Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

phantommun günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri phantommun günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yine ben geldimmm yavrucum günlükçüm. Nasılsın bakalım? Ay ben yine çok mutluyummm (bu ifade beni çok iyi yansıtıyor yahu) Bugün lise arkadaşımla buluştuk.Sıradan gibi değil mi?Ama değil iştee. Onun birazcık problemleri var.Ama enerjimi ona da aktardım:) Ayrılırken o da artık ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

phantommun günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-03-2010, 08:01 PM   #241 (permalink)
Çevirmen

phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: phantommun günlüğü

Yine ben geldimmm yavrucum günlükçüm.
Nasılsın bakalım?

Ay ben yine çok mutluyummm (bu ifade beni çok iyi yansıtıyor yahu)

Bugün lise arkadaşımla buluştuk.Sıradan gibi değil mi?Ama değil iştee.
Onun birazcık problemleri var.Ama enerjimi ona da aktardım:) Ayrılırken o da artık çok güçlü görünüyordu ve ben çok mutlu oldum.Zaten çok güçlü bir kızdır ama yaşadığı olaylar öyle yıpratmış ki canım benim çok yorgun ve karışıktı.

Tabi buluşmanın öncesi var.Dün buluşacağımız yeri belirlerken o geçen sefer gittiğimiz kafeyi önerdi ben de kabul ettim.Ama gitmiş olmama rağmen kafenin yerini tam olarak hatırlamadığım hiç aklıma gelmedi
Bu sabah tam çıkarken hatırladım.Kontörüm yok ya dedim evden arayayım öyle çıkayım yerini öğreneyim.Ama sonra bunu yapmayı kendime yediremedim.

Çünkü ne zaman biryere başkasıyla gitsek ben orayı bidaha kendi başıma bulamıyordum!!Ve bu duruma gıcık oluyorum.Halbuki hafızam çok iyidir ama bu konuda bir kısır döngü başlatmışım ve hep böyle gidiyordu.

Bunu bugün yeneceğim dedim.Ve aramadan telefonumda kontörüm de olmamasına rağmen gayet rahat biliyormuşum gibi çıktım evden.

Zaten hazırlanırken filan da önceden sorun ettiğim herşeyin kolaylıkla çözümlendiğini herşeyin benim kolay ve hızlı hazırlanmam için yardım ettiğini düşündüm.Ve öyle de oldu.Normalde kırk saatte ancak ve eşyalarla,saçımla boğuştuğum için sinirli şekilde çıkardım.Ama kolaylıkla hemencecik hazırlandım ve çıktım.

Neyse işte..Bu şekilde doğru zihin durumuna ulaşmışken kulağımda beni mutlu eden müzikler,minibüse değil de cipe biniyormuşum gibi mutlu mutlu ettim yolculuğumu.

Hatırladığım en yakın yerde indim.Yeri biliyormuşum gibi serbest bıraktım kendimi ve ayaklarım beni doğru yere götürdü:)Tam zamanında tabelayı gördüm,hiç bir farklı araya filan girmeden elimle koymuş gibi buldum kafeyi:)

Kendime gerçekten güvenmeyi ve teslimiyeti çok daha iyi öğreniyorum.Ve olaylarda deniyorum hep.

Çok şükür yanıltmıyor beni.

Tabi başka başka güzel şeyler de oldu.

Yolda kafeye yürürken daha önce yazdığım abim geldi aklıma.Geçen aradım ama açmamıştı.Cafeyi bulunca gidip biryerden ararım 15 dakkam var dedim.Ama kafeyi bulunca uzun konuşursak arkadaşım gelir bekler en iyisi çıkışta çok geç olmazsa ararım dedim ve girip oturdum.Beş dakika sonra arkadaşım geldi zaten.

Neyse efendim yarım saat geçti geçmedi benim telefon ötmeye başladı.Bir baktım abim arıyor:) Dedim ben seni arayacaktım sen beni aradın

Bi de arkadaşımla farkettik ki o ne zaman kendini çok kötü hissetse,hayatındaki olay ne zaman onu çok rahatsız etse ve o desteğe ihtiyaç duysa biz buluşuyormuşuz:) Dün biz buluşmayı ayarladıktan sonra olay yaşanmış ve o desteğe ihtiyaç duymuş,ihtiyaç duyduğu için bile buluşmadık yani.Ve çevremde senin gibi konuşarak olumlu bakmamı sağlayacak hiç kimse yok bi sen varsın dedi.

İşleyişe bak günlük.Harika bir sistem içinde yaşıyoruz.No error yani.

Ay bi de çok güldüğümüz birşey oldu.Şimdi burda çok açamayacağım bir konu.Onunla beraber düzenli olarak biryere gitmeye karar vermiştik.O geçen hafta gitti ben gidememiştim.Ona çok farklı anlatılan şeyin altından çok daha farklı şeyler çıkmış.Neler oluyor şu dünyada.Orda karşılaştığı şeyleri anlattıkça ben kırıldım gülmekten.

Güldükçe güldürecek olaylar artıyor.

Dönerken de yine ne kadar mutlu olduğumu düşündüm.
Ve bu kadar büyük mutlulukları önceden nasıl elde ediyordum ki ben diye düşündüm.Öyle zamanlar yine oluyordu ama ne zaman?İnsanlar birşeyi çok iyi yaptığımı ifade ettikleri zaman.Dışardan çok büyük onaylamalar aldığım zaman.

Mesela sana da yazmıştım galiba.Geçen sene staj hocam sınıfa,öğrencilere ne kadar hakim olduğumu söylemişti.Çok iyi bir öğretmen olacağımı,zaten bulunduğum durumda bile çok yetenekli olduğumu,sürekli o sınıfta ders anlatıyormuşum gibi davranabildiğimi söylemişti.Gerçi ben de bu konuda iyi olduğumu daha net gördüğüm için mutlu olmuştum ama o öğretmenin beni o kadar övmesiydi sanırım beni o kadar mutlu eden.Resmen havalara uçmuştum dünya gözüme dümdüz gözükmüştü.O an koşsam bi ucundan bi ucuna bir gram yorgunluk hissetmezdim.

Artık ben kendimi onaylıyorum.Bunu yapabiliyorum.Bu benim için çok daha büyük bir mutluluk.

Benim elimde olması gereken tüm ipler benim elimde günlük.Hayatımın sorumluluğunu alabiliyorum,inisiyatif alabiliyorum.

Nefes alabiliyorum.

Şükürler olsun.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 09-03-2010, 08:05 PM   #242 (permalink)
Üsteğmen

vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road

Roman tadındaydı bitanem...
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 08:17 PM   #243 (permalink)
Çevirmen

548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of

Alıntı:
vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Roman tadındaydı bitanem...
Sağol güzelim benim.Senin roman tadındaki yazılarını bekliyorum o zaman ben de:)
Alt 09-03-2010, 08:27 PM   #244 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold

hatasız :) süper hep böyle gitsin hayatın ;)
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 08:42 PM   #245 (permalink)
Çevirmen

Alıntı:
YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hatasız :) süper hep böyle gitsin hayatın ;)
Aminn.Hepimizin hayatı böyle gitsin güzel insanlar :)
Alt 09-03-2010, 08:52 PM   #246 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1,259
141 Mesajinıza toplam 878 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fatamorgana is an unknown quantity at this point

Çok güzel şeyler olmuş. SEN BİR BAŞARI HİKAYESİSİN..
fatamorgana isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 08:58 PM   #247 (permalink)
Çevirmen

Ohh ohh maşallah bugün güzel insan yağıyor günlüğüme
Hoşgeldin fatamorgana.
Teşekkür ederim.Daha güzellerini sizler için diliyorum.
Alt 09-03-2010, 09:09 PM   #248 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

herşey insiyatif alabiliyorum demenle başlıyor bir tanem..herşey gönlünce olsun..
bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2010, 09:18 PM   #249 (permalink)
Çevirmen

Bak hala yağıyor günlük gördün mü
Sefalar getirdin canım:)

Evet herşey kendini öne almanla,onaylayabilmenle başlıyor doğrunla yanlışınla.
Mesela şimdi bana phantomm kendimi geliştrimek için napayım dese "Kendini onayla." derim.Çok etkili birşey.
Tabi şükrü de unutmamak lazım.

Hayatın mucizelerle dolsun
Alt 10-03-2010, 12:06 AM   #250 (permalink)
Çevirmen

Ayy tam gaz gidiyorum.
Gecenin bu saatinde bir süredir aklımda olan bir sorunun cevabını buldum.Ve yine tanımadığım insanlardan öğrendim merak ettiğim şeyi.
Nasıl da yolumun üstüne diziliveriyorlar haha.
Şimdi ben mutluluktan kaç köşe olayım?
Şükürler olsun.

Bookmarks