31-07-2007, 10:37 PM
|
#16 (permalink)
|
Guest | Ynt: DOST78'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı: lerzan Nickli Üyeden Alıntı
bu satirlar dost78'in; iddiam o ki bu cumledeki dusunceler kendininse o geri gelecektir. ne de hicbir sebep bildirmeden boyle bizi adam yerine koymadan gidecektir.. e hepimize olur icinde bulundugumuz ailede bile carpariz kapiyi gider gibi..sonra gulen bir yuzle doneriz , saka yaptim, diyerek gecince kizginligimiz..eger bir deger olusmussa dost78in gozunde bize dair. sahsen ben uzulurum her hangi arkadas sebepsizce ayrilirsa kuserse..umitsiz hicbir konu, birlikteligimizi bozabilecek, gelmior aklima. dost78 gelecek ve sevindirecektir. ona da bize de bu yakisir.en azindan bilmeyi isterdim ben farkedemedigim birseyler oluyorsa. bu vesile ile bildiririm ki her hangi biriniz bana her hangi bir dusunce/konuda en zit uctan saldirabilir, tartisabilir ve sonunda anlasamasak hemfikir olamasak da tatliya baglariz dilimiz sadece bunun icin. gelip bir aciklama yapacagina inandigim dost78'e sevgiyle.. | Sevgili Lerzan,mesajınızı okuyunca cevap yazmadan edemedim,sırf bu mesajı yazmak için üye oldum,siteyi bırakmamda ne sizin ne de başka bir arkadaşın suçu yok,bu benim meselem,belki bir kafa karışıklığı,belki biraz tatile ihtiyacım var,sitede son zamanlarda yazdığım bazı mesajlar amacından saptı ve ortamda polemik oluşturmamak için en doğrusu buydu...
size ve hiçkimseye bir küskünlüğüm asla yok,kendinize iyi bakın sevgilerle... |
| |