| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: perilice58 Nickli Üyeden Alıntı ben ingilizce dersi çalişirkan herkes akşam kaynatmış ya sanırım bu gidişle bende günlük açacağa benziyom ama günlüğüme isim bulamıyom ama yazılarınızı okudum hüzün sevinç neşe herşey bir arada en güzelide arkadaşlık dostluk samimiyet sıcaklık bunları ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #71 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
Pericim hakkaten gece gece baya kaynatmışız ![]() Yahu senin isminden daha güzel isim mi olur.. Sen perisin.. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() |
![]() | #72 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Öff karnıma ağrı girdi yine ya.Kızım doğru düzgün yazsana şu günlüğüne edepli edepli.bu ne böyle her mısrada bi kahkaha tufanı.Seninle mi uğraşıcam her gün ben ya.Gel diye bekliyoruz,yollarına kırmızı halılar seriyoruz,gözümüzü yorup,vaktimizi harcıyoruz günlüğünü okumak için e sonuç ne uğraş dur ardından ağrıyı dindirmek için. Yalnız varya fena koptum bu sefer,annem gelicekti nerdeyse üst kattan. ![]() O yayıldığım koltuklarda benım el emeğim göz nurum var biliyo musun sen?Habire 2 noktalıyorum,çek çek yapıyorum,annem ne dalgalar geçti benimle yorulma 2 nokta yap ekmek merdivenlerden çıksın gelsin diye yaa. Canımcım o taştan yollarda bende çok hırpalanıyorum bu günlerde ![]() ![]() Hadi gidiyim ben,bir iki mesaj yazıyım. Benim yapıcağım boykotta bu kadar olurdu zaten. Bende seni öptüm hadi barıştık,bi daha görmiyim ama hııııı fena kızarım pankart açarım.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #73 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |
![]() | ![]() |
![]() | #74 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() Kendimi internet, forum ve su şırıltısı bağımlısı ilan ediyorum ![]() Sanırım artık boynum tutuldu ve ekrana bakar şekilde şööle öne doğru uzanan bi form aldı ![]() Az önce yaşadığım olaydan sonra artık bilgisayar bağımlısı olduğumu inkar edemem.. Diyorum bi soğukluk geliyo n'oluyo niye üşüyorum dusun Laptop.u oturtmuşum mindere kendim yerdeyim ![]() Dedim kendine gel o sadece bi makina wave Gerçi bakıyorum da şimdi de kucaaamda sanki çocuk gibi ![]() Kendine gel diyom kendine ![]() Heh.. neyse indi şimdi ![]() Biraz sonra bakiim üşümüşse battaniyeye sarcam ![]() İşte yalnızlığımın cıvımalarının son noktasındayım.. ![]() Gidiyim biraz da meyve suyu sıkacağına ilgi göstereyim... ![]() Sıkılmıştır o şimdi mutfakta... ![]() C.tesi c.tesi herkes eğlenirken napıyom ben ya ![]() |
![]() |
![]() | #75 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
__________________ Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor... |
![]() | ![]() |
![]() | #76 (permalink) | ||
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() sevgili sanemce aslında bir kaç gündür benim düşündüğümü dile getirmişsin. bende yazdıktan sonra okuduğumda yahu ne yzmışım dediğim oluyor ![]() ![]() ![]() uzun lafın kısası söyledi,kelrine katılıyor ama malesef ikinci kez okuma zamanı ve lüksüne sahip olmadığım için o geçen hafta içinde o şekilde göndermek durumunda kaldım. şuan bile göz ucu ile okuyorum. hem sizlerden kopmamak hemde kısıtlı zamanı kullanamk içinacele böyle bir sonuç doğurmuş. ikinci kısma gelince , ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #77 (permalink) |
Guest
| ![]() Ayyyy canımsı hoşgeldin ![]() ![]() ![]() ![]() Bu haftasonu çoooook yalnız hissettim de ben ![]() Hoşgeldinnn ![]() |
![]() |
![]() | #78 (permalink) |
Guest
| ![]() 96 bu arda sevgili away sende de özür dilerim. burda böyle up uzun bi şey yazmak durumunda kaldım sayfanda. günlerdir yoğunluktan girip yazamamıştım. özür özür ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #79 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() ![]() valla sevgili away iki vakıf var drama için çalıştığımız. bunlar çocukların çalıştığı ve sahnelemeye hazırlandıkalrı oyunlarla ilgili. bide ben kendi çapımda amatör bi gruptayım. vakıfta da amatörüz bilmiyorum nereye varıcak . ama işte herkes acemi ya abdurrahman çelebi durumu oluyor. ankadara çağdaş drama derneğinin eğitimlerine gitti arkadaşlar. hani bizim yönetmen yok nefesti yok sesti işte duvara tırman arkadaşlarına sarıl g,b, şeyler yaptırdığı için ben gitmedim oraya . ama giden arkadaşalr memnun kaldılar. ben iki kur geç başladım bizimkilerden. dramanın temelinde nefes ve bedeni rahatlatma telkin ve hareketleri var. ben geç gittim ya bi baktım hoca hooop diyor bizim arkadaşlar kolları iki yana açmış tek ayak üstüdne ninja gibi :) yanı grup olma akynaşma adına oldukça eğlenceli Evet eğlenceli duruyor.. Hem ben tecrübeli sayılırım daha önce spor salonunda duvara tırmanmıştım Yanımdakine sarılmak da zor olmasa gerek.. İnsanı biraz dışa döndürebilir diye düşündüm.. Ama Ankara'ya gelmem zor olur.. Ben kendime İstanbul'da bi duvar bulayım (Moderatör Hanım kızıyo diye buraya yazıyom.. Elalemin günlüğünde sohbet etme diyo bana ) awaycım nasıl bişi biliyomusun şimdi hani lisede kasalar vardı atlardık genelde ben yuvarlanırdım işte onalr gibi kasalar var. zaten spor çantasıyla gidiyosun:) işte onlardan 4 5ini üst üste koyuyoruz. çıkıyosun aşağıda arkdaşalr bekliyo. gözünü kapayıp kendini bırakıveriyosun .onlarda yakalıyor aşağıda. onlara her durum ve koşulda güvenmeyi öğreniyorsun. biz bi iki yaptık. sonra bi arkadaş vardı. burhan bey. arkadaş güreşçiydi. sen düşün boyu posu o atlarken bayağı endişe etmiştik adamcağızı tutamazsak diye |
![]() |
![]() | #80 (permalink) |
Guest
| ![]() Sevgili günlüğüm.. Dikkatini çekerim ki ben seni "üyelerin değişim günlükleri" altında açtım.. Ama senin pek taktığın yok gibi.. ![]() Böyle devam ederse seni "çatlasa da değişemeyen üye günlükleri"ne transfer etmeyi düşünüyorum.. ![]() Hayır insanlar da bu kız değişiyo heralde okuyim diyolar onları da kandırıyon.. Çok sıkkınım arkadaşlar ![]() Atakan Bey'den isme özel ego+ suçluluğu istedim onu bekliyorum.. ![]() İnşallah onlarla etki görcem, ya da görüyosam da farkında değilsem hızlancam.. Bazen diyorum ki burda işim ne yazılan hiçbişeyi paylaşamıyorum ben ![]() Artık ben de güzel şeyler yazmak istiyorummmmm ![]() Çok ağlak oldu biliyom üzgünüm.. Herkesi öpüyorum.. |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: perilice58 Nickli Üyeden Alıntı ben ingilizce dersi çalişirkan herkes akşam kaynatmış ya sanırım bu gidişle bende günlük açacağa benziyom ama günlüğüme isim bulamıyom ama yazılarınızı okudum hüzün sevinç neşe herşey bir arada en güzelide arkadaşlık dostluk samimiyet sıcaklık bunları ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi