evet karar verdim bu evden taşınacağım. akşama dogru gitti misafirlerim bende vurdum kendimi yollara dolaştım dolaştım bir sürü ev baktım 2 tane arasında kararsız kaldım. eve geldim toplanmaya basladım. televizyonumu uydumu kitaplarımı tablolarımı topladım alt katta ki komsu geldi o esnada bir tablomu begendi içimden geldi ona verdim bir tane...esyaları toplarken tatil valizimide hazırladım o hazır olsun o telasta eksik bir şey olmasın die 44 az önce arkadas aradı okulu tatile girmiş boluya geliyorum dedi (kendisi ankara da öğrenci) 44 44 e ne güzel gel bakalım esya toplamaya adam lazımdı düştüm yine dört ayagımın üstüne
hadi ya nerden çıktı bu yaf
her aklına eseni yapmak zorundamısın be! die söylendi saydı saydı. ordamısın dedi tabi ben öyle tepkisiz dinleyince afalladı ne oldu die kontrol etme ihtiyacı duydu garibim 44 söylemin bitti ise git erkenden yat sabah erkenden gel ben işe gidicem sen devam et toplamaya yanlız kendine yatak takımı ayırmayı unutma dedim teli kapattım.pc başına geldim msn de arkadas tosyada asker iznindeymiş kıs nerdesin be ne zamandır kıprastırıyorum cevap versene die çıkışmış. ne diyon ya dedim boluya geliyorum toplanalım hele! dedi. e tamm zaten bu ara ne duyduysanız hep boludasınız be gel hadi bekliyom yarına dedim. 44 ev toplamaya ikinciyide buldum ya ne sanslı adamım yaf
artık sabahlara kadar okey tasları ile haşır neşiriz demektir. tel eğlencemiz 101 oynamak
inanmasınız sırf 101 oynamak için toplanıyoruz biz deliyiz hakkaten de ya adam ilden ile 101 poynamak için geliyo
seviyorum onları ya herkes o kadar içten samimi çıkarsız ki... ne işin var be diyorum.
sana ne be gezecem diyor 44 söylesenize cevrenizde ki kaç kişiye öyle davranabiliyorsunuz yada kaç kişi size öyle davrana biliyor?