Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Tv

Uyarılar

One Tree Hill Yayın Tarihi: 2008-12-19

Serbest Kürsü ve Tv One Tree Hill Yayın Tarihi: 2008-12-19 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız One Tree Hill 5. Sezon / 1. Bölüm One Tree Hill Dünya Gençliğini Peşinden Sürükleyen One Tree Hill 5. Sezon Bölümleri ile Geri Dönüyor Gerçekçi yaklaşımı ve aksiyonu hiç azalmayan hikayesi ile yayınlandığı ilk günden itibaren gelmiş geçmiş tüm gençlik ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi

One Tree Hill Yayın Tarihi: 2008-12-19

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-04-2010, 09:06 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart One Tree Hill Yayın Tarihi: 2008-12-19

One Tree Hill 5. Sezon / 1. Bölüm









One Tree Hill

Dünya Gençliğini Peşinden Sürükleyen



One Tree Hill 5. Sezon Bölümleri ile Geri Dönüyor

Gerçekçi yaklaşımı ve aksiyonu hiç azalmayan hikayesi ile yayınlandığı ilk günden itibaren gelmiş geçmiş tüm gençlik dizilerinin tahtını sallayan ve dünya gençliğini peşinden sürükleyen One Tree Hil 5. sezon bölümleri ile CNBC-e ekranına geri dönüyor...

Tree Hill de Yıllar Yılları Kovaladı!



One Tree Hill i son bıraktığımızdan bu yana, karakterlerin hayatında tam dört yıl, altı ay, iki gün tarihe karıştı. Dizi bu akşam ekrana gelecek beşinci sezonun ilk bölümünde liseli gençleri ergenlik dönemi sancılarından çok uzakta yetişkin kadınlar ve erkekler olarak izleyeceğiz. Ancak dört yıl önce boğuştukları sorunlarda onlarda büyümüş olarak... One Tree Hill de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

4 Yıl, 6 Ay, 2 Gün Sonra...



Bu akşam ekrana gelecek 5. sezonun ilk bölümünde herşeyin üzerinden tam 4 yıl, 6 ay ve 2 gün geçmiştir. Tree Hill li gençler üniversiteden mezun olmuş ve hepsinin hayatı farklı yönlere kaymıştır. Lucas kitap yazmış ve yayımlatmış Brooke yarattığı marka ile moda dünyasında kendisine güçlü bir yer edinmiştir. Peyton kariyerini müzik üzerine kurmuş Nathan ve Haley ise James i büyütmeye devam etmektedir. Değişmeyen tek şey ise dört yıl önce boğuştukları sorunların da onlarla birlikte büyümüş olmasıdır...

4 Yıl Aranın Ardından One Tree Hill kahramanları Ne Durumda?

LUCAS SCOTT



Dört yıl önce: Lucas lisenin bitiyor olmasıyla birlikte arkadaşlarından, en çok da Peyton dan ayrılacağı için üzüntü duyuyordu. Tree Hill de kalmak ile kenti terk etmek arasında gidip gelirken, Koç Whitey nin asistanlık teklifi üzerine kalmaya karar verdi. Bu arada ilk romanını da tamamlamıştı. Annesi yeni doğum yapmıştı ve artık tıpkı kendisi gibi babasız büyüyecek olan küçük bir kız kardeşi vardı. Basketbol sahasında dostlarına veda ederken, dört yıl sonra yine aynı noktada buluşmak üzere sözleştiler.



Şimdi: Skills ile birlikte The Ravens ın yeni koçu olan Lucas, ilk romanının kazandığı başarıyı geride bırakmıştır. İkincisini yazmaya başlamak ise düşündüğünden daha zor olacaktır. Bu arada editörü Lindsey ile birlikte olmaya başlamış, Peyton ı zihninin gerilerine atmıştır.

PEYTON SAWYER



Dört yıl önce: Yeni bir sayfa açmak için Brooke ile birlikte Los Angeles a taşınacak olan Peyton, Lucas ın varlığına rağmen Tree Hill de kalmanın ona bir fayda sağlamayacağını düşünüyordu.



Şimdi: Los Angeles ta bir müzik şirketinde asistanın asistanı olarak çalışan Peyton, hayatından hiç memnun değildir. İstediği müzik kariyerine bu şekilde ulaşamayacağını anlamıştır ve şiddetle eve dönmek istemektedir.

BROOKE DAVIS



Dört yıl önce: Liseyi bitirme fikri Brooke için alışkanlıklarından vazgeçmek anlamına geliyordu. önünde uzanan hayattan korkuyor, içten içe Tree Hill in kanatları altında kalmak istiyordu. Buna rağmen büyük hayalleri vardı ve bunları gerçekleştirmek üzere Los Angeles a taşınacaktı.



Şimdi: Clothes Over Bros adında bir moda şirketi kuran ve hatta kendine ait bir moda dergisi bulunan Brooke, işinde başarılı ama mutsuz bir tasarımcıdır. Para ve şöhretin mutluluk getirmediğini çoktan anlamış, eski Brooke olmak için kolları sıvamaya karar vermiştir.

NATHAN SCOTT



Dört yıl önce: Artık evli ve çocuklu bir erkek olan Nathan, Koç Whitey den aldığı teklifle keyiflenmiş, Tree Hill de basketbolla iç içe, istediği gibi bir geleceğe ilk adımı atmıştı. Bu arada Keith in katili olduğunu öğrendiği babasını sonsuza kadar hayatından çıkaracağına dair kendine söz vermişti.



Şimdi: Dört ay önce çıkan bir bar kavgasında ağır yaralanan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan Nathan ın basketbol hayalleri suya düşmüştür. Etrafındaki kimseyi umursamadan kendini içkiye vermiştir. Artık huysuz, içine kapanık ve sarhoş bir adamdır.

HALEY JAMES-SCOTT



Dört yıl önce: Tam mezuniyet konuşmasını yaparken doğum sancıları tutan Haley, sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirmişti ve Nathan ile birlikte çocuklarını Tree Hill de büyütmeye karar vermişlerdi.



Şimdi: Mezun olduğu lisede öğretmenlik yapmaya başlayan Haley ilk sınıfındaki sorunlarla uğraşırken, bir yandan da evde depresif kocasına tahammül etmek ve olup bitenleri oğlu Jamie ye belli etmemek zorundadır.

Yayın Günü : 19 Aralık Cuma



Yayın Saati : 20:00



Bölüm : One Tree Hill 5. Sezon / 1. Bölüm



Kaynak: yayinakisi.com

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


One Tree Hill Yayın Tarihi: 2008-12-19

Serbest Kürsü ve Tv One Tree Hill Yayın Tarihi: 2008-12-19 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız One Tree Hill 5. Sezon / 1. Bölüm One Tree Hill Dünya Gençliğini Peşinden Sürükleyen One Tree Hill 5. Sezon Bölümleri ile Geri Dönüyor Gerçekçi yaklaşımı ve aksiyonu hiç azalmayan hikayesi ile yayınlandığı ilk günden itibaren gelmiş geçmiş tüm gençlik ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tv telkin cd indir izle İstanbul Tv nerededir kimdir Tv çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tv hipnoz Tv olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tv hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tv kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.