Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

atessu'nun günlüğü yani benim günlüğüm =)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri atessu'nun günlüğü yani benim günlüğüm =) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben aslında günlük yazarım ama her zaman değil...kafam kızdıkça bu yüzden benim defterlerimde pek de fazla olumlu bir şey yoktur...ama merak etmeyin son üç gündür maşşallah gayet iyiyim ve güzel şeyleri yazacağımı düşünüyorum =) aslında buraya neden yazma ihityacı duydum ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

atessu'nun günlüğü yani benim günlüğüm =)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-07-2010, 02:18 AM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 63
31 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
atessu is an unknown quantity at this point
Standart atessu'nun günlüğü yani benim günlüğüm =)

ben aslında günlük yazarım ama her zaman değil...kafam kızdıkça bu yüzden benim defterlerimde pek de fazla olumlu bir şey yoktur...ama merak etmeyin son üç gündür maşşallah gayet iyiyim ve güzel şeyleri yazacağımı düşünüyorum =) aslında buraya neden yazma ihityacı duydum bilmiyorum belkide kimseyle paylaşamadıklarımı paylaşma isteği...bugün değişik bir gün benim için lys sonuçları açıklandı fena bi puan yapmamışım...sözelciyim ve en büyük hayalim tarih okumak daha doğrusu tarih ve edebiyatçı olmak aslında daha da çok istediğim bir şey daha vardıki o da pskoloji ama bu sene eşit ağırlıktan hazırlanmaya gözüm yemedi...hayırlısı böyledir diye düşünüyorum...biliyor musunuz üç yıldır bu sınavla uğraşıyorum meslek lisesi çıkışlı olduğum için ne kadar iyi net yaparsam yapayım mecburen kendi şehrimde bir yerede giremiyordum bu sene katsayı farkının azalmasının faydasını görücem inş...sınav sonucunu görünce inanamadım hani hakikaten inanmadım puanıma göre ist tutuyor ama ben içimden yanlış anlamayım hayal kırıklığına uğramak istemediğimden tekrar tekrar baktım...inş tercih sonucumda böyle gelir...buna ihtiyacım var...lise dönemimde depresyon geçirdim ve bu yüzden lise hayatım biraz sekteye uğradı...sağolsun annemin ve babamın destekleri sayesinde eğitim hayatıma tekrar dönebildim...hoş içimde hep o yıllara ait bir burukluk var...17 yaşımdan 20 yaşıma kadar olan süreç...aslında çocukluğum ile ilgilide var...aslında sakin bir çocukluğum vardı ama yalnızdım etrafımda yaşıtım diyebileceğim arkadaşım yoktu sanırım bu yüzden insanlarla kolay iletişim kurmam biraz zordu...aslında çekingen değildim asık suratlı hiç değildim...beni ilk tanıyan insanlar sevimli olduğumu söylemişlerdi...içimde burukluk vardı dedim ya aslı şu ki bir yetersizlik ve geç kalmışlık hissi...ama güzel olan bir şey varsa son günlerde burada öğrendiğim olumlamalar ve edindiğim telkinler sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum ve geçmişten yavaş yavaş kurtulduğumu hissediyorum...hayırlısı olan böyleymiş gelişebilmem ve olgunlaşabilmem için bazı dersler öğrenmem gerekliymiş diyorum kendime...kendimi suçlamayı da yavaş yavaş bırakıyorum...kendimi sevmeye başlıyorum ki bu benim için bayağı zordu ve hayatta en çok istediğim şeyi kendime özsaygı ve özgüvenimi geliştirmeye başlıyorum...olumlamaların faydası varmış sahiden...21 yaşındayım ve hayata yeniden başlıyorum...biliyorum ki zaman zaman iniş ve çıkışlarım olacak ama yine inanıyorum ki ben her defasında daha da gelişeceğim...ben duygusal bir balık kızıyım =) böyle anlarda özellikle son günlerde ağlamak istiyorum göz pınarlarım kuruyana kadar ağlamak isityorum çünkü sanki ağladığımda içimdeki zehir akacak ben negatif enerjilerden kurutlacağım...söyle bir baktımda biraz gelişimi mi yazmaktan çok içimi dök köşesi gibi yapmışım lütfen kusuruma bakmayın...aslına bakarsanız içimden abarttığımı düşünmenize dair bir korku var ama buna rağmen iyi niyetinize sığınıyorum ben genellikle yazmaya başladığımda düşünmem fazla....sezen aksunun bir şarkısında dediği gibi zaman sadece birazcık zamana ihtiyacım var...düzeleceğim biliyorum...toparlanıyorum her geçen gün daha iyiye gidiyorum...üç yıldır kendimi toparlamakla uğraşıyorum ve bunca mücadelemin boşa çıkmayacağına inanıyorum...aslında daha çok yazmak isityorum ama uykum gelmeye başladı eh geç de oldu...şimdilik hoşçakalın görüşmek üzere herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

atessu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2010, 02:23 AM   #2 (permalink)
Teğmen

31 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Cevap: atessu'nun günlüğü yani benim günlüğüm =)

bu arada beni tebrik edin bugün itibariyle sigarayı bıraktım...aslında ben bu konuda çoğunlukla başarısız oldum ama umudumu kaybetmedim....telkinleri dinliyorum ve olumlamarımı yaparak kendimi motive ediyorum ve inşallah artık hiç başlamamk üzere bırakıyorum...hatta bıraktım bile
Alt 16-07-2010, 09:17 AM   #3 (permalink)
bigokyanus
Guest

Alıntı:
atessu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu arada beni tebrik edin bugün itibariyle sigarayı bıraktım...aslında ben bu konuda çoğunlukla başarısız oldum ama umudumu kaybetmedim....telkinleri dinliyorum ve olumlamarımı yaparak kendimi motive ediyorum ve inşallah artık hiç başlamamk üzere bırakıyorum...hatta bıraktım bile

Günlüğünü okudum ve seni çok takdir ediyorum , gelişmeler çok güzel. Umarım sigaraya tekrar başlamazsın ve ağlamaların da bir an evvel biter.

Tüm hayatın boyunca başarılar diliyorum...
Alt 16-07-2010, 09:58 AM   #4 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Merhaba atessu,

Günlüğün hayırlı olsun. Umarım eğitim hayatına senin için en hayırlı olacak şekilde devam edersin ve istediğin eğitimi alırsın. İnişler çıkışlar herkesin hayatında var. Senin de olacak tabii ki. Bunu kabul etmen güzel. Ağlamak istediğinde kendine engel olma. Bazen ağlamak gülmekten daha faydalıdır. Yaşadığın depresyona ne sebep oldu bilemiyorum ama yazdıklarını okuduğumda bana depresyondaymışsın gibi bir his geçmedi. Demek ki gerçekten çok ilerlemişsin bu konuda tebrik ederim.

Sevgiyle kal.
Alt 16-07-2010, 01:36 PM   #5 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba atessu,

Günlüğün hayırlı olsun. Umarım eğitim hayatına senin için en hayırlı olacak şekilde devam edersin ve istediğin eğitimi alırsın. İnişler çıkışlar herkesin hayatında var. Senin de olacak tabii ki. Bunu kabul etmen güzel. Ağlamak istediğinde kendine engel olma. Bazen ağlamak gülmekten daha faydalıdır. Yaşadığın depresyona ne sebep oldu bilemiyorum ama yazdıklarını okuduğumda bana depresyondaymışsın gibi bir his geçmedi. Demek ki gerçekten çok ilerlemişsin bu konuda tebrik ederim.

Sevgiyle kal.
iyi dileklerin için teşşekkür evet bende artık bazı şeyleri atlattığımı düşünyorum ve artık kendimi kendimde hapsetmiyorum =)
Alt 16-07-2010, 05:18 PM   #6 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future

Merhabalar atessu;

Hep olumsuz yazdığından dert yanmışsın ama,olumlu haberi vermekte de gecikmedin..
Sigarayı bırakma kararından ötürü seni kutluyorum..Harika bir haber..21 gün sonra partini yapacağımıza inanıyorum ben..Kendini tanıdıkça daha nice güzel haberlere imza atacaksın..
Günlüğün hayırlı olsun..Farkındalıklarınla dolu dolu, kendini geliştirdiğin haberlerle dolsun taşsın..

Sevgiler..
yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2010, 06:22 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı

genco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
genco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of lightgenco is a glorious beacon of light

Günlüğün hayırlı olsun, nice güzel haberlerini bekliyoruz.

Bookmarks