Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu kadarida fazla;) gitmesi gerek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/11355-bu-kadarida-fazla-gitmesi-gerek.html)

*zeyneb* 12-07-2008 03:56 PM

bu kadarida fazla;) gitmesi gerek

yavas yavas yada saglikli saglikli diyelim zayifliyacagim....

günlügümde bunu yazabilirsem hergün olmadi her iki günde bir olmadi en fazla haftada bir mutlak aktaracagim

ama su bilinsin bu zayiflama icin gerekli malzemeleri buraya yazim sonra günlükte devam smil56

1. Inanc
2. Telkinler
3. Diyet
4. Spor
5. Siz arkadaslarin tavsiyeleri ve dilekleri

basaracagim insaallah

25889 956k partysmiley u859 f678h smileydance s456 blissy uy897 wave k8908 gulensmiley bisiklet super art56art56

meryemi 12-07-2008 04:02 PM

Ynt: bu kadarida fazla;) gitmesi gerek

günlüğün hayırlı olsun, güzelliklerle,
dilediğin bütün güzel değişimlerle dolsun inşallah...

başaracaksın.. arkandayız clapping clapping

*zeyneb* 12-07-2008 04:03 PM

Zayiflamaya karar almam elbette hemen bugünde olusmadi, saygi deger bir iletisimle bunu bir ay evvel baslamis ve cokda iyi gidiyordum halende gidiyorum, fakat bir günlüksüz bunu yapamiyacagimida biliyorum, diyet degistirmenin de vakti gelmisti, günlükte iyi gelecek bu durum icin 98569.

sanirim vucudum diger diyetime alistigindan metabolizmami calistirmam gerek önce diye karar verdim ve düsündüm tasimdim telkinleride dinlerken yaninda bos kalmayalim dimi, pazartesi bir metabolizma diyetine basliyorum, sevgili arkadasim candostum verdi bana. O bunu uygulayarak kendine cok faydasi dokunmustu, zaten ben kendisinde fark ettim icin bu diyeti istedim, bizde güzelce bi deneyelim dimi, bir ay evveli bu diyeti yapmisti, metabolizmasi o kadar iyi calisiyorki bu 13 günlük metabolizma diyetinden sonra hic bir kilo geri almadi.

Tabiiki yaninda sporunu eksik etmedi. Yarin lübnanli arkadasimla birlikte yüzmeye gidecegiz, sansliyim ki yüzme yerinde bir hamam bölümü birde sauna bölümü varmis ben iki saat yüzmeden sonra yarim saat sauna da da kaldiktan sonra diger bir saatimide hamam bölümü olan yerde gecirmek istiyorum ve kararim kesin bunu her hafta pazar günü yapacagim.

Sonra hergün 1 saatlik yürüyüs yapmayi düsünüyorum, is yerinden saatlerimi ayarladim hemen, bir saat gec baslamak bir saat gec bitirmek oldu benim icin ama yeterki ben düzenli olarak her sabah bir saatlik yürüyüsümü yapayim. sonrada aksamlari bir saat yürüyüs yapacagim.. faydasini dokunacagindan eminim

ve diger bir kararimda faydasi olsun olmasin yarim saat muzik dinlemek ve muzik esliginde odamda figurlar yapmak yada dans etmek gogogo guitar u859 f678h

telkinleri hic bir vakit göz ardi edemem onlar hep ama hep acik olacak pc´mde ve hep dinliyecegim..

pazartesi basliyacagim diyet hakkinda pazar günü bilgiler verecegim smiliyface

faydali olacagindan eminim ve basaracagimdanda Allah´in izni ile

kiss3

mustafa8111 12-07-2008 04:04 PM

ben kendimden bahsedeyim ben 55 kiloydum zamanında
ama şimdi ise 73 kiloyum istediğim kiloya ulaştım ve rahatım.tek sıkıntım elbiselerim hepsi ufak geliyordu .

sizde başarabilirsiniz.istersniz yardımcı olabilirim

siz de zayıflayabilirsiniz.
evet diyeceksiniz.ve zayıflayacaksınız.

iyi günler.

*zeyneb* 12-07-2008 04:06 PM

Alıntı:

mustafa8111 Nickli Üyeden Alıntı
ben kendimden bahsedeyim ben 55 kiloydum zamanında
ama şimdi ise 73 kiloyum istediğim kiloya ulaştım ve rahatım.tek sıkıntım elbiselerim hepsi ufak geliyordu .

sizde başarabilirsiniz.istersniz yardımcı olabilirim

siz de zayıflayabilirsiniz.
evet diyeceksiniz.ve zayıflayacaksınız.

iyi günler.

yardim gelen yeri tepmek bizim karekterimize ters, elbette bilmek ve duymak isterim diyecekleriniz, hemde dört gözleeeee sung66

*zeyneb* 12-07-2008 04:08 PM

Alıntı:

meryemi Nickli Üyeden Alıntı
günlüğün hayırlı olsun, güzelliklerle,
dilediğin bütün güzel değişimlerle dolsun inşallah...

başaracaksın.. arkandayız clapping clapping

tesekkürler meryemi´cim bu benim öncelikle sadece bir zayiflama günlügüm, ileride yaptigim buradaki tüm arastirmalarda edindigim seyler icinde bir günlük acmak isterim, cünkü sayfadaki tüm bilgilerden faydalanmak insana rahatlik ve huzur veriyor, cok iyisin yaa, arkamda oldugunuz icin ayriyeten bir güc kaynagim oldu, insaallah sende tüm güzel degisimlerle doluluklar yasarsin, tesekkürler saygilar ttli3

hayalayaz 12-07-2008 04:19 PM

ben başaracağını biliyorum..hemde kolayca..azmin elinden ne kurtulmuş..saygılı sevgiler..

mustafa8111 12-07-2008 04:20 PM

ben 55 kilo iken soranlara hep 5 kilo fazla olarak söyledim 60 kilo oldum dedim ve aslında 55 kiloydum.

bu şekilde başladım ve 50 kilo olunca tartıya çıktım ve arkadaşlarıma ispatladım.tabiki bu arada kilo almak içinde elimden geleni yaptım.

bunun gibi.

sizde 5 kilo verdim diyerek başlayabilirsiniz önce beyniniz inanacak sonra vücudu istediği kiloya indirecek.

ve BAŞARACAKSIN

*zeyneb* 12-07-2008 04:24 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ben başaracağını biliyorum..hemde kolayca..azmin elinden ne kurtulmuş..saygılı sevgiler..

tesekkürler ederim canim ablacigim (datli teyzosum ttli3)

basaracagim ve kendim oldugu kadar sizleride sevindirecegim kiss3

*zeyneb* 12-07-2008 04:28 PM

Alıntı:

mustafa8111 Nickli Üyeden Alıntı
ben 55 kilo iken soranlara hep 5 kilo fazla olarak söyledim 60 kilo oldum dedim ve aslında 55 kiloydum.

bu şekilde başladım ve 50 kilo olunca tartıya çıktım ve arkadaşlarıma ispatladım.tabiki bu arada kilo almak içinde elimden geleni yaptım.

bunun gibi.

sizde 5 kilo verdim diyerek başlayabilirsiniz önce beyniniz inanacak sonra vücudu istediği kiloya indirecek.

ve BAŞARACAKSIN

tamam haftaya kadar 7 kilo diyorum...

evet tam 7 kilo, buna inaniyorum, kendime inaniyorum verecegime inaniyorum zayifliyacagima inaniyorum...

iyi fikir gercekten, ben hemen bi kagida pazar günün tarihi ile 7 kg yazayim ve hep onu göreyim..

evet bende hersey yaparim, telkinleri dinliyecegim, diyetimi harfi harfine uygulayacagim ve sporumu yapacagim ve hep 7 kg verdim dicem

yippieeeeeeeee, tskler haftya pazar sonuc böyle olacak insaallah ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:30 PM.