Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Sınırsızmavi'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/13580-sinirsizmavinin-gunlugu.html)

shamanic 21-09-2008 09:56 PM

Ynt: Sınırsızmavi'nin Günlüğü

sınırsızmavicim.. ark5

sende ki bu azim.. bu yapıcı merak duygusu olduktan sonra mutlaka söylediğin her şeye tam anlamıyla vakıf olacaksındır.. thumbsanim

kendin için en doğru ve en güzel kararı güzel yüreğin verecektir..

eksiklik bizim doğamızda vardır..
bu doğal güdümüzle merak duygumuz tetiklenir..
merak ettikçe yeni şeyler öğrenir yeni şeyler keşfederiz..

mükemmelik hepimizin olmak istediği ama hiçbirimizin sahip olamadığı bir olgudur..
her zaman yeterli de olamayacağız.. kendimizin de dışında gelişen olaylarda öylece bakakalıp durduğumuzda olacak..

ancak kendimize yetebiliriz.. başkalarına yetmeye çalıştıkça hep daha fazlasını almaya çalışırlar..
bu kendiliğinden olur.. bir çaba sarfedilmez..

ama bir gün yetilemediğinde eş olsun aile olsun arkadaş olsun taaaa uzaklarda ki bir akraba olsun
bir sözü bir tavrı bir edası ile yok edebilir yeterlilik duygumuzu..

bunun için başkaları odaklı ya da onaylı değil kendimize dönük yaşamalıyız..
biz kendimize yettikçe etrafımıza da aynı duyguları kendiliğinden yaşatırız zaten..

henüz yaşamına dahil olamamış eşin ile diyaloğun için bile şimdiden endişeleniyor olman mükemmeliyetçi yapının izlerini yansıtıyor..

enerji çalışmalarının temel prensibi kaynak sınırlandırılmaz..

belki harika bir eşin olacak ve siz bu yolları birlikte arşınlayacaksınız..

belki bu yollarla birbirinize daha çok kenetlenip harika bir yaşam anısı oluşturacaksınız..
torunlarına benzersiz hikayeler anlatacaksınız..

diğer konuda sana hak veriyorum.. grup çalışması harikadır çok daha fazla öğreticidir..

ama orada tanıştığın rehberlerinde sadece yol yön göstericidir.. senin adına senin yapacaklarını yapmazlar... yaparım diyen koca bir yalan söyler..
onlar kitaplardaki yöntemleri sentezleyerek sana sunacaklar ve bu bilgileri uygulamak yine senin yükümlülüğünde olacak..

fırsatını bulduğun anda mutlaka katıl..

bu güne kadar pek çok eğitime katıldım.. bilginin sınırı yok.. belli başlı katılmak istediğim
hatta senin gibi yanıp tutuştuğum en az 8 eğitim programı var..

ama sırası geldikçe maddi manevi olanaklarım el verdikçe hepsi gerçekleşiyor..
gerçekleşene kadar bende sana önerdiğim yöntemleri uygulayarak enerjimi o yönde kanalizze etmiş oluyorum..
bir eft eğitimi ortalama 250 ytl bir eft kitabı ortalam 17 ytl ..
250 ytl şu anda yok ise eğer 17 ytl lik noktadan başlayarak hiç başlangıç yapmamaktansa adım atmanın keyfini çıkartırım..

ama dediğim gibi güzel yüreğin senin için en doğrusuna karar verecektir..

http://img83.imageshack.us/img83/2820/rosepluiekx2.gifsevgiler..

Akulina 22-09-2008 01:19 AM

Sevgili SınırsızMavi günlüğünü sonunda okuyorum,biraz geç oldu ama...
Yaşadıkça ve öğrendikçe hepimiz zamanla o kadar donanımlı olacağızki...Şimdi bile bize öyle gelmiyor bazen ama öyleyiz...Güçlüyüz,ayaklarımız yere sağlam basıyor en önemliside o...
EFT ve pilates konusuna gelirsek,maddi olanaklar bahanen olmasın,ben kendi adıma EFT yi kendi kendime uyguluyorum ve başarılı oluyorum...Pilates'ide kendi çapındada yapabilirsin,interneti araştır belki yardımcı bilgiler,videolar fln bulabilirsin...
Tabiki bunları uzmanlarından öğrenmek çok ayrıdır ama bir yerdende başlamak ve bir süre sonrada imkan oluncada donanımlı ve kendini daha çok tanır bir biçimde yardım almak da hiç fena değildir...
Sen bu istekle ve azimle daha nerelerde olacaksın onları düşün:)

sınırsızmavi 22-09-2008 05:20 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
[size=16pt][font=Monotype Corsiva][color=teal][i][b]

ancak kendimize yetebiliriz.. başkalarına yetmeye çalıştıkça hep daha fazlasını almaya çalışırlar..

Çok güzel bir sözdü ablacığım ve çok da doğru, not aldım.
Duyarlılığınız ve ışık tutucu yazılarınız için çok teşekkür ederim. Sözlerinize katılıyorum.

sınırsızmavi 22-09-2008 05:28 PM

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
[size=16pt][font=Monotype Corsiva][color=teal][i][b]

belki harika bir eşin olacak ve siz bu yolları birlikte arşınlayacaksınız..

belki bu yollarla birbirinize daha çok kenetlenip harika bir yaşam anısı oluşturacaksınız..
torunlarına benzersiz hikayeler anlatacaksınız..

Bu sözlerden çok etkilendim, ama o hayatıma girene "bu konuda" en azından en önemli şeyleri aşmış olmak istiyorum, Onunla birlikte çözeceğimiz çoook konu olacak hayatta, onu benimle yormak istemiyorum. Dilerim Allah'tan "birbirimize kentlenip güzel anılar oluşturabileceğimiz" sözünüz dua yerine geçer ve kabul olur. mlk34

sınırsızmavi 22-09-2008 05:35 PM

Alıntı:

Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili SınırsızMavi günlüğünü sonunda okuyorum,biraz geç oldu ama...
Yaşadıkça ve öğrendikçe hepimiz zamanla o kadar donanımlı olacağızki...Şimdi bile bize öyle gelmiyor bazen ama öyleyiz...Güçlüyüz,ayaklarımız yere sağlam basıyor en önemliside o...
EFT ve pilates konusuna gelirsek,maddi olanaklar bahanen olmasın,ben kendi adıma EFT yi kendi kendime uyguluyorum ve başarılı oluyorum...Pilates'ide kendi çapındada yapabilirsin,interneti araştır belki yardımcı bilgiler,videolar fln bulabilirsin...
Tabiki bunları uzmanlarından öğrenmek çok ayrıdır ama bir yerdende başlamak ve bir süre sonrada imkan oluncada donanımlı ve kendini daha çok tanır bir biçimde yardım almak da hiç fena değildir...
Sen bu istekle ve azimle daha nerelerde olacaksın onları düşün:)

Kendi olanaklarım evet... Kendi olanaklarımı zorlayacağım, olmayanı da zamana bırakacağım inşallah. Tavsiyeleriniz de haklısınız, teşekkür ederim smiliyface

sınırsızmavi 22-09-2008 05:45 PM

Bugün fizik tedaviden sonra NLP merkezine gittim. Eft ve diğer kurslar konusunda bilgi aldım. "Altın Bilezik" adını verdikleri yılda 2 kez düzenledikleri kapsamlı bir NLP kursları açılacakmış, kampanyadaymış. 200 tl civarı. Eğitime bu kadar açık bir kişisiniz madem bu sizin için daha kapsamlı ve çok da uygun dediler. BU kursa katılmayı çok istiyorum, parayı bir şekilde bulacağım, ama nerden bulacağım onu bilmiyorum. Şartlarımı zorlayıp yapçam bunu en son olarak babamın hediyesi olan künyemi satmayı düşüneceğim. Gerekirse altın künyeyi satıp "altın bilezik" alacağız, inşallah onu satmaktan başka bir yol bulurum. Dur bakalım ne olacak?? 2600

MuminOKAN 22-09-2008 05:56 PM

açılmış olan "altın bilezik" adlı nlp kursuna gitmeyi seçseniz nasıl olur?

sınırsızmavi 22-09-2008 06:24 PM

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
açılmış olan "altın bilezik" adlı nlp kursuna gitmeyi seçseniz nasıl olur?

Ben benim için hayırlı olacağını düşünüyorum, inşallah olur. b456

MuminOKAN 22-09-2008 06:30 PM

hayatımızda seçim yapmak durumunda değilmiyiz her zaman? iyi yada kötü... bir çok. yürüken. yemek yerken vs vs...
bu yüzden yaşamak istediklerinizi seçin. istemediklerimizi değil... çünkü düşündüklerimizi yaşıyoruz.

sınırsızmavi 22-09-2008 06:33 PM

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
hayatımızda seçim yapmak durumunda değilmiyiz her zaman? iyi yada kötü... bir çok. yürüken. yemek yerken vs vs...
bu yüzden yaşamak istediklerinizi seçin. istemediklerimizi değil... çünkü düşündüklerimizi yaşıyoruz.

Değil mi??Beni yüreklendirdiğiniz için sağolun art56art56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 PM.