Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   engilizce'nin günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/14551-engilizcenin-gunlugu.html)

pisiii 09-11-2008 08:57 PM

Ynt: engilizce'nin günlüğü

y789 sevgili engilizcecim :) geçen günlerde yazmıştım benim sigarayı bırakmak içn tuhaf ama etkili bir yöntemim var k8908

tecrübe ile sabittir girlhaha

engilizce 09-11-2008 09:05 PM

Canım benim okudum o yöntemi y789 Biz eşimle iki kül tablası oluyoruz bu durumda y789 Ben bırakırsam mecburen o da bırakacak. Şu anda üstüne gitmiyorum garibim asker diye ama sigara içtiğim halde üstüme ve içtiğim odaya sinen kokusuna tahammül edemiyorum bırakınca iyice çekilmez ve tahammülsüz olurum. smiliyface

phantomm 09-11-2008 10:00 PM

Öğretmenim günlüğün hayırlı olsunn ttli3 Sigara hakkındaki gelişmeleri merakla takip edicem, gerçi sonucun umduğum gibi olacağından da eminim aslında 44

engilizce 09-11-2008 10:29 PM

Canım benim çok teşekkürler smiliyface Biliyorsun ben de senin günlüğünü ve dalgalanmalarını takip ediyorum y789 Sen çok şeker ve pozitif bir kızsın ama biraz sabırsız. O yüzden gelgitler yaşadığını düşünüyorum. Herkesle ilgilenme çabalarını taktir ediyorum bu arada. Gördüğüm kadarıyla herşeyi kısa zamanda halletmek istiyorsun. Gerçi bazı olayları akışına bırakıyorsun ama yine de kendine çok yükleniyorsun. Kişisel gelişimin ve olayların akışı konusunda biraz daha dingin olursan herşey çok daha güzel olacaktır tatlım. Let it go y789 Desteğin ve güvenin için çok sağol. Hepimiz için herşeyin çok güzel olması dileğiyle... Sevgiler smiliyface

phantomm 09-11-2008 10:52 PM

Evet söylediğin gibi çok sabırsızım utananadam Bunu burda sizlerin desteğiyle yenmeye çalışıyorum ama..İşallah başarırım.Güzel sözlerin için teşekkür ederim ttli3 Herkesle ilgilenmeye çalışıyorum çünkü bunun bana çok katkısı oluyo,hem de merak ediyorum kim neler yapıyo y789 Arada bi küçük katkım da olabilirse ne mutlu bana..Güzel nasihatlerini dinleyeceğim eminim işime yarayacaklar çok, teşekkür ederim.Herşey çok çok çok güzel olacak kiss3

Mustang 10-11-2008 07:53 AM

vien1 aramıza hoş geldin .Günlüğün hayırlı olsun ve güzelliklerle dolsun.

yeşillim2005 10-11-2008 12:34 PM

meslektaşım günlüğün hayırlı olsun bunalımlı bir halde iken üye olduğum bu sitedeki o hallerime sen tanık olmuştun
dinlediğim telkinler sayesinde sanırım çok değişme var bende umarım sende hayatında değiştirmek istediklerini değiştirirsin kiss3

engilizce 10-11-2008 08:18 PM

Teşekkürler Serpil abla, sağolasın yeşillim smiliyface

Meslektaşım senin değişimlerini izliyorum ve kısa zamanda bu kadar ilerleme göstermeni taktir ediyorum. Ayrıca bir mesajında "aslında öğretmenliği sevdiğini" yazmışsın. Bu da çok güzel çünkü sevmeden yapılabilecek bir iş değil. Zenginlik hayallerine öğretmenlikle ulaşamazsın ama biz de bilet falan alıp "çekim yasası"na havale ederiz para işini y789

Bu arada akşam 7.30'a kadar hiç sigara içmedim. Çok kötü değildi. Yani aşırı gergin falan değildim ama aklımın bir köşesinde sürekli sigara düşüncesi vardı öyle ya da böyle sad456 Yemekten sonra bir tane sigara içtim utananadam Offf yaaa alışkanlıklarımdan vazgeçmek konusunda çok kötüyüm gerçekten. Hayır insan bu kadar da hazcı olmaz ki canım rt67 Bir yandan "sonuçlarına odaklan, herkes yapıyor, sen de başarabilirsin" derken, diğer yandan "aman canım bak kocan da askerde, yalnızsın zaten, eninde sonunda bırakırsın, acelen ne" diyorum. Daha doğrusu içimdeki iyi ve kötü melekler diyorlar y789 Henüz vazgeçmedim ama dünkü gaza gelmiş halimden eser yok utananadam

Belgin ∞ 10-11-2008 08:26 PM

Alıntı:

engilizce Nickli Üyeden Alıntı
"aman canım bak kocan da askerde, yalnızsın zaten, eninde sonunda bırakırsın, acelen ne" diyorum. Daha doğrusu içimdeki iyi ve kötü melekler diyorlar y789 Henüz vazgeçmedim ama dünkü gaza gelmiş halimden eser yok utananadam

Şöyle bir alet icat edilse,bu vır vır konuşan,bizi hedeflerimizden alıkoyan negatif egomuzu bin parçaya bölse.Bizde istediğimiz yola doğru nazlana nazlana sakin sakin yürüsek.Bizi engelleyen tek şey maalesef yine biziz.Ertelemek sadece yapacağın şeye geç kalmanı sağlıyor başka bir aktivitesi yok.Ama pişman olacağını bile bile ertelemek hangi kategoriye giriyor bilemiyorum,(daha doğrusu ben veya sen hangi kategoriye giriyoruz) b456

engilizce 10-11-2008 08:38 PM

Ah be güzelim biliyorsun bilmek ve uygulamak çok farklı şeyler. Tabii ki içimizde tüm isteklerimizi gerçekleştirebilecek güç olduğunu ikimiz de biliyoruz ama zaaflarımız bazen ( ya da çoğu zaman) galip geliyor. Bir de o pişmanlık denen duyguyla benim aram pek iyi değildir y789 Kararımdan dönersem ne kadar iradesiz olduğum kanıtlanır ama iki gün sonra mutlu mesut kahve sigaramı içerim dl67 Yine de sigara yasağından dolayı okulda içmek işkence. Günde 10 tane sigara içiyorum. Birkaç taneye düşürüp yavaşça bıraksam nasıl olur acaba smil56 Deneyip başarılı olan var mı? İşte bunlar da son çırpınışlar utananadam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM.