| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Burcu'nun Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok teşekkür ederim 25emel ben ancak bu saatlerden sonra müsait oluyorum ev işleri tamam daisy uyuyor kedişimizde yanımda yatıyor rahatca nette dolanıp müziğimi dinliyorum ve şimdi sizinle bunu paylaşmak istedim şu an dinlediğim parça Yalnızlık senfonisi nedendir bilmiyorum sertab erener ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Guest
| ![]() Çok teşekkür ederim 25emel ben ancak bu saatlerden sonra müsait oluyorum ev işleri tamam daisy uyuyor kedişimizde yanımda yatıyor rahatca nette dolanıp müziğimi dinliyorum ve şimdi sizinle bunu paylaşmak istedim şu an dinlediğim parça Yalnızlık senfonisi nedendir bilmiyorum sertab erener bu parçayı bir konserinde yılalr önce müziksiz söylemişti ve hıçkırarak ağlamaya başlamıştım kendimi tutamıyordum. O zamandan beri çok etkiler bu sözler Anladım sonu yok yalnızlığın Hergün çoğalacak Her zaman böyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan, alışır zamanla kırılıp incinmeye Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet Bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret Yokluğunla ben başbaşayız nihayet Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette Bekliyorum bekliyorum bekliyorum Hadi gelin üstüme korkmuyorum
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Guest
| ![]() evet biliyorum ben bunu sertab ablada hakkını veriyo yani haaa ![]() bu arada yeni avatarım nasıl? ![]() |
![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Guest
| ![]() ço k güzel nereye sürüklüyor ama onu merak ettim ![]() |
![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Guest
| ![]() vallaha sordum bana da söylemedi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #25 (permalink) |
Guest
| ![]() 25emel ne o sürüklemekten vazmı geçtin ![]() Dünden beri inanılmaz tembellik yapıyorum kendime ev işleri var ve hala pc başından kalamadım. Şimdi Kahvaltımı yapacağım evi toparlayıp ütümü bitirmeyi planlıyorum. Sonra da her zaman ki gibi Daisy ile yürüyüş ![]() Herkese iyi pazarlar günaydın kolay gele |
![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() ![]() burcum bende daha yeni ev girdim sabah sabah erkenden attım kendimi yollara dün bitti benim ev işlerim wave sana kolay gelsin ![]() |
![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Guest
| ![]() teşekkürler ama ben seyredemedim bunu ![]() |
![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Guest
| ![]() kötü bir sabahla başladım ama hiç sinirlenmeden ağlamadan yoluma devam ettim ve sabahın erken saatlerinde satışı yapabildim olumsuzlukları burada anlatmak istemiyorum olumlu gelişmeler dersem iyi gün geçirdim 2 satışım oldu ama bunların dışında ileriye donük güzel görüşmelerimde oldu her zamanki gibi akşam saati 19:00 dan sonra daisy kızımla parkta dolaşmaya çıktık ve arkasından cafe de kahve keyfi yaptık evimize geldik yemek hazırlarken çok sevdiğim arkadaşım aradı ve şimdi rakı meze keyfi yapıyoruz . Ben bugün çok olayın farkına varmaya başladım hayat güzel ve sizinle olsun |
![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Guest
| ![]() Burcuuuu nerdesin,çokmu çalışıyon kuzum benim, bak sana çay yaptım yorgunluğunu alsın. |
![]() |
![]() | #30 (permalink) |
Guest
| ![]() Canımsın ya çok teşekkür ederim. Bu hafta çok yoğundu programım geceleri bile vaktim yoktu giremedim. Herşey şimdilik şükür yolunda evimize alıştık parkta yeni insanlarla tanıştım onlarla vakit geçirmeye başladık. O kadar anlayışlı ve iyi insanlar ki buraya taşınmak en iyi seçenek olduğunu görüyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Burcu'nun Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok teşekkür ederim 25emel ben ancak bu saatlerden sonra müsait oluyorum ev işleri tamam daisy uyuyor kedişimizde yanımda yatıyor rahatca nette dolanıp müziğimi dinliyorum ve şimdi sizinle bunu paylaşmak istedim şu an dinlediğim parça Yalnızlık senfonisi nedendir bilmiyorum sertab erener ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi