Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Burcu'nun Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Burcu'nun Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: ferya Nickli Üyeden Alıntı Aynaya bak ve kendini sev, sende cok sevimli bir yavru sayilirsin Bucucum evet ya öyleyim değil mi...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Burcu'nun Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-07-2007, 11:38 PM   #211 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: Burcu'nun Günlüğü

Alıntı:
ferya Nickli Üyeden Alıntı
Aynaya bak ve kendini sev, sende cok sevimli bir yavru sayilirsin Bucucum
evet ya öyleyim değil mi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 28-07-2007, 10:56 PM   #212 (permalink)
hayalayaz
Guest

burcu yarın geliyormusun bolluk bereket reikisine
Alt 29-07-2007, 03:09 AM   #213 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

geleceğim canım arayacağım seni
Alt 03-08-2007, 11:12 AM   #214 (permalink)
Bugle
Guest

Burcucum c.tesi hayal ablayla buluşuyoruz...senden ne haber?geliyor musun?
Alt 03-08-2007, 01:23 PM   #215 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Geliyorum tabi ayarladım kendimi
Alt 03-08-2007, 01:45 PM   #216 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Bir kez daha evrenin benim yanımda olduğunu anladım şükürler olsun Allahım
sabah hiç iyi değildim ama şmdi daha mantıklı düşünüyorum istteklerimi netleştirdim ve bekliyorum herşey bizim için 96
Alt 03-08-2007, 04:34 PM   #217 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YAZGÜLÜ_81 is an unknown quantity at this point

Hergün her şekilde daha iyi olacağız en iyiye doğru ilerliyoruz. wave
Alt 03-08-2007, 09:39 PM   #218 (permalink)
Bugle
Guest

Çok sevindim Burcucum..görüşürüz..
Alt 05-08-2007, 04:16 PM   #219 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Evet yaptım işte doğumgünü tarihimde yılımı 1 sene aşağıya çaktim ama orada okurken öyle dolu dolu otuz demek var birde kibarca yirmidokuz demek var takıntım yok ama kabul etmiyorum işte 29 olacam hep
Dün konuştum bugün yazacağım
Gündüz Bugle Hayalayaz Uğurcan Ben ve Hayalin torunu Umutcan harika bir gün geçirdik zamana bile sığdıramadık Teşekkür ediyorum sizlerle olduğum için. Koşturarak eve geldim hemen Daisyi parka götürdüm gene telaşla heyecanla eve döndüm ve radyo programına başladım. Bu arada daha öncede söylemiştim ama 10 gündğr karşıma Ustaca sevmek ve Mutluluk kitabı çıkıp durdu imkanlarımdan dolayı hemen alamamıştım ve 2 gün önce bir arkadaşım aynı anda bu 2 kitabı bilmediği halde bana hediye etti. Çok mutlu oldum.
Dünkü programımda bu kitaplardan bazı bölümler okurken aslında kendimde çözmem gereken sorunların yanıtlarını almaya başladım iyi olan enerjim karmakarışık oldu ve gerek programda gerek kendimde engel olamayıp konuşma isteğim arttı ki artık sabaha karşı konuşmaktan bitkin düştümde yattım 44 neler dedim nasıl geçti bunları sabah kalktığımda düşünmedim çünkü biz bu sitede doğal olmaktan kendin olmaktan bahsederken susmak istemiyorsam neden kendimi kasma gereği duyayım ki konuştum bitti işte dedim kalktım yataktan bugün hep okudum arkadaşlar ve notlar aldım yazdım irdeledim kendime yorumlar yaptım çok değiştirmem gereken yönlerim var hala ve inanın çok zor belki yıllarca uğraşacağım kendimle ama kesin bir kararım var ki iyi olacağım Dün yayında okurken kendimi yakalamam bende şok etkisi yarattı ve sonunda herşeyi bıraktım ağzımdan ne çıkıyorsa konuştum düşünmedim bana kızdınız ya da yorumlar yaptınız ama hiç birini düşünmek istemedim o an ihtiyacım olan oydu.
Son zamanlarda bana soruyorlar gerçekten bu telkinlerin etkisi var mı ya da mutlu olduğunu söyleyip aslında mutluk kelimsinin arkasına saklanmış olabilir misin yani olumsuz duygularımı bastırmış olabilir miyim hayır sorunum varkende bunu belirtiyorum iyiykende yaşıyorum. Telkinlerin gerçekten faydası var ciddi huzur veriyor bana tabi gene herşey bitiyor önce inanaç, şükretmek, ve isteklerimizi net kesin belirlemek gerekiyor birde isteklerimizi evrene serbest bırakmalıyız çok basit gibi gelsede zorlandığımız anlar olacak
Kendimde bakıyorum bir kişiyi eleştiriyorsam ki bu olumsuz yönde oluyor 1/2 saat sonra aaa eleştirdiğim konuyu ben kendim yapıyorum
Dedim ya bugünde yazma günüm heralde ama yetr dur diyorum kendime biraz kafamı dağıtmam gerekiyor ben film izleyeyim en iyisi şöyle eski yılların filmlerinden birşey seçip nostalji yapayım 44 Herkese iyi pazarlar
Alt 05-08-2007, 07:09 PM   #220 (permalink)
Bugle
Guest

Tatlı Burcum,artık kendimi eksik,geliştirilmesi gereken teknolojik bir araçmış gibi görmenin doğru olmadığını düşünüyorum.Sürekli gelişmeliyim,aşmalıyım gibi sözler beni sanki hep gelişmiş bir Begüm versiyonunun uzaklarda bir yerlerde beni beklediği ve asla oraya ulaşamayacağım duygusunu veriyor.Gelecek güzel ,modifiye edilmiş ''Ben''in peşinden koşmaktansa şu andaki ''Ben''in kusursuz yanlarının tadını çıkarıp şükretmek daha hoşuma gidiyor.Ustalaşmanınn yolunun bu olduğunu hissediyorum.Hiç bir zaman kusurlu olmamışız aslında...Hep en iyiyi yapmışız..
Mutluluk ''gelişince''olabilecek bir şey değil.Mutlu olmaya niyetlenince gelişim kendiliğinden bilgece yaşamımıza giriyor..

Seni dünkü radyo programından dolayı tebrik ediyorum..Gülüşünün güzelliğini yansıttığını, doğallığınla bu işin üstesinden geldiğini düşünüyorum.

Nice güzel keyifli sohbetlere...

Bookmarks