![]() |
Ynt: engilizce'nin günlüğü sevgili engilizce hayırlı olsun günlüğün ttli3 sigarayı bırakma konusunda bende pek iradesizim. bugün kendi kendime karar vermiştim, bugünden itibaren içmeyeceğim diye.. saat 11,30 a kadar dayanabildim sad456 hem içiyorum hem de her içtiğim sigaranın ardından kendime kızıyorum ne geçti eline şimdi diye 789569 bir ara kendimi oyalamak açısından çeşit çeşit çerez almıştım.. hem yedim hem sigarayı da içtim aa34 masraf ikiye katlanınca sigarayı bırakmaktan vazgeçmiştim aa34 azaltarak bırakılmıyor maalesef.. bir süre de kendimle cebelleşerek günde 3 tane içmiştim.. sonrasın da kaldığım yerden devam sadanim ya birden kesmek gerek, ya da sonuca razı olup içmeye devam etmek terli345 sevgiler kiss3 |
Ynt: engilizce'nin günlüğü Sevgili sanemce teşekkürler smiliyface Biliyorum aslında bu şekilde bırakılamayacağını, süreci uzatmaktan ya da kendini kandırmaktan başka birşey değil. Ben 7 yıldır içiyorum ve hiç bırakma teşebbüsüm olmadı ( 7-8 saatlik başarısız bir girişim dışında) Bahanelerin arkasına saklanmak da zayıflık bile bile hata yapmaya devam etmek de. Ama en azından bu konuda zayıf olduğumu kabul ediyorum dl67 Bağımlılık genini, jüpiteri ya da ailemi suçlayabilirim çok zorda kalırsam y789 Bu konuda otokontrolümün iyi olmadığını bildiğim için sizlerle bu süreci paylaşmak istedim aslında ama olay bende bitiyor. Hala bir umut ışığı var ama işte "ama"sı da var. Desteğin ve paylaşımın için sağol ttli3 Sevgiler... |
Ynt: engilizce'nin günlüğü y789 Arkadaşlar lütfen Siz sigaranın esiri değil sigara sizin esiriniz olsun. Buğünden itibaren evdeki bütün sigaraları atın eve bir daha sigara almayın ve sizler başaracaksınız buna inanıyorum. |
Ynt: engilizce'nin günlüğü Ah perilice bırak evdeki sigaraları atmayı, gittim sigara aldım bir de utananadam Aslında fizyolojik etkileri biraz baş ağrısı ve konsantrasyon bozukluğundan ibaret ama beni zorlayan psikolojik etkileri oldu. Hayatta keyifle yaptığım herşeyle sigara arasında bir bağlantı var sanki. Arkadaş sohbetleri, sabah kahvesi, yemek sonrası çay, pc başında olmak... Sanki keyif anlarım yavanlaşmış gibi geldi. Bütün bunların kandırmaca olduğunu ve iradesiz olduğumu biliyorum bu arada utananadam Bilgiç bilgiç gaza gelip bir günde vazgeçmiş olmaktan utanıyor olsam da kendimi bu halimle seviyor ve kabul ediyorum dl67 Bırakabilenleri gerçekten taktir ediyorum ama benim biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım utananadam Destekleriniz için çok sağolun. Sevgiler... |
Ynt: engilizce'nin günlüğü Alıntı:
|
Ynt: engilizce'nin günlüğü Günlüğün hayırlı olsun engilizce,ahh şu sigara bende bir bırakabilsem her defasında pişman oluyorum içtiğime sadanim ama niye bırakamıyorum ki 4897 iradesizim sigara konusunda demekki diye kendime kızıyorum n9598 napsak ki dusun |
Ynt: engilizce'nin günlüğü Çok teşekkürler çiçeğim ttli3 Güya bu bir sigarayı bırakma günlüğü olacaktı ama "iradesizim, yapamıyorum" günlüğüne dönüştü. Çocuk yapmayı planladığımız zaman eşimde ben de illa ki bırakacağız ama ertelemek kolayımıza geliyor. Alışkanlıkları bırakmak kolay olsaydı zaten onlara alışkanlık denmezdi ama perilice'nin de dediği gibi biz sigaranın esiriyiz şu anda. Her bağımlılık özgürlüğümüze vurulmuş bir zincir aslında ve zincirin anahtarı bizim elimizde. O anahtarı kullanacak gücü bulmayı diliyorum bütün bırakmak isteyenler için smiliyface |
|
Ynt: engilizce'nin günlüğü İnşallah hepberaber elele sigaraya karşı savaş başlatıyoruz aa34 ertelemelerden de vazgeçiyoruz,sigaramı??? ks3 Zincirleri kırmaya geliyoruz kork bizden illet sigara clapping clapping |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:51 PM. |