Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   jeolog (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14431-jeolog.html)

jeolog 02-11-2008 09:00 PM

jeolog

Ben İTÜ jeoloji mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim..

Geçen yıl gemoloji dalında uzmanlaşmaya karar vermiş. Çok hevesli ve hırslıydım en iyisi olmak için elimden geleni yapmak istiyordum.1 yıl boyunca bu konuyu sıkı sıkı araştırdım. Kıymetli mineraller dersinin asistanlığını yaptım, kapalıçarşıda kapı kapı gezip staj aradım,fuarlara gidip gemologlarla konuştum vs vs.. Ama bir arpa boyu yol gidemedim.Tanıştığım gemologlar yol yakınken bu hevesten vazgeçmemi söylediler..Üstüste gelen olumsuzluklardan sonra biran canıma tak etti ve bu konuyu kendim için kapattım.

Kendime başka bir yol ararken bölümümden soğudum. Hayatım boyunca sırf para kazanmak için sevmediğim bir işi yapma düşüncesi bile beni boğdu.Danışacağım,bana yol gösterecek kimsem yoktu..

Sonra karşıma iki melek çıktı..

Daha 2-3 gün önce hayallerimin peşinden gitmemin gerektiğini söylediler ve bugun Kanada'da yaşayan geçen sene tanıştığım bir gemologtan mail aldım.Nisan ayından beri hiç haberleşmemiştik. Çok şaşırdım ve mutlu oldum..

İnsan gerçekten hayallerini gerçekleştirebilir mi? Bu gerçekten mümkün mü?

serpil22 02-11-2008 09:12 PM

Ynt: jeolog

canım beniimmmm kiss3 kiss3 kiss3 öncelikle aramıza hoşgeldin.rabbim istediğin herşeyin herşeyin hayırlısını sana versin. ttli3

jeolog 02-11-2008 09:34 PM

Ahh işte meleklerin bir tanesi cevap yazmış bileeee cat3500 cat3500

Çokk teşekkür ederimm..

Sizin sayenizde reikiyle,düşünmenin gücüyle ilgilenmeye başladım..Telkinleri dinlemeye başladığımdan beri sabah mutlu kalkıyorum, günler daha güzel geçiyor, derslerime tekrar çalışmaya başladım..( Tabi bence en büyük rol sizin. Gönderdiğin enerjiler sayesinde tekrar ayağa kalkmaya başlıyorum cat3500 )

Sizin, redflowersın ( ayrıca sana da çok teşekkür ederim cat3500 ), sitedekilerin ve sitede öğrendiklerimin sayesinde artık tükendiğini düşündüğüm gücümü ve cesaretimi toparlayıp tekrar hayallerimin arkasından yürüyeceğim..

serpil22 02-11-2008 11:23 PM

canım benim sen bu güne farkında olmadan kurduğun hayallerinle geldin bundan sonra farkında olarak kuracağın hayallerinle istediğin herşeye ulaşacaksın. cat3500

Belgin ∞ 02-11-2008 11:44 PM

kiss3 kiss3 kiss3 Canım benim günlüğün hayırlı olsun.Yeni hayatın demeyi seçiyorum ben,sana mutluluk ve huzur getirsin.Şimdilik istesemde çok fazla yazamıyorum geniş bir zamanda tekrar ziyarete gelicem efenim günlüğünüzü.Çok öpüyorum seni.(o iki meleği de çok öpüyorum.Konu dışı:çok özledim sizi yaa.) kiss3

ruhsal 02-11-2008 11:52 PM

herşeyin yolunda gitmesine sevindim. hayal kurmaya devam ttli3

jeolog 03-11-2008 12:17 AM

k8908 k8908 Çook teşekkür ederimmm k8908 k8908

Mustang 03-11-2008 07:24 AM

Günlüğün hayırlı olsun jeolog aramıza hoş geldin .
Hayatta ne yapmak ist,yorsan onun peşinden git .
Bazen isteklerimiz ütopya gibi görünsede bir bakmışsın gerçek olmuş .
Yolun aydınlık ve açık olsun. vien1

yeni bir hayat 03-11-2008 02:25 PM

Merhaba jeolog,
Günlüğün hayırlı olsun,güzel ve başarılı haberlerinle dolup taşsın..http://www.hizliresim.com/2008/11/3/2249.gif

İyi birşeyler yapmaya karar verince,özellikle de bu sevdiğin işi yapmaksa,seni hiç kimsenin durdurmasına izin vermemelisin..Zaten buna karar verildi mi,yolundan ayırmak isteyen çok çıkar.Hatta bunlar en yakınların bile olabilir.Sana da ilk köstek meslektaşlarından gelmiş..Mutlaka sana faydalı olacak,seni büyütecek kişiler karşına çıkacaktır..Ve çıkmaya devam edecektir.
Sen yeter ki, hayallerinden vazgeçme..Onları hayal hırsızlarına kaptırma..

Sevgiler... kiss3

yeşillim2005 04-11-2008 01:29 PM

vien1 günlüğünüz hayırlı olsun sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 PM.