![]() |
Ynt: jeolog Hepinize çok teşekkür ederim..İyi dilekler duymayalı o kadar çok olmuştu ki.. İlaç gibi geldi.. cat3500 Maalesef insanın etrafında samimi insan çook az var. Herkes üstünüze basıp yerinize geçip başarılı olmak istiyor..Sizi çoook yoruyor ve en sonunda lanet olsun uğraşmıyorum artık sizinle deyip herşeyden elinizi eteğinizi çekiyorsunuz sadanim Ama artık onları takmıyorum blissy Ben artık of layarak uyanmıyorum..Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri sırıtarak uyanıyorum ve uykumu almış oluyorum.. Eskiden 11 saat uyurdum ve uykusuz uyurdum. Uyudukça uyuyasım gelirdi. Şimdi 6 saat uyuyorum ve mutlu uyanıyorum. Hem de şarkı söyleyerekkkkkk k8908 k8908 gulensmiley gulensmiley |
Ynt: jeolog gerçekten senin adına çok sevindim uyurken doğa sesli telkinleri dinliyorum sabah çok dinç kalkıyorum thumbsanim |
Ynt: jeolog Teşekkür ederim yeşillim ttli3 |
Ynt: jeolog Evet günlük hala ders çalışıorum maalesef.. her yıl 70 kişiden 5 kişinin geçtiği sedimentology dersinde o 5 kişinin için olacağım ben de.. başarıcam başarıcam başarıcam .. .. .. korkuyorum böüüüüüüüüüüü 88a |
Ynt: jeolog Kendine güven ve çalışsen kendine güvenmezsen olmaz. Bizlerinde bütündualarımız seninle . |
Ynt: jeolog Teşekkür ederim Mustang ttli3 ttli3 |
Ynt: jeolog canım benimm kıyamam ben sana (bu arada kızıyorum ama korkmakta ne oluyormuş)sen başaracaksın başka yolu yoooooookkkkkkkkkk kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:21 PM. |