Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: perilice58 Nickli Üyeden Alıntı ben ingilizce dersi çalişirkan herkes akşam kaynatmış ya sanırım bu gidişle bende günlük açacağa benziyom ama günlüğüme isim bulamıyom ama yazılarınızı okudum hüzün sevinç neşe herşey bir arada en güzelide arkadaşlık dostluk samimiyet sıcaklık bunları ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-11-2008, 12:04 AM   #71 (permalink)
awayy
Guest

Standart Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

Alıntı:
perilice58 Nickli Üyeden Alıntı
ben ingilizce dersi çalişirkan herkes akşam kaynatmış ya sanırım bu gidişle bende günlük açacağa benziyom ama günlüğüme isim bulamıyom ama yazılarınızı okudum hüzün sevinç neşe herşey bir arada en güzelide arkadaşlık dostluk samimiyet sıcaklık bunları hissetmek çok hoş ve çok güzel

Kendinize cici bakın arkadaşlar

Pericim hakkaten gece gece baya kaynatmışız
Yahu senin isminden daha güzel isim mi olur..
Sen perisin..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-11-2008, 12:21 AM   #72 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Öff karnıma ağrı girdi yine ya.Kızım doğru düzgün yazsana şu günlüğüne edepli edepli.bu ne böyle her mısrada bi kahkaha tufanı.Seninle mi uğraşıcam her gün ben ya.Gel diye bekliyoruz,yollarına kırmızı halılar seriyoruz,gözümüzü yorup,vaktimizi harcıyoruz günlüğünü okumak için e sonuç ne uğraş dur ardından ağrıyı dindirmek için.

Yalnız varya fena koptum bu sefer,annem gelicekti nerdeyse üst kattan.

O yayıldığım koltuklarda benım el emeğim göz nurum var biliyo musun sen?Habire 2 noktalıyorum,çek çek yapıyorum,annem ne dalgalar geçti benimle yorulma 2 nokta yap ekmek merdivenlerden çıksın gelsin diye yaa.

Canımcım o taştan yollarda bende çok hırpalanıyorum bu günlerde Ama arınmalar diyip geçiştiriyorum napalım.Bol su içmeye bak,iki lafın arasına sıkıştırıverim nasihati.Kafam külçe gibiydi 3 gündü, bugün artık beton dökülmüşe döndüm.Sopa yutmuş gibi yürüyorum,kafam dönmüyo,biri laf atsa yolda dönüp teşekkür edecek halim yok o kadar yani Kasım kasım kasılmışım ayın rehaveti midir nedir?

Hadi gidiyim ben,bir iki mesaj yazıyım.

Benim yapıcağım boykotta bu kadar olurdu zaten.

Bende seni öptüm hadi barıştık,bi daha görmiyim ama hııııı fena kızarım pankart açarım.

Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2008, 10:03 AM   #73 (permalink)
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

tam alemsiniz ya sabah sabah beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün
Alt 08-11-2008, 10:38 PM   #74 (permalink)
awayy
Guest

Kendimi internet, forum ve su şırıltısı bağımlısı ilan ediyorum
Sanırım artık boynum tutuldu
ve ekrana bakar şekilde şööle öne doğru uzanan bi form aldı

Az önce yaşadığım olaydan sonra artık bilgisayar bağımlısı olduğumu inkar edemem..

Diyorum bi soğukluk geliyo n'oluyo niye üşüyorum dusun

Laptop.u oturtmuşum mindere kendim yerdeyim
Dedim kendine gel o sadece bi makina wave

Gerçi bakıyorum da şimdi de kucaaamda sanki çocuk gibi

Kendine gel diyom kendine

Heh.. neyse indi şimdi

Biraz sonra bakiim üşümüşse battaniyeye sarcam

İşte yalnızlığımın cıvımalarının son noktasındayım..

Gidiyim biraz da meyve suyu sıkacağına ilgi göstereyim...

Sıkılmıştır o şimdi mutfakta...

C.tesi c.tesi herkes eğlenirken napıyom ben ya

Alt 09-11-2008, 08:13 PM   #75 (permalink)
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough

ben geldim canım bak seni unuturmuyuz biz
Alt 09-11-2008, 08:28 PM   #76 (permalink)
pisiii
Guest

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı
pisicim senin mesajlarını okurken ben yoruluyorum.. okumaya çalışmak yorucu o ayrı konu, her okuduğumda yorum yapmaktan daha çok yoruluyorum.
diyorum ki:

pisii on parmak klavye kullanıyo ama bazı parmakları emre itaat etmediği için yanlış zamanda harflere basıyor..

veya; pisii bizi önemsemiyor ki gereken değeri vermediği için özensiz yazdığından kargacık burgacık oluyor yazıları...

hadi biz neyse de, o güzel Türkçe'mize gereken değeri vermediğini düşünmek bile istemiyorum

ya da ; bizi yormayı amaç edinmiş

ya pisii hakkatten biraz özen göstersen gülüm. valla ben okumaya çalışmaktan mesajının içeriğini anlamıyorum bazen

Alıntı:
pisiii Nickli Üyeden Alıntı
96 ablalarım abilerim özür dielrim
şöyle oluyo. ben üniversi,te ikide idim sanırtım . sigara içmeyen bi sevgilim vardı. sigara içen bi kzı öpmenin kültablası öpmek gibi oldunu söyledi. o oldu. bidaha içmedim. bi kzı arkadşım avrdı onunda sevgilisi içmezdi onada dedim bir hafatada oda bıraktı. 1999 dan ebri içmiyorum. ve sevgililerim sigara içemz. bu krıtere ozan gösteriyorum

merhabalar , sanırım bir açıklama ve özür borcum var. efendim ifa edeyim hemen:)
sevgili sanemce aslında bir kaç gündür benim düşündüğümü dile getirmişsin. bende yazdıktan sonra okuduğumda yahu ne yzmışım dediğim oluyor . iş eyrinde foruma girme imkanım malesef yok . akşam eve geldiğimde de ya açıklana sınavım varmı diye öğrenmek iiçin ya da , tez ve sunum ödevim için çok kısa aralıkalrla nete girebiliyorum. malesef zaman bana pek bonkor değil bu aralar. ağla . bir saat kadar pc yi açıyor , osüre zarfında da her telkinleri dinnlemek , hem siteyi ziyaret etmek hemde ödevimle ilgili son makalelere bakmak zorunluluğunu yaşıyorum. malesef sahip olduğum yabancı dillerim , eğitimim , drama derselrinde yardımcı olduğum vakfım ve bitirmeye çalıştığım yüksek lisans programıma rağmen hayatın sınadığı yada nankörce davrandığını gösterdiği bir işte emek vermekte ve hayatımı kazanmaktayım. sanırım tiyatro grubumdaki yada zamanında spikerlik içn sınavını kazandığım trt deki hocalaro görse gözleri yaşarordo .. ama acıdan...
uzun lafın kısası söyledi,kelrine katılıyor ama malesef ikinci kez okuma zamanı ve lüksüne sahip olmadığım için o geçen hafta içinde o şekilde göndermek durumunda kaldım. şuan bile göz ucu ile okuyorum. hem sizlerden kopmamak hemde kısıtlı zamanı kullanamk içinacele böyle bir sonuç doğurmuş. ikinci kısma gelince , okuduklarımı yorum yapmakta güçlük çektiğini yazmışsın.malesef benim yapım bu...bazı şeyleri çok acık ifade edemiyorum. heleki içimde yıllarca birikenleri şimdi serbest bırakırken.. . zamanla daha açık konuşur hale gelirim belki ha nedersin :)
Alt 09-11-2008, 08:32 PM   #77 (permalink)
awayy
Guest

Ayyyy canımsı hoşgeldin

Bu haftasonu çoooook yalnız hissettim de ben

Hoşgeldinnn

Alt 09-11-2008, 08:37 PM   #78 (permalink)
pisiii
Guest

96 bu arda sevgili away sende de özür dilerim. burda böyle up uzun bi şey yazmak durumunda kaldım sayfanda. günlerdir yoğunluktan girip yazamamıştım. özür özür affettinmi
Alt 09-11-2008, 10:04 PM   #79 (permalink)
pisiii
Guest

güzelim yaz sayfama :) bak bedne yazdım bana henüz kızan olmadı. genelde ben yazım ihlali yaptığım için oraya gelemedik

valla sevgili away iki vakıf var drama için çalıştığımız. bunlar çocukların çalıştığı ve sahnelemeye hazırlandıkalrı oyunlarla ilgili. bide ben kendi çapımda amatör bi gruptayım. vakıfta da amatörüz bilmiyorum nereye varıcak . ama işte herkes acemi ya abdurrahman çelebi durumu oluyor.
ankadara çağdaş drama derneğinin eğitimlerine gitti arkadaşlar.
hani bizim yönetmen yok nefesti yok sesti işte duvara tırman arkadaşlarına sarıl g,b, şeyler yaptırdığı için ben gitmedim oraya . ama giden arkadaşalr memnun kaldılar. ben iki kur geç başladım bizimkilerden. dramanın temelinde nefes ve bedeni rahatlatma telkin ve hareketleri var.

ben geç gittim ya bi baktım hoca hooop diyor bizim arkadaşlar kolları iki yana açmış tek ayak üstüdne ninja gibi :) yanı grup olma akynaşma adına oldukça eğlenceli

Evet eğlenceli duruyor..
Hem ben tecrübeli sayılırım daha önce spor salonunda duvara tırmanmıştım
Yanımdakine sarılmak da zor olmasa gerek..
İnsanı biraz dışa döndürebilir diye düşündüm..
Ama Ankara'ya gelmem zor olur..
Ben kendime İstanbul'da bi duvar bulayım

(Moderatör Hanım kızıyo diye buraya yazıyom..
Elalemin günlüğünde sohbet etme diyo bana )

awaycım nasıl bişi biliyomusun
şimdi hani lisede kasalar vardı atlardık genelde ben yuvarlanırdım
işte onalr gibi kasalar var. zaten spor çantasıyla gidiyosun:) işte onlardan 4 5ini üst üste koyuyoruz. çıkıyosun aşağıda arkdaşalr bekliyo.
gözünü kapayıp kendini bırakıveriyosun .onlarda yakalıyor aşağıda.
onlara her durum ve koşulda güvenmeyi öğreniyorsun. biz bi iki yaptık. sonra bi arkadaş vardı. burhan bey. arkadaş güreşçiydi. sen düşün boyu posu o atlarken bayağı endişe etmiştik adamcağızı tutamazsak diye
Alt 11-11-2008, 10:17 PM   #80 (permalink)
awayy
Guest

Sevgili günlüğüm..

Dikkatini çekerim ki ben seni "üyelerin değişim günlükleri" altında açtım..
Ama senin pek taktığın yok gibi..
Böyle devam ederse seni "çatlasa da değişemeyen üye günlükleri"ne transfer etmeyi düşünüyorum..

Hayır insanlar da bu kız değişiyo heralde okuyim diyolar onları da kandırıyon..
Çok sıkkınım arkadaşlar
Atakan Bey'den isme özel ego+ suçluluğu istedim onu bekliyorum..
İnşallah onlarla etki görcem, ya da görüyosam da farkında değilsem hızlancam..
Bazen diyorum ki burda işim ne yazılan hiçbişeyi paylaşamıyorum ben
Artık ben de güzel şeyler yazmak istiyorummmmm

Çok ağlak oldu biliyom üzgünüm..

Herkesi öpüyorum..

Bookmarks