Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tv

Uyarılar

66. Annual Golden Globe Awards Yayın Tarihi: 2009-01-12

Serbest Kürsü ve Tv 66. Annual Golden Globe Awards Yayın Tarihi: 2009-01-12 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Altın Küre 66. Annual Golden Globe Awards 66. Annual Golden Globe Awards 66. ALTIN KüRE öDüLLERİ Yeniden CNBC-e de 12 Ocak Pazartesi 22:00 Hollywood Yabancı Basın Birliği nin düzenlediği 66. Altın Küre ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Dünya çapında ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi

66. Annual Golden Globe Awards Yayın Tarihi: 2009-01-12

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-04-2010, 12:14 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart 66. Annual Golden Globe Awards Yayın Tarihi: 2009-01-12

Altın Küre





66. Annual Golden Globe Awards

66. Annual Golden Globe Awards



66. ALTIN KüRE öDüLLERİ



Yeniden CNBC-e de







12 Ocak Pazartesi 22:00

Hollywood Yabancı Basın Birliği nin düzenlediği 66. Altın Küre ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Dünya çapında 200 milyon izleyiciye ulaşan tören, bu akşam saat 22:00 da bu muhteşem organizasyonu kaçıranlar için yeniden CNBC-e ekranında.

Altın Küreler Sahiplerini Buldu!



Oscar heyecanı törenden bir buçuk ay önce, Altın Küre adaylarının belirlenmesiyle başladı. Oscar a giden yolu açtığı söylenen Altın Küre ödülleri, 11 Ocak ta yapılacak törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz sene Amerikan Yazarlar Birliği grevinin gölge düşürdüğü Altın Küre ödül Töreni, eskisi gibi prestijini sürdürüp bir kez daha TV nin ve beyazperdenin en iyilerini seçti.







En İyi Film (Drama) dalında aday gösterilen The Curious Case of Benjamin Franklin, Slumdog Millionaire, Frost/Nixon, Revolutionary Road ve The Reader bu sene öne çıkan yapımlar arasında. Diğer yandan En İyi Senaryo dalında aday gösterilen ve Oscar lı yönetmen-yazar John Patrick Shanley imzasını taşıyan Doubt, oyuncuları sayesinde beş dalda aday gösterilerek The Curious Case of Benjamin Franklin ile en çok dalda ödüle aday gösterilen film oldu. Daha önce tam altı kere Altın Küre yi evine götüren Meryl Streep bu sene iki filmle (Doubt ve Mamma Mia!) yine aday. Streep gibi Kate Winslet da iki ayrı filmle (Revolutionary Road ve The Reader) ödüle aday gösterildi. Bugüne kadar çok iyi eleştiriler almasına rağmen bir türlü ne Oscar ne de Altın Küre kazanamayan Winslet, Titanic ten 11 sene sonra Revolutionary Road da Leonardo DiCaprio ile yeniden kamera karşısına geçti. DiCaprio da En İyi Erkek Oyuncu (Drama) dalında ödüle aday olurken, rakipleri arasında Brad Pitt, Sean Penn, Frank Langella ve Mickey Rouke gibi zorlu isimler bulunmakta. Brad Pitt in eşi Angelina Jolie ise En İyi Kadın Oyuncu dalında Streep ve Winslet a rakip. çok konuşulan bir diğer adaylık ise geçtiğimiz yıl hayatını kaydeden Heath Ledger a ait. ölmeden önce oynadığı son rolle, yani The Dark Knight taki Joker rolüyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında aday olan Ledger ın bu dalda Oscar a da aday gösterilmesi bekleniyor.

Dizi Kategorisinde e2 ve CNBC-e Farkı!



Oscar ın habercisi olduğu kabul edilen Altın Küre nin en önemli özelliği Amerikan Televizyon Akademisi nin Emmy lerinde olduğu gibi yapımları dram ve komedi kategorilerinde ikiye ayırarak sinemaya çok geniş yer veriyor olması. Ama Altın Küre nin esas alanı televizyon.

Beyaz ekranda bu sene Drama dalında daha çok yeni dizilere şans tanındığı gözlemleniyor. Geçtiğimiz yıl En İyi Televizyon Dizisi (Drama) ve En İyi Erkek Oyuncu (Jon Hamm) dallarında Altın Küre kazanan Mad Men bu sene de aynı dallarda ödüle aday gösterildi. Mad Men in en büyük rakibi aynı kategorilerde aday gösterilen Dexter. Genç ve yakışıklı Kral VIII. Henry rolüyle ekranda büyük ilgi gören Jonathan Rhys Meyers da ikinci defa En İyi Erkek Oyuncu (Drama) dalında Altın Küre adayı oldu. Kadınlarda The Closer ın başına buyruk dedektifi Brenda rolüyle çok güçlü bir portre çizen Kyra Sedgwick dördüncü kez aday olurken, January Jones da Mad Men de Don Draper ın bunalımlı eşi Betty rolüyle ona rakip çıktı. Komedi dalında The Office, Monk ve Entourage gibi eski dizilerin egemenliği gözden kaçmıyor. Oyuncu adaylıklarındaysa Debra Messing ve Neil Patrick Harris gibi tanıdık yüzler var.

66. ALTIN KüRE ADAYLARI * Kırmızı ile işaretlenenler CNBC-e ve e2 de yayınlanan diziler ve oyuncularıdır.



EN İYİ TELEVİZYON DİZİSİ - DRAMA



DEXTER



MAD MEN



HOUSE M.D.



IN TREATMENT



TRUE BLOOD

EN İYİ ERKEK OYUNCU - DRAMA DİZİSİ



JON HAMM / MAD MEN



MICHAEL C. HALL / DEXTER



JOHATHAN RHYS MEYERS / THE TUDORS



GABRIEL BYRNE / IN TREATMENT



HUGH LAURIE / HOUSE M.D.

EN İYİ KADIN OYUNCU - DRAMA DİZİSİ



KYRA SEDGWICK / THE CLOSER



JANUARY JONES / MAD MEN



SALLY FIELD / BROTHERS &amp SISTERS



ANNA PAQUIN - TRUE BLOOD



MARISKA HARGITAY - LAW &amp ORDER: SVU

EN İYİ TELEVİZYON DİZİSİ - KOMEDİ YA DA MüZİKAL



30 ROCK



CALIFORNICATION



ENTOURAGE



THE OFFICE



WEEDS

EN İYİ ERKEK OYUNCU - KOMEDİ YA DA MüZİKAL DİZİSİ



ALEC BALDWIN / 30 ROCK



STEVE CARELL / THE OFFICE



KEVIN CONNOLLY / ENTOURAGE



DAVID DUCHOVNY / CALIFORNICATION



TONY SHALHOUB / MONK

EN İYİ KADIN OYUNCU - MüZİKAL YA DA KOMEDİ DİZİSİ



DEBRA MESSING / THE STARTER WIFE



CHRISTINA APPLEGATE / SAMANTHA WHO?



AMERICA FERRERA / UGLY BETTY



MARY-LOUISE PARKER / WEEDS



TINA FEY / 30 ROCK

EN İYİ MİNİ DİZİ YA DA FİLM (TV)



A RAISIN IN THE SUN



BERNARD AND DORIS



CRANFORD



JOHN ADAMS



RECOUNT

EN İYİ KADIN OYUNCU - MİNİ DİZİ YA DA FİLM (TV)



JUDI DENCH / CRANFORD



CATHERINE KEENER / AN AMERICAN CRIME



LAURA LINNEY / JOHN ADAMS



SHIRLEY MACLAINE / COCO CHANEL



SUSAN SARANDON / BERNARD AND DORIS

EN İYİ ERKEK OYUNCU - MİNİ DİZİ YA DA FİLM (TV)



KIEFER SUTHERLAND / 24: REDEMPTION



RALPH FIENNES / BERNARD AND DORIS



PAUL GIAMATTI / JOHN ADAMS



KEVIN SPACEY / RECOUNT



TOM WILKINSON / RECOUNT

EN İYİ FİLM - DRAMA



THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON



FROST/NIXON



THE READER



REVOLUTIONARY ROAD



SLUMDOG MILLIONAIRE

EN İYİ YöNETMEN



DAVID FINCHER / THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON



DANNY BOYLE / SLUMDOG MILLIONAIRE



STEPHEN DALDRY / THE READER



RON HOWARD / FROST/NIXON



SAM MENDES / REVOLUTIONARY ROAD

EN İYİ KADIN OYUNCU - DRAMA



ANNE HATHAWAY / RACHEL GETTING MARRIED



ANJELINA JOLIE / CHANGELING



MERYL STREEP / DOUBT



KRISTIN SCOTT THOMAS / I VE LOVED YOU SO LONG



KATE WINSLET / REVOLUTIONARY ROAD

EN İYİ ERKEK OYUNCU - DRAMA



LEONARDO DICAPRIO / REVOLUTIONARY ROAD



FRANK LANGELLA / FROST/NIXON



SEAN PENN / MILK



BRAD PITT / THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON



MICKEY ROURKE / THE WRESTLER



Kaynak: yayinakisi.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


66. Annual Golden Globe Awards Yayın Tarihi: 2009-01-12

Serbest Kürsü ve Tv 66. Annual Golden Globe Awards Yayın Tarihi: 2009-01-12 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Altın Küre 66. Annual Golden Globe Awards 66. Annual Golden Globe Awards 66. ALTIN KüRE öDüLLERİ Yeniden CNBC-e de 12 Ocak Pazartesi 22:00 Hollywood Yabancı Basın Birliği nin düzenlediği 66. Altın Küre ödülleri görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Dünya çapında ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.