Zayiflamaya karar almam elbette hemen bugünde olusmadi, saygi deger bir iletisimle bunu bir ay evvel baslamis ve cokda iyi gidiyordum halende gidiyorum, fakat bir günlüksüz bunu yapamiyacagimida biliyorum, diyet degistirmenin de vakti gelmisti, günlükte iyi gelecek bu durum icin
.
sanirim vucudum diger diyetime alistigindan metabolizmami calistirmam gerek önce diye karar verdim ve düsündüm tasimdim telkinleride dinlerken yaninda bos kalmayalim dimi, pazartesi bir metabolizma diyetine basliyorum, sevgili arkadasim candostum verdi bana. O bunu uygulayarak kendine cok faydasi dokunmustu, zaten ben kendisinde fark ettim icin bu diyeti istedim, bizde güzelce bi deneyelim dimi, bir ay evveli bu diyeti yapmisti, metabolizmasi o kadar iyi calisiyorki bu 13 günlük metabolizma diyetinden sonra hic bir kilo geri almadi.
Tabiiki yaninda sporunu eksik etmedi. Yarin lübnanli arkadasimla birlikte yüzmeye gidecegiz, sansliyim ki yüzme yerinde bir hamam bölümü birde sauna bölümü varmis ben iki saat yüzmeden sonra yarim saat sauna da da kaldiktan sonra diger bir saatimide hamam bölümü olan yerde gecirmek istiyorum ve kararim kesin bunu her hafta pazar günü yapacagim.
Sonra hergün 1 saatlik yürüyüs yapmayi düsünüyorum, is yerinden saatlerimi ayarladim hemen, bir saat gec baslamak bir saat gec bitirmek oldu benim icin ama yeterki ben düzenli olarak her sabah bir saatlik yürüyüsümü yapayim. sonrada aksamlari bir saat yürüyüs yapacagim.. faydasini dokunacagindan eminim
ve diger bir kararimda faydasi olsun olmasin yarim saat muzik dinlemek ve muzik esliginde odamda figurlar yapmak yada dans etmek
telkinleri hic bir vakit göz ardi edemem onlar hep ama hep acik olacak pc´mde ve hep dinliyecegim..
pazartesi basliyacagim diyet hakkinda pazar günü bilgiler verecegim
faydali olacagindan eminim ve basaracagimdanda Allah´in izni ile