Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Ürünler ve Ürünleri

Uyarılar

Ürünler ve Ürünleri Fiyatı,en ucuz,nerede satılır,ürünler hakkında bilgiler,yorumlar,telefonları,en ucuz,fiyatları,fiyatlar,fiyatı,fiyatını,fiyat listesi,dahil,modelleri,özellikleri

ATLAS İlköğretim Tüm Setler (FIRST STEP İLKÖĞRETİM İNGİLİZCE SETİ HEDİYELİDİR)

Serbest Kürsü ve Ürünler ve Ürünleri ATLAS İlköğretim Tüm Setler (FIRST STEP İLKÖĞRETİM İNGİLİZCE SETİ HEDİYELİDİR) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ATLAS İlköğretim Tüm Setler (FIRST STEP İLKÖĞRETİM İNGİLİZCE SETİ HEDİYELİDİR) Tüm Dersler; Atlas İlköğretim 1. Sınıf Tüm Dersler <BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> ATLAS İlköğretim Seti 1. Sınıf İlk Okuma Yazma(23 VCD + 1 KİTAP) ATLAS İlköğretim 1. Sınıf Türkçe ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ürünler ve Ürünleri telkin cd indir izle İstanbul Ürünler ve Ürünleri nerededir kimdir Ürünler ve Ürünleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ürünler ve Ürünleri hipnoz Ürünler ve Ürünleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ürünler ve Ürünleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ürünler ve Ürünleri kuantum düşünce kitap haberi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-09-2009, 10:04 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart ATLAS İlköğretim Tüm Setler (FIRST STEP İLKÖĞRETİM İNGİLİZCE SETİ HEDİYELİDİR)

Tüm Dersler;

Atlas İlköğretim 1. Sınıf Tüm Dersler <BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break">
ATLAS İlköğretim Seti 1. Sınıf İlk Okuma Yazma(23 VCD + 1 KİTAP)

ATLAS İlköğretim 1. Sınıf Türkçe Seti( 6 VCD + 1 KİTAP )

ATLAS İlköğretim 1. Sınıf Matematik Seti( 11 VCD + 1 KİTAP )

ATLAS İlköğretim Seti 1. Sınıf İlk Okuma Yazma

23 VCD + 1 KİTAP

Veliler, çocuklarınız eğitim yolunda ilk adımlarını atarken güçlü bir yardımcı ile yanında olmak istemezmisiniz? Atlas İlköğretim 1.Sınıf İlk Okuma Yazma Seti ile artık bu mümkün...

Türkiye'de eğitim alanındaki en büyük ve tek yenilik olan bu setlere öğrenciler gerçek sınıf ortamında dersleri uygulamalı olarak öğrenecek...

Hedefiniz başarı ise yardımcınız ATLAS İlköğretim Setleri olsun...

KONULAR;

- Birinci grup harfler (e-l-a-t)

- İkinci grup harfler (i-n-o-r-m)

- Üçünü grup harfler (u-k-ı-y-s-d)

- Dördüncü grup harfler (ö-b-ü-ş-z-ç)

- Beşinci grup harfler (g-c-p-h)

- Altıncı grup harfler (v-f-ğ-j)

ATLAS İlköğretim 1. Sınıf Türkçe Seti

6 VCD + 1 KİTAP

İyi bir eğitim için ATLAS İLKÖĞRETİM SETLERİ ile temelinizi sağlam atın.Bu setle Türkçe onularını daha iyi anlayacak, derslerinizi kolayca geçeceksiniz.

ATLAS İLKÖĞRETİM 1.SINIF TÜRKÇE SETİ, kullanımı kolay, konuları daha iyi anlaşılacak şekilde tam bir sınıf ortamında yeni müfredata göre hazırlanmışıtır.

KONULAR;

- Birey ve Toplum

- Sağlık ve Çevre

- Atatürk

- Dünyamız ve Uzay

- Doğal Afetler

- Değerlerimiz

ATLAS İlköğretim 1. Sınıf Matematik Seti

11 VCD + 1 KİTAP

ATLAS İLKÖĞRETİM SETLERİ ile Matematik konularına uygulamalı olarak daha kolay ve severek öğreneceksiniz.

ATLAS İLKÖĞRETİM 1.SINIF MATEMATİK SETİ, başarıya giden yoldaki ilk adresiniz olacak...

KONULAR;<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> - Sayılar

- Geometri

- Ölçme

- Veri

Atlas İlköğretim 2. Sınıf Tüm Dersler

Atlas İlköğretim 2. Sınıf Türkçe Seti8 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim 2. Sınıf Matematik Seti 8 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim 2. Sınıf Türkçe Seti8 VCD + 1 KİTAP

Yeni eğitim sistemine göre çoklu sistemi ve yapılandırıcı eğitim temel alınarak,hazırlanmış bu setle sizlere kalıcı öğrenmenin anahtarını sunuyoruz.

KONULAR;

- Birey ve Toplum

- Atatürk

- Değerlerimiz

- Sağlık ve Çevre

- Güzel Ülkem Türkiye

- Üretim, Tüketim ve Verimlilik

- Hayalgücü ve Gizemler

- Doğal Afetler

Atlas İlköğretim 2. Sınıf Matematik Seti

8 VCD + 1 KİTAP

ArtıkMatematik zor olmayacak; zor anlaşılmayacak.

Sayılar, geometri, ölçme ve veri tüm bu öğrenme alanları uygulamalı olarak Atlasilköğretim 2 sınıf matematik ile zevkli anlaşılır ve kolay haliyle karşınızda.

Matematiği çok seviyorum diyebilmek için Atlas ilköğretim 2. Sınıf Matematik Seti tamsizlere göre...

KONULAR;<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> - Sayılar

- Geometri

- Ölçme

- Veri

Atlas İlköğretim 3. Sınıf Tüm Dersler

Atlas İlköğretim 3. Sınıf Türkçe Seti8 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim 3. Sınıf Matematik Seti 8 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim 3. Sınıf Türkçe Seti 8 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim Setleri ile sınıf ortamındaki uygulamalı anlatım sayesinde yenimüfredatı özümseyeceksiniz.

Zorlu bir eğitim döneminden geçerken yanınızda güçlü bir yardımcınız olsun.

Konular;

- Birey ve Toplum

- Atatürk

- Değerlerimiz

- Sağlık ve Çevre

- Güzel Ülkem Türkiye

- Dünyamız ve Uzay

- Oyun ve Spor

- Hayal Gücü ve Gizemler

Atlas İlköğretim 3. Sınıf Matematik Seti 8 VCD + 1 KİTAP

Zorlu bir eğitim döneminden geçerken yanınızda güçlü bir yardımcınız olsun.<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> Konular;

- Sayılar

- Geometri

- Ölçme

- Veri

Atlas İlköğretim 4. Sınıf Tüm Dersler

Atlas İlköğretim 4. Sınıf Türkçe Seti7 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim 4. Sınıf Sosyal Seti7 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim 4. Sınıf Fen ve Teknoloji Seti 8 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim 4. Sınıf Matemetik Seti10 VCD + 1 KİTAP

<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> Atlas İlköğretim 4. Sınıf Türkçe Seti 7 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim Setleri ile sınıf ortamındaki uygulamalı anlatım sayesinde yeni

müfredatı özümseyeceksiniz.

Gerçek sınıf ortamında yeni müfredata göre hazırlanmış bu setle konuları tekrartekrarizleyebileceksiniz.

Başarıya giden yolda doğru adrestesiniz...

Konular;

- Birey ve Toplum

- Atatürk

- Değerlerimiz

- Sağlık ve Çevre

- Hayal Gücü ve Gizemler

- Güzel Ülkem Türkiye'm

- Oyun ve Spor

-Güzel Sanatlar

Atlas İlköğretim 4. Sınıf Matemetik Seti 10 VCD + 1 KİTAP

Yeni müfredata göre hazırlanmış, değişik materyaller kullanarak, matematiği

eğlenerek öğrenebileceğiniz yepyeni bir set şimdi sizlerle...

Matematik dersi, güzel bir yolculuğa benzer bu yolculuğun yolcusu olma istermisiniz...

Konular;

- Sayılar

- Geometri

- Ölçme

- Veri

Atlas İlköğretim 4. Sınıf Sosyal Seti7 VCD + 1 KİTAP

Yeni ''Sosyal Bilgiler'' dersi ile bilim ve teknolojinin toplumsal yaşam üzerindeki etkilerini kavrayarak bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanabileceksiniz.

Farklı dönem ve yerlere ait tarihsel kanıtları sorgulayarak insanlar, nesneler, olaylar ile olgular arasındaki benzerlik ve farklılıkları belirleyecek, değişimle birlikte sürekliliği algılayabileceksiniz.Güncel konuları kullanarak proje çalışmaları yapabileceksiniz.Bilimsel düşünmeyi öğreneceksiniz.

Konular;

- Birey ve Toplum

- Kültür ve Miras

- İnsanlar, Yerler ve Çevreler

- Üretim, Dağıtım ve Tüketim

- Bilim, Teknoloji ve Toplum

- Gruplar, Kurumsal, Sosyal Örgütler

- Güç, Yönetim ve Toplum

- Küresel Bağlantılar

Atlas İlköğretim 4. Sınıf Fen ve Teknoloji Seti 8 VCD + 1 KİTAP

Yeni '' Fen ve Teknoloji'' dersi ile, öğrendiğiniz bilgileri günlük

hayattakullanabileceksiniz.Fen, teknoloji ve toplumun kendi aralarında etkileşimini analiz edebileceksiniz.

Bilimsel ve teknolojik gelişmelere karşı ilgi duyarak, fen ve teknolojideki gelişmelerin yararlarını bileceksiniz.Araştırarak öğrenmenin zevkini yaşayacaksınız.

Konular;<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> - Canlılar ve Hayat

- adde ve Değişim(1)

- Madde ve Değişim(2)

- Fiziksel olaylar(1)

- Fiziksel olaylar(2)

- Fiziksel olaylar(3)

- Dünya ve Evren

- Canlılar ve Hayat

Atlas İlköğretim 5. Sınıf Tüm Dersler

Atlas İlköğretim 5. Sınıf Türkçe Seti 7 CD + 1 Kitap

Atlas İlköğretim 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Seti 11 CD + 1 Kitap<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> Atlas İlköğretim 5. Sınıf Matematik Seti 14 CD + 1 Kitap

Atlas İlköğretim 5. Sınıf Sosyal Bilgiler Seti 8 CD + 1 Kitap

Atlas İlköğretim 5. Sınıf Türkçe Seti7 CD + 1 KİTAP

Dershaneyi eve getiren ilk ve tek sistem şimdi yeni müfredatla karşınızda...Bu setle türkçe dersi daha kolay, anlaşılır.

Yapılandırıcı eğitim temel alınarak hazırlanmış olan bu setle sizlere kalıcı öğrenmenin anahtarlarını sunuyoruz.<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> Atlas ilköğretim 5.sınıf Türkçe seti ile hedefinizi başarıyı gösteriyor.

Konular;<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> - Birey ve Toplum

- Atatürk

- Değerlerimiz

- Sağlık ve Çevre

- Güzel Ülkem Türkiye

- Kurumlar ve Sosyal Örgütler

- Güzel Sanatlar

- Yenilikler ve Gelişmeler

Atlas İlköğretim 5. Sınıf Fen ve Teknoloji Seti 11 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim Setleri ile sınıf ortamındaki uygulamalı anlatım sayesinde yeni müfredatı özümseyeceksiniz.Zorlu bir eğitim döneminden geçerken yanınızda güçlü bir yardımcınız olsun.<BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"> Konular;

- Canlılar ve Hayat(1)

- Canlılar ve Hayat(2)

- Madde ve Değişim(1)

- Madde ve Değişim(2)

- Madde ve Değişim(3)

- Madde ve Değişim(4)

- Fiziksel Olaylar(1)

- Dünya ve Evren

- Canlılar ve Hayat(3)

- Canlılar ve Hayat(4)

- Fiziksel Olaylar(2)

Atlas İlköğretim 5. Sınıf Matematik Seti14 VCD + 1 KİTAP

Atlas İlköğretim Setleri ile sınıf ortamındaki uygulamalı anlatım

sayesinde yeni müfredatı özümseyeceksiniz.

Bilgiyi yüklenmek yerine bu set sayesinde araştırma yaparak zevkleöğreneceksiniz.Yeni müfredata göre sınıf ortamında hazırlanan bu eğitim seti

başarıya giden yolda en büyük yardımıcınız oluyor.

Konular;

- Sayılar

- Geometri

- Ölçme

- Veri

HEDİYE !

FIRST STEP İlköğretim İngilizce'de İlk Adım

İLKÖĞRETİM İNGİLİZCE EĞİTİM SETİ 14 VCD + 1 KİTAP

Size ait bir sınıfta, size özel öğretmenle eğlenceli müzikler ve eğitici kısafilmler eşliğinde ingilizce öğrenmeyi "First Step" İlk Adım'la zevkli hale

getirin.

KONULAR

LESSON 1:

HELLO (MERHABA)

ALPAHABET (ALFABE)

HE SHE İT (O O O)

COLOURS (RENKLER)

WHAT İS THİS? (BU NEDİR?)

LESSON 2:

PERSONEL PROUNOURS (ŞAHIS ZAMİRLERİ)

NUMBERS (SAYILAR)

AGES (YAŞLAR)

COUNTRİES (ÜLKELER)

LESSON 3:

SINGULAR AND PLURAL (TEKİL ÇOĞUL)

THİS THAT THESE THOSE (BU ŞU BUNLAR ŞUNLAR)

POSSESSİVE PRONOUNS (İYELİK ZAMİRLERİ)

İMPERATİVES (EMİR KİPLERİ)

NUMBERS (RAKAMLAR)

JOBS (MESLEKLER)

LESSON 4:

NAMES (ADLAR)

DAYS MONTHS AND SEASONS (GÜNLER AYLAR VE MEVSİMLER)

HAVE YOU GOT....? (SAHİPMİSİN)

FAMİLY (AİLE)

LESSON 5:

HAVE I GOT....? (SAHİPMİYİM)

HOUSES &amp; ROOMS (EVLER VE ODALAR)

THERE İS/THERE ARE (VARDIR TEKİL/VARDIR ÇOĞUL)

LESSON 6:

VERBS (FİİLLER)

ABİLİTY (YETERLİLİK)

LESSON 7:

NUMBERS (SAYILAR)

HOW MANY.....? (NE KADAR?)

CAN I HELP YOU? (SİZE YARDIM EDEBİLİRMİYİM?)

HOW MUCH.....? (NE KADAR...?)

LESSON 8:

PRESENT CONTINUOUS TENSE (ŞİMDİKİ ZAMAN)

LESSON 9:

PRESENT CONTINUOUS TENSE (ŞİMDİKİ ZAMAN DEVAMI)

LESSON 10:

SIMPLE PRESENT TENSE (GENİŞ ZAMAN)

LESSON 11:

SIMPLE PRESENT TENSE (GENİŞ ZAMAN DEVAMI)

FOODS (YİYECEKLER)

LESSON 12:

FUTURE TENSE (GELECEK ZAMAN)

HEALIH PROBLEMS (SAĞLIK PROBLEMLERİ)

MUST (ZORUNLULUK)

LESSON 13:

REVİEW 1 (TEKRAR 1. BÖLÜMDEN 5. BÖLÜME KADAR)

LESSON 14:

REVİEW 2 (TEKRAR 6. BÖLÜMDEN 12. BÖLÜME KADAR)

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks