Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Ürünler ve Ürünleri

Uyarılar

Ürünler ve Ürünleri Fiyatı,en ucuz,nerede satılır,ürünler hakkında bilgiler,yorumlar,telefonları,en ucuz,fiyatları,fiyatlar,fiyatı,fiyatını,fiyat listesi,dahil,modelleri,özellikleri

Omron HJ-113 Adım Sayıcı

Serbest Kürsü ve Ürünler ve Ürünleri Omron HJ-113 Adım Sayıcı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sağlık için günde 10.000 adım... Kronik hastalık riskini azaltmak ve uzun süreli sağlıklı olmak için, günde 10.000 adım yürümeye ihtiyacımız vardır. Başarılı zayıflamak için, bu günde 12.000 - 15.000 adım arasında olmalıdır. Aerobik fitness için günde en az 3.000 düzenli ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ürünler ve Ürünleri telkin cd indir izle İstanbul Ürünler ve Ürünleri nerededir kimdir Ürünler ve Ürünleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ürünler ve Ürünleri hipnoz Ürünler ve Ürünleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ürünler ve Ürünleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ürünler ve Ürünleri kuantum düşünce kitap haberi

Omron HJ-113 Adım Sayıcı

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-09-2009, 03:11 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Omron HJ-113 Adım Sayıcı

Sağlık için günde 10.000 adım...

Kronik hastalık riskini azaltmak ve uzun süreli sağlıklı olmak için, günde

10.000
adım yürümeye ihtiyacımız vardır.

Başarılı zayıflamak için, bu günde 12.000 - 15.000 adım arasında olmalıdır.

Aerobik fitness için günde en az 3.000 düzenli adım yapmak zorundayız.

Bu seçkin ve şık adım sayıcı benzersiz, ileri hızlanma teknolojisi ile

donatılmıştır ve kullanımı çok yönlüdür. Cebinizde bile çalışır!

Adımlarınızı ve toplam mesafeyi sayar. Yürüme ve jogging sırasında yaktığınız

toplam kaloriyi gösterir. Sürekli bir hizada 10 dakika yürüdükten sonra aerobik

modu aktif hale gelir. Aerobik modu sağlıklı olmanıza yardımcı olur. Günlük

kayıtlarınız 7 günlük hafızada saklanır.

Hızlanma sensörü teknolojisi.

Cebinizde ve çantanızda taşıyabilir, boynunuza asarak kullanabilirsiniz.

Otomatik sertlik sensörü.

Yakılan yağ oranını gösterir.

Yürünen mesafeyi gösterir.

Kalori sayıcı.

Ekstra egzersizi motive etmek için aerobik modu.

Takma şeridi dahildir.

7 günlük (haftalık) hafıza.

Saat

2 yıl garanti

CE

İçindekiler: Ana Cihaz, Kemer Klipsi, Kayış Klipsi, Kayış, 3V Lityum

Pil ve Türkçe Kullanma Kılavuzu.

YÜRÜMEK HER DERDE DEVA:

ABDde yapılan araştırmalara göre, yürümenin insan sağlığına pek çok yönden

yararlı olduğu tespit edildi. Düzenli olarak yürüyüş yapmanın, kasların

kuvvetlendirilmesinden, düşünce potansiyelini arttırmaya, yaşlanma sürecini

geciktirmekten zayıflamaya kadar birçok yararı olduğu ifade ediliyor. Mayo

Klinik tarafından yayınlanan rapora göre, yüzyıllardır doktorlar tarafından bir

tedavi yöntemi olarak kullanılan yürüyüşün sağlıklı olması için düzenli ve

programlı yapılmasında fayda var.

Düzenli bir yürüyüş programının vücuda yararları:

Kan akışının hızlanması, kan dolaşımının iyileşmesi,

kalp, damar ve beyin rahatsızlıklarının giderilmesi

Vücudun tüm kaslarının güçlenmesi

Kalp kasılması ile meydana gelen kan miktarının artması

ve dinlenme esnasında nabzın azalması

Kan basıncının düzenlenmesi

Hareket ve stres anında tansiyonun yükselmesinin

önlenmesi

Şişmanlığın önüne geçme

Barsak hareketlerinin arttırılması ile sindirimin

kolaylıkla sağlanması

Beyine giden oksijen miktarının artması ile zihinsel

keskinlik ve düşünce potansiyelinin artması

Lenf dolaşımını düzene sokma

Akciğerlerin hava kapasitesini arttırma

Hareketlilik veya dinlenme sırasında metabolizmayı

uyararak sürekli dinç tutma

Travma sonrası toparlanma sürecini hızlandırma

Kandaki yağ oranını düşürme

İyi ve kötü huylu kolestrol dengelerini düzenleme

Vücuttaki tüm organlar arasındaki koordinasyonu

düzenleme

Eklemlerin esnekliğinin artması, bel ve boyun

ağrılarının hafifletilmesi

Kemiklerin sertleşmesi

Vücudun hastalıklara karşı dayanıklılığının artması ve

bağışıklık sisteminin direncinin artması

Yorgunluğun hafiflemesi

Uykusuzluk sorununun giderilmesi ve bünyesel

rahatlamanın sağlanması

Vücudun endorfin adı verilen keyif hormonlarını

hareketlendirme

Yaşlanma sürecinin geciktirilmesi ve deriye zinde bir

görünüm kazandırma

Moral, özgüven ve iyimserliğin artması.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks