Açıkçası ilk girdiğim gece en başta pek inanmadım ve ''bunlar bizi hipnoz edip uzaylı gibi yapmasın''
diye şakayla karışık şüphedeydim.Ancak daha sonra forumu inceleyince bana çok inandırıcı ve güven verici geldi.Kaybedecek birşeyim olmadığını anladım.
Mp3leri indirdikten sonra yattığımda bir türlü uyuyamıyordum.Ama tek uykuda dinleneceğini sandığım için uyumaya çalışıyordum
.Sonradan öğrendim her şekilde dinlenebileceğini.O yüzden bende gündüzleri dinlemeye başladım.Televizyon izlerken de dinlediklerimin su sesi versiyonunu dinliyordum.
Şimdi ise daha iyiye doğru yöneldiğimi keşfediyorum.Örneğin;dün o anlattığım yağmurdan saklanan kedi ve ben olayı.Bugünde birkaç arkadaşım bana senin kafana saksı mı düşmüş dedi
.Kimseye söylemek istemedi beynim de bu telkinli mp3 olayını nedense.
Sakin oldum sahiden ve nasıl sakin olunurmuş öğrendim.Sonra saçma sözler etmedim,kimseyle tartışmadım.Mutlu oldum,daha az sinirlenmeye başladım.Hayatımdaki problemleri unutmaya başladım.Bunları yazarken aklıma geldi hatta problemlerim
...
Ama şu dik yürüme sorunumu çözemedim bir türlü hala uyarı alıyorum ve artık bende bunalmış durumdayım.Kendine güven dinlemeye başlayınca o da zamanla yerine gelir tabi.
Sonra mı ne yapmak istiyorum.Sonra ego güçlendirici ve suçluluk duygularına kendine güven,kilo verme,topluluk önünde konuşma,sosyallik arttırıcı,koruma kalkanı mp3lerini de düzenli biçimde eklemek istiyorum.Ama biraz nasıl yapacağımı da bilmiyorum.Siz de bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Şimdikinden de fazla.