Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Burcu'nun Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Burcu'nun Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 2 gündür bir sakinlik vardı hayatımda sebeplerini biliyorum ama enerjimin düşmesi değil dengelenmesi bu sanırım. 2 haftadır yaşadığım pazar heyecanı bu hafta yok kendimi nasıl hisediyorum bilmiyorum boşluk var yalnız kalmak var dinlenmek var bu isteklerimin sebebini kaçış olarak algılamak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Burcu'nun Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-06-2007, 02:45 PM   #111 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: Burcu'nun Günlüğü

2 gündür bir sakinlik vardı hayatımda sebeplerini biliyorum ama enerjimin düşmesi değil dengelenmesi bu sanırım. 2 haftadır yaşadığım pazar heyecanı bu hafta yok kendimi nasıl hisediyorum bilmiyorum boşluk var yalnız kalmak var dinlenmek var bu isteklerimin sebebini kaçış olarak algılamak istemiyorum sadece buna ihtiyacım olabilir mi soyutlanmak başlamayacak değil mi
amannnnnn

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-06-2007, 06:36 PM   #112 (permalink)
hayalayaz
Guest

ne soyutlanması? seni bırakırmıyım..haftaya buluşuyoruz hazırlan..bu içe dönmek ve içindeki güzelliklerin dışarıya çıkması için gereken süreç..saygılı sevgiler
Alt 24-06-2007, 06:46 PM   #113 (permalink)
hayalayaz
Guest

bir önceki mesaj geçersiz ne zaman vaktin varsa ve istersen gel bekliyorum
Alt 25-06-2007, 12:33 AM   #114 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Sağol hayalim çökmüyorum eskiden olsa dibe vurmaya başlıyorum gene diye düşünürdüm ama limdi öyle değil biliyorum bir süreç bu da telefonlaşalım e görüşelim çok sağol
Alt 27-06-2007, 01:02 AM   #115 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

hafta sonundan beri ciddi dalgalanma yaşıyorum diğerlerine benzemedi bu sefer yazmak istemedim bu durumumu iyi miyim bilmiyorum sadece iyi olmak istiyorum çaba gösteriyorum mücadele ediyorum hayatıma çektiklerimin doğruluğu konusuna takıldım ama çözeceğim yapmak istiyorum bu akşam bir şeyi farkettim ne kadar çaba göstersemde bir an eski Burcu oldum aniden öfke düşüncelerle yorum yapan eskilerle özdeşleştiren aman bu da aynı ya nedenlerle boğuştuğumu farkettim inanamadım hala savaş halindeyim hemen modumu değiştirdim telkin müziklerimi kapadı 1 bardak rakı doldurdum kendime ve secret filmini seyretmeye başladım arada pause yapıp msn takıldım sadece olumsuz düşünceyi yok etmek istedim. Film bitince ışıklarım zaten kapalıydı ve evimin enerjisini hissettim şükrettim ne olursa olsun biliyorum ki hayatımı ben seçiyor ve bunu isteklerimle şimdi olmasa da başaracağım Allahın büyüklüğüne ve sonsuzluğuna inancım devam ettiği sürece hayatım istediğim gibi olacak
Alt 27-06-2007, 02:37 AM   #116 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

düşmeyeceğim bitmemeli bu güzelliklr devam etmeli bunu istiyorum. çokkk yorgunum sabah olacak ben ben güzel uyanmak istiyorum canım acıyor
Alt 27-06-2007, 03:12 AM   #117 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

ölmek de yalan bir yerde doğmak gibi
en gerçek yaşadığımız
ve belki
aldanışlarımız hiç değişmeyen
öyleyse kim aldatıyor bizi diyeceksin
biliyorum
içinde bir mabet yıkılmış
anlıyorum
yine de kendini aldanmışlığın hazzına bırak
düşün ki yıllar geçiyor umutlar değil
Anlasana
Kolay değil
Bunca insanın Tanrısı olmak
gün ağırıyor,unut artık
yum gözlerini,inan yarın daha güzel olacak
bırak bütün acıların dünde kalsın
unut diyorum
unutmalısın unutacaksın

Burada onca insana herşey güzel olacak derken benin dram yaratmam bana hiç yakışmıyor biliyorum ama ya son çırpınışlarımda ya da yanlış çekimlerin sonucunu yaşıyorum bilmiyorum 1 ayı geçmişti bu gözyaşları yok artık demiştim hele hüzünlü asla olmayacaktı ama tutamıyorum kendimi bugün kendimle bir kez daha hesaplaştım bu durumuı benim çektiğime inanamıyorum değiştiğini sandığım çok şey değişmemiş olduğum yerde sayıyorum işte.

Alt 27-06-2007, 03:29 AM   #118 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
venüs is an unknown quantity at this point

Burcum.. Sürekli ağladığım zamanları hatırlıyorum da... İnan bana çok eski değil.. Sonra ne oldu biliyormusun... Farkettim ki... ben sürekli şöyle diyordum.... HAYIR AĞLAMAYACAĞIM!.. HAYIR ÜZÜLMEYECEĞİM... TAKMAYACAĞIM... aslında böyle söylemekle olumsuza odaklanıyormuşum... Şimdi hiç düşünmüyorum bunları.. olumsuz kelime kullanmamaya gayret ediyorum... İyiyim ben diyorum..ve herşey yolunda... :))

Sen de lütfen odaklandığın noktaları kontrol etmeye çalış... Hem bir iki gün yolunda gitmeyen şeyler olmasına müsaade et... (sorun nedir bilmiyorum) Sonra onları yoluna koyabileceğini düşün... Yaşadıkların kolay şeyler değil kabul ediyorum... ama geç-ti... bit-ti... tamam.... Bunca şeyin üstesinden gelen sensin..Kendini hafife alma ... Çok değerlisin...özelsin...Bana nasıl güç verdiğinin farkında değilsin..

Hadi gülümse :)
Alt 27-06-2007, 07:50 AM   #119 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point

Sevgili Burcu...biz yanındayız..ağlamak da gülmek kadar dogal..her insan etrafına bakıp anlam vermeye çalışmakla, sadece bununla bile sonsuz degerli...
şiirin ilgimi çekti...şiir sonsuzluktur...fırtınaları dindirir....kelimeleri bambaşka renklerle desenlerle bezemek ,can vermektir onlara bambaşka zenginliklerle..
ne alaka deme sen orda yalnız içiyon )))))...Sevgili İmdat Özcan'dan bu şiir sana hediyem...ama sen gene de aglama....

..Zehir de Olsan Kal Bende...

Hangi gözlere düşer serabın
Muradına tutsak iken ben
Vuslat hayali yüreğimdeyken
Bir yanım tipi, boran, kar düşer
Bir yanım alev alev kor düşer
Dağ susar bugün
Düşler mahkum çirkinliklere
Cellatlar basar bugün
Zehir de olsan kal bende
Say ki sabahına küsmüş bir ayazdım
Ne olduysa oldu gel
Sana şiir yazdım

Kimin yollarına tebessüm eder dudağın
Yollarına turab iken ben
Öyle deli dolu
Öyle apansız
Çık gel
Sana söylerim tüm türküleri
Sanadır çığlıklanan her dize
Fermanım gözlerinde
Dermanım gözlerinde
Yorgun savaş mirasıyken sokaklar
Say ki senliğimde bükülmez bir bilektim
Ne olur gel
Yokluğunda boyun büktüm, eyvallah çektim

Kimin ufkuna takılır adın
İstanbul ' un tüm duvarlarına yazmışken ben
Banklara, ağaçlara kazımışken
Namlu öyle soğuk ki
Horoz titrek
Ellerim kadar
Bir yanım lime lime kan düşer
Bir yanıma umut düşer, tan düşer
Gel gayrı takatim ol, gücüm ol
Geçmiş hesaplar sorulsun zalimden
İnancım ol, öcüm ol
Hasretin dert, hasretin işkence yüreğimde
Gel dermanım ol, ilacım ol
Esse savursa seni bir deli rüzgar
İlk defa ağladım gel gör yar
Say ki bir deli hançerdim belde
Kanım aksın, canım çıksın gel de...

İmdat Özcan

lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-06-2007, 09:29 AM   #120 (permalink)
hayalayaz
Guest

her şeyi kendimiz çektik ve kendimiz yarattık..bunları yaptığımız zaman doğru olduğuna inanıyorduk..şimdi daha farklı düşünüyoruz..hayatımızı daha farklı bir bakış açısıyla şekillendirmeye çalışıyoruz..ama bunu geçmişin içindeki detaylarda boğularak yapamayız..yanlış ilşkimi kurduk? yanlış evlilik mi yaptık..yanlış işimi seçtik? şu anda bize yanlış gelen herşeyi tesbit edlim..zaten bir çok yanlışı,yanlış yönlendirilmek yüzünden yaptık..faturasını onlara çıkarmıyorum..sadece nedenlere biraz daha anlayışla yaklaşabilmek adına söylüyorum...yanlışları yaptığımızda doğru düşündüğümüzü sanıyorduk veya o an için en doğru olan oydu..tesbit edin..hayatınızdaki yanlış insanları ve olayları..hayatınızdaki yanlış insandan uzaklaşmanızmı gerekiyor..sabırlı olun..bunu sizin için en doğru zamanda yapın...işinizi mi değiştirmeniz gerekiyor..bunu en doğru zamanda yapın..bir kere karar verdiğiniz zaman o,insan ve o,iş veya size rahatsızlık veren her ne ise artık sizin hayatınızı, olumsuz yönde etkilemeyecektir..o misafirdir..siz yeni ve daha güzeli hayatınıza çekerken boşlukları dolduruyordur o kadar..

hem güzele gözyaşıda yakışır..ağladıktan sonra aynaya bir bakın..gözleriniz daha bir güzel parlar...yüzünüze masum bir çocuk ifadesi gelir oturur..heeeeey kendize gelin...ve gücünüzün farkında olun...siz geçmişin detaylarında boğulurken...dünyayı sorumsuz salaklar sarmış haberimiz yok...bir kere kendinize bakın..hiç bir işinizi yarım bırakmamışsınız...bu hayatınızı kötü duruma sokmak bile olsa...bu muazzam gücü şimdi daha olumlu kullanmak istiyorsunuz..işte beni size sevgiyle çeken bu isteğiniz...ve mükemmeliyetçiliğiniz...hayatınızı mükemmelleştirmek için çalıştığınız bu dönemde..ayağınızın önüne taşlar, kayalar çıkabilir..ne olmuş yani..allah bile dünyayı yedi günde yaratmış..bizler allah olmadığımıza göre aldığımız kararların gerçekleşmesi biraz uzun sürecektir..sabır..ama azimli bir sabır..

değişin ve gelişin dünyanın sizlere.hatta bana bile ihtiyacı var..çünkü bizler yaptığımız işi tam yapan insanlarız...sorumluluk duygusunu dibine kadar yaşadığımız için şimdi burada suçluluk duygularından arınmaya,öz güvenimizi güçlendirmeye çalışıyoruz..bir şeyin dışında, her şeyin farkındayız...kendi gücümüzü tam olarak algılamak istemiyoruz...bunları hayatıma benim çektiğime inanamıyorum demişsin..inan..yalnız şöyle düşünmeyide ihmal etme,bunları hayatıma çekebilecek kadar güçlüydüm...şimdi olumlu düşünerek daha iyi olanıda hızla hayatıma çekebilecek gücüm olduğunun farkındayım..düşüncelerinizin değiştiğinin farkında olun. eğer onlar değişmeseydi siz bu sitede üç kalırdınız ve giderdiniz...

bizler geçmişin detaylarında boğulurken..dünyayı embesil sorumsuzlar sarmış...buna izin vermeyelim..annemi sen yorulma teyze biz seni uçağa bindiririz diyerek tekerlekli sandalyeye oturtmuşlar ve önemsiz bir paket gibi orada bırakarak unutmuşlar..düşünebiliyormusunuz unutmuşlar..uçağı kaçırmış annem..saatlerce havaalanında bekledikten sonra canını almayaya atabilmek için nürnberg yerine gitmek yerine münihe gitmeye razı olmuş...çocuklarım...biraz acele edelim...

kendi gücümüzün farkında olalım..hayatımızı bu kadar detaylı bir şekilde mahvetme gücüne sahipsek...iyileştirmek istediğimizde kimbilir ne güzellikler ortaya çıkarırız...bu dünyanın kendini geliştiren,değiştiren,güzelleştiren insanlara ihtiyacı var..biz onu niye yaptım bunu bana nasıl yaptı diye oyalanırken...bir çok şeyi kaçırıyoruz..daha kötüsünün oluşmasına izin veriyoruz..bir şeyi bitirirken..daha güzelinide eş zamanlı olarak geliştirebiliriz...bunu yaşadım ben...bir kişinin başardığını..başka insanlarda başarabilir...

size bir teklifim var..herkes en acil isteğini yazsın...bunun oluşması için detaylı olumlamasınıda yazsın...hepimiz yedi gün boyunca.aynı dakikada noktasına virgülüne kadar,aynı kelimelerle,aynı cümlelerle bu olumlamayı okuyarak bu isteğe enerji yükleyelim..bunu belçikada yapıyorlar..ve isteklerin oluşmasını başarıyla gerçekleştiriyorlar...

boşverin geçmişte yaptıklarımızı..geçmişi düzeltme imkanımız yok,keşke olsaydı..ama yok..ama şimdi burada hem kendi geleceğimizi hemde evrenin geleceğini güzelleştirme imkanına sahibiz...
hepimize saygılı sevgiler

Bookmarks