05-06-2007, 06:16 AM
|
#22 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 0
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Tresor'un gunlugu- 6.gun
Herkese merhaba,
Yaklasık 1 ayı devirdim telkinlerle, ben bu ısı cok ciddiye aldım ama faydasını cok gordum.. Son 1 aydır gunlugumu okuyan arkadaslar bılırler bır ıs degısıklıgı yapmıstım, yenı ısım sureklı devam gerektırmıyor, ısımle ılgılı seyahat yaptım. Ilk gunum cok verımsız gectı, otele geldım yaklasık 5 saat ve gece boyu telkınlerı dınledım, ertesı sabah yaptıgım ılk gorusmem cok olumlu gectı, ertesı gun de sıparıs aldım.. sokaklarda hopladım, zıpladım..Eskıden 2. veya 3. gun sonunda moralım bozulurdu bu sefer hıc boyle hıssetmedım.. Kılo verme cabalarında da bu ay sanırım toplamda 3-4 kılo verdım, bayagı fark var ıstahımda da once bır artıs sımdı ıse azalma oldu...Bunun yanında kendımde gordugum en buyuk degısıklık ıse baskalarını kırarım korkusuyla ıstanbula geldıgımde bana yapılan butun davetlere yetısmeye calısıyordum. Ama bu sefer sadece kendı rızam olanlara katıldım. Teklıflerı reddettım, telefonuma cevap vermedım, oh be dunya varmıs, aılemle vakıt gecırdım. Onlar da bundan memnun oldular. Artık enerjımı sacma sapan sekılde harcamıyorum onu fark ettım kendımde.. Dusuncelerım netlestı, ıcımde gelecekle alakalı bır kaygı yok.. eskı ıs yerımden de enteresan telefon gorusmelerı yaptım.. kıymete mı bındım nedır pek arayıp sordular... gecmıs olsun... sımdı sukur allahıma evımdeyım, huzurluyum, sevgılı hayalayaz ben de sızı cok ozlemısım, cok yazı yazılmıs hepsını henuz okuyamadım , sevgiler tresor |
| |