ve kardeşine destek verir.Oğuz Eda'nın eniştesini de Düğüne davet eder.Kina gecesinde ise Eda'yı tatsız bir olay beklemektedir.





İki Aile

Oğuz, eskiden babaannesine ait olan ve çocukluğunun geçmiş olduğu iki katlı evi satın alır. Amacı, çocuklarıyla birlikte bu eve...

YAPIM FİRMASI: D PRODUCTİONS

DRAMALAR DİREKTÖRÜ: Lale Eren

UYGULAYICI YAPIMCI: Serkan Kızıldağ

ÖYKÜ-TERTMAN: Barkın Şenüren

SENARYO: Fethi Kantarcı&ampSaygın Delibaş

YÖNETMEN: Nursan Esenboğa

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ: Mukkadder Kızılca

MÜZİK: Cem Erman

OYUNCULAR: Emre Kınay, İclal Aydın,Öner Erkan,Hakan Vanlı, Bahar Yanılmaz, Ece Çeşmioğlu, Doğaç Yıldız, Zeynep Özkaya, Akçahan Akça, Şenay Kösem ve Asu Maralman, ve Halit Akçatepe,veTekin Akmansoy.



OYUNCULAR :Oğuz(Emre Kınay) 45 yaşlarında iyi para kazanan bir reklamcıdır. Karısı öldükten sonra üç kızına hem annelik hem de babalık yapmaktadır. Her şey Oğuz'un eskiden babaannesine ait olan ve çocukluğunun geçmiş olduğu iki katlı evi satın alması ile başlar.Oğuz'un amacı üç kızı ile yepyeni bir hayata başlamaktır...

Eda(İclal Aydın) 35 yaşlarında, kendisini sekreteriyle aldatan başbelası kocasından boşanmış, 2 çocuklu bir kadındır... O da tıpkı Oğuz gibi yeni bir hayata yeni bir evde başlamanın hayallerini kurmaktadır. Üst katta çocuklarıyla oturacak alt katı da anaokulu yapacaktır...

Ferit (Öner Erkan) 27 yaşında Adanalı zengin ailenin hayta oğlu. 19 yaşında başladığı üniversite eğitimine hala devam etmektedir. Kumar borcu yüzünden babasına ait köşkü sahte vekaletle satışa çıkartır. Eda ve Oğuz'a ayrı ayrı evi satar ve ortalıktan toz olur...

Damla(Bahar Yanılmaz) (Oğuz'un büyük kızı) 20 yaşında. Tıp Fakültesinde okuyor. Damla, babasına çok düşkün ve annesi öldüğünden bu yana evin annesi rolünü üstleniyor. Tıp Fakültesinde okumanın zorluğunun yanı sıra, küçük kardeşlerine bakmak ve evi çekip çevirmek onun bütün vaktini alıyor.

Ceren(Ece Çeşmioğlu)(Oğuz'un ortanca kızı)14- 15 yaşlarında Oğuz'un ortanca kızı Dağınık ve sosyal bir genç kızdır Biraz Damla'nın zıttıdır Evdeki düzene de uymak istemez: Damla'nın baskısından, annesinin &#8216'hayaletinden'' kaçmak için bahaneler yaratır

Merve (Zeynep Özkaya)(Oğuz'un küçük kızı )Merve 8 yaşında Oğuz'un en küçük kızı. Babasının göz bebeği. Sevimli ve neşeli bir çocuk Rengarenk elbiseler ve etekler giymeyi seviyor.Uzun saçlarına renkli ve sevimli tokalar, kurdeleler takıyor. En kötü durumlarda bile iyi bir yan bulmayı becerebiliyor Merve babasına uygun bir eş bulma derdinde. Babasının etrafında dolanan gösteriş budalası kadınlardan hiç hoşlanmıyor.

Efe (Doğaç Yıldız)(Eda'nın büyük oğlu )Sorunlu erkek çocuk. 15-16 yaşlarında. Anne ve babasının kavgalarına, babasının terbiyesizliklerine şahit olmuş. Taraf tutmuyor.

İkisini de sorumlu tutuyor herşeyden. Ayrılmış ve kavga eden anne babanın çocuğu olmak istemiyor. Utanıyor bu durumdan. Sorunlu ve hırçın bir çocuk. Asi ve suça eğilimli.

Timur(Akçahan Akça)(Eda'nın küçük oğlu)9-10 yaşlarındadır. Lepiska saçlı bir çocuktur.

Alnına düşen saçları üfleyerek düzeltir. Timur annesinin sevgilisidir. Eda ona küçük erkeği gibi davranır, bu da Timur'un acayip hoşuna gider. Duygusal küçük erkek çocuk.

Annesiyle babasının ayrılmasına çok üzülüyor. Taraf tutmuyor ve ikisinin de barışması umudunu içinde yaşatıyor

Yaman(Hakan Vanlı) Eda'nın eski kocası. 40 yaşında. Müteahhit. Bu işi babasından öğrenmiş. İşin düzenbazlıklarını, üç kağıtlarını da. Babası onun için kötü bir model aslında. Annesi dışında iki metresi olan ve bu metreslere ayrı birer ev tutan kasaba tüccarı bir babanın oğlu. Sevgisiz büyüyen ve bu sevgisizliğini vahşice etrafa saldırarak, sevgisizliğini bir virüs gibi etrafa yayarak yaşayan bir insan Yaman.

Ferdi Bey (Tekin Akmansoy) Ferit'in babası. 67 yaşında. Sert görünüşlü, ailesine bağlı, taşralı bir işadamı. Toprak ağası bir ailenin, sanayiciliğe soyunmuş ve başarılı olmuş kolu. İş adamı olarak yapacağını yaptığını ve bundan sonrasını biricik oğlu Ferit'in devam ettireceğine inanıyor. Oğlu kendi yerine oturacak ve imparatorluğunu daha da büyütecek.

Bakkal Numan(Halit Akçatepe) 55 yaşlarında. Mahallenin bakkalıdır. Mahalle sakinlerinin sevdiği ve saydığı biridir. Bakkal Numan. Oğuz'un küçüklüğünü ve ailesini çok yakından bilmektedir.Ayrıca eskiden Oğuz'u şimdi ise kızlarını büyüten Safiye ile de vaktiyle büyük bir aşk yaşamış.

Safiye(Asu Maralman) 50'li yaşlarda Oğuz'un emektadır. Önce Oğuz'u şimdi de kızlarını büyütmekte evi de çekip çevirmektedir.Yıllarca Oğuz'a ve ailesine hizmet etmiş güvenilir ve saygı gören ailenin sevilen bir parçasıdır.

Genel Öykü:

Oğuz, eskiden babaannesine ait olan ve çocukluğunun geçmiş olduğu iki katlı evi satın alır. Amacı, çocuklarıyla birlikte bu eve yerleşmektir. İşlerinin yoğunluğu yüzünden kızlarını ihmal etmeye başlamış, hatta biricik kızı, gözbebeği Merve' in doğumgününü dahi unutmuştur. Tam da böyle bir ortamda, aniden karşısına çıkıveren bu eski ev, çocukluğundaki mutlu günlerini, aile sıcaklığını ona tekrar hatırlatır. Kızlarına da kendi yaşadığı mutluluğu ve aile ortamını tattırabilmek için bu eve taşınmaya karar verir.

Oğuz ve kızları güle oynaya yeni evlerine yerleşir. Ancak Ertesi sabah Eda, çocukları ve onlarla birlikte gelen nakliyecileri görünce neye uğradıklarını şaşırırlar. Ortada bir yanlış anlama, daha doğrusu yenilmiş güzel bir kazık vardır. Oğuz'un karşı çıkmalarına aldırmadan taşınmaya başlarlar. Gerek Oğuz, gerekse Eda toy çocuktan yedikleri kazığın acısını birbirleriyle didişerek çıkarmaktadır. Kavga kıyamet bir sürü gürültü. Eda cebindeki bütün parayı bu eve yatırmıştır ve gidecek başka bir yeri, Oğuz'un ise, yıllar sonra kavuştuğu bu evi kaptırmaya niyeti yoktur. Hele bu dırdırcı ve sinir kadına asla bırakmayacaktır aile yadigarını. Ortadan sıvışan Feriti bulup durumu düzeltinceye kadar aynı evde yaşamaktan başka çareleri yoktur. Üst katta bir taraf, alt katta ise diğer taraf. Bu seçim de bile kavga ederler. Üst kat ve alt kat olarak 2 ye ayrılsalar bile, ortak kullanım alanları da vardır. Evin girişi, mutfak, belki de tuvalet.

Oğuz ve Eda birbiriyle didişirken, çocukları da kendi aralarında itişirler. Hem bu yeni taşındıkları mahalleye, hem de birbirlerine uyum süreçleri komediler oluşturur.

Tabii en önemlisi ise, Oğuz'un Eda'dan, hoşlanmaya başlamasıdır. Bir süre sonra huysuz ve inatçı Eda da hoşlanmaya başlar Oğuz'dan. Bunu asla kabul etmez ama. Aralarındaki didişme bir aşk didişmesi haline gelecektir. Oğuz'un küçük kızı Merve de, durumu anlayıp aralarını yapmaya çalışacaktır. Tabii, hiçbir zaman birlikte olmaları ve evlenmeleri mümkün olmayacaktır. Asıl ortamı iyice gerecek olan Eda'nın başbelası eski kocası Yaman'dır. Güzel karısına hep kötü davranan, hayatı ona zindan eden bu adam, Eda'nın burnunun sürtülüp kendisine dönmesini sağlamak için türlü dümenler, türlü tezgahlar, türlü kötülükler yapar. Oğuz da ilgi duymaya başladığı bu güzel kadını ve çocuklarını eski kocasına karşı koruma zorunluluğunda hisseder kendisini. Bu amaçta ona en büyük desteği de Eda'nın büyük oğlu Efe verecektir.

Ve...Gün gelir Ferit bulunur. Daha doğrusu enselenir. Borcunu ödemediği kumarbazların ölüm tehditinden yılmış, gizlice eve gelip yaşamaya başlamıştır. Bir süre de başarılı olur bu numarasında. Ama sonunda enselenir.Oğuz ve Eda evin kime kalacağını çözümlemek isterken Ferit ise en kısa zamanda babasından para alıp zararlarını karşılayacağını vebunun karşılığında onu peşindeki mafyadan saklamalarını ister. Ferit'in ortaya çıkışı umulduğu gibi sorunların çözümünden çok daha da arap saçına saçına dönmesine neden olur.

Kısacası, &#8216İki Aile' sevgiyi anlatacak,içinizi ısıtacak, komik maceralarla da kalplerinizi feth edecek....

Emre Kınay ve İclal Aydın ekranın yeni ikilisi olurken Türk Sinemasının ve tiyatrosunun ustaları Halit Alçatepe ve Tekin Akmansoy diziye bambaşka bir keyif katacak. Unutulmaz parçası &#8216Bal Gibi Olur'u jenerik müziği olarak dinleyeceğiniz &#8216İki Aile' de Asu Maralman da rolalacak.



Genç yetenekler Öner Erkan ile Bahar Yanılmaz ve dizinin çocuk yıldızları &#8216Çilek' karakteriyle ekranseverlerin gönlünü fetheden Zeynep Özkaya, Ece Çeşmioğlu, Akçahan Akça ve Doğaç Yıldız sizi &#8220İki Aile&#8221 'nin bağımlısı yapacak.



Kaynak: yayinakisi.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


İki Aile Yayın Tarihi: 2006-12-25

Serbest Kürsü ve Tv İki Aile Yayın Tarihi: 2006-12-25 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Emre Kýnay, Ãclal Aydýn,Öner Erkan,Hakan Vanlý, Bahar Yanýlmaz, Ece Çeþmioðlu, Doðaç Yýldýz, Zeynep Özkaya, Akçahan Akça, Ãenay Kösem ve Asu Maralman, ve Halit Akçatepe,veTekin Akmansoy. İki Aile İki Aile 25 Aralık Pazartesi 20:00 / yeni bölüm Eda, eniştesi ve ablasının ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.