Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

günlüğüm

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri günlüğüm Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba iyi akşamlar bacanak döndük dolaştık yine seninle karşılaştık aslında ben bacanak seni yazmaya pek alışkın degilim ama erteleyesim bir türlü gelmiyo erteleme telkini hakikaten etkili oldu galiba ,bu gün herşey normaldi kendimde pek farklılık gözetlemedim rüyamda kabus gördüm sabah ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

günlüğüm

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-06-2008, 09:04 PM   #11 (permalink)
dogan_blade
Guest

Standart Ynt: günlüğüm

merhaba iyi akşamlar bacanak döndük dolaştık yine seninle karşılaştık aslında ben bacanak seni yazmaya pek alışkın degilim
ama erteleyesim bir türlü gelmiyo erteleme telkini hakikaten etkili oldu galiba ,bu gün herşey normaldi kendimde pek farklılık gözetlemedim rüyamda kabus gördüm sabah morelsiz uyandım ama sabahın aydınlıgı anında unutturdu
rüyalarım sanki daha netleşti mi? ne ? ya bana öyle geliyor ya da öyle.
bacanak burda sen ben ve onlar var o nedenle hayatımı fazla deşifre etmek istemiyorum binlerce insan şu an yorumlarımı izliyor her harfimi çoook dikatli yazmalıyım

ya hu bacanak bugün nasıl geçti açıkçası pek te anlamadım müzikle ugraştıgım için notalarla akşama kadar kunkfu yaptık

yarın görüşürüz bu günlük bukadar hiç yoktan iyidir idare et bacanak

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 01-07-2008, 11:17 PM   #12 (permalink)
dogan_blade
Guest

merhaba günlük bacanak bu gün çok sıcaktı hava, seni de az kalsın yazmayı unutuyordum .
, bugün herzamanki gibi iyi sayılır ama karamsarlık vardı ve gece kabus görmedim ,yataga yatarken korktum biraz ,daha öncede oldu telkinlerden mi bilmiyorum.sonrada gecti uyudum.
telkinleri 15 gün falan daha dinledikten sonra bırakacagım daha sonra tekrar dinlermiyim bilmiyorum ,zamanım uygun olursa dinleyebilirim.
telkinleri dinlemeden önce içimde kaygı ve heyecan vardı fazlaydı şimdi azaldı ama sabırsızlıgım hala devam ediyor ,
onun içinde sonra telkin dinlemeyi düşünüyorum,
herşeyin sevgiyle başladıgını daha önce yazmıstım ve yine yazıyorum herşey sevgiyle başlıyor ,hayatı seviyorum ve anlamlı buluyorum,umarım hep böyle devam ederim ,
insan isterse çok şeyi başarıyor istemezssede tahmin etmediği yerlerde oluyor başarmak bi nevi gelecegi görmektir,gelecegi planlamaktır ben de onu yapmaya çalışıyorum umarım herşey istediğim gibi olur ,
yarın görüşmek üzere

Alt 02-07-2008, 08:12 PM   #13 (permalink)
dogan_blade
Guest

bu gün sinirliyim ,

sonra yazacagım

Alt 02-07-2008, 08:18 PM   #14 (permalink)
suzzy
Guest

Alıntı:
dogan_blade Nickli Üyeden Alıntı
bu gün sinirliyim ,
sonra yazacagım
sakin oluyoruz...sakin oluyoruz...sakinim...sakinim...sakinim...olumlamal ara devam... super

Alt 02-07-2008, 08:43 PM   #15 (permalink)
dogan_blade
Guest

sevgili suzzy sana teşekür ederek günlüğümü yazmaya başlıyorum ,

bu gün içimde hep itilmişlik ,unutulmuşluk gibi hisler vardı birazda duygusaldım ve kendi kendime agladıgımı hissettim
aynaya bakınca farklı birisini görür gibi oldugum oluyor,ben genelde telkinleri tv izlerken ve yatmadan önce dinliyorum
trance nın verdiği çakra açıcıyı bazen en son dinleyip yatıyorum ,
kaç gündür erken zihinde uyanmayıda dinliyordum geç yatıyordum geç kalkıyordum dün geç yattım bugün erken kalktım
ve dinçtim ,öğleden sonra biraz uyudum .
birde bi başka arkadasın paylaştıgı naturayı da ilkkez dinledim dün en son.
insan bazen boşluga düşüyor bu günde biraz öyleydim ama biraz müzik duygularımı yerine getirdi sanki ,,,
biraz Barış Manço iyi geldi, sonra görüşmek üzere ...

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks